RE: چی جوری با غول بدخوابی مبارزه کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط باران بهاری11
[سلام استاد گرامی:72:
ای وای.عجب اشتباهی!!!تاحالا اسمشو نه خونده بودم نه نوشته بودم:311:
بسی متشکرم
ذهن سطحی یعنی چی؟بیشتر توضیح میدید ممنون
سلام احوالتون بهتر شد؟
اگه لطف کنید تاپیک مشاوره تخصصی بهار.زندگی با آقای sci رو مطالعه کنید..اگه اجراش کنید که خیلی خوبه...شادو موفق باشید.یا آرزوی بهترینها برای شما
[/quote]
سلام.راستش نه دوباره برگشتم به همون وضع
چشم.ممنونم.لطف کردید:72::72::72:
من میگم کتاب بخونین البته نه رمان عاشقانه و داستان های جنایی! بلکه اگه علاقه داشته باشین یه سری کتابای روانشناسی یا کتابایی در مورد زندگی و ارتباط با خدا و کلا کتابایی که شما رو از زندگی روزمره جدا میکنه و کاملا روحتون رو میبره به جایی که دیگه زندگی روزمره و مشکلاتش فراموشتون میشه . هم بعد از یه مدت مطالعه راحت خوابتون میگیره هم یه کم تا اون موقع فکر و تامل کردین و یه چیزایی یاد گرفتین و هم اینکه به جای سوال امتحانی احتمالا خوابای بهتری میبینین :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط افرا90
من میگم کتاب بخونین البته نه رمان عاشقانه و داستان های جنایی! بلکه اگه علاقه داشته باشین یه سری کتابای روانشناسی یا کتابایی در مورد زندگی و ارتباط با خدا و کلا کتابایی که شما رو از زندگی روزمره جدا میکنه و کاملا روحتون رو میبره به جایی که دیگه زندگی روزمره و مشکلاتش فراموشتون میشه . هم بعد از یه مدت مطالعه راحت خوابتون میگیره هم یه کم تا اون موقع فکر و تامل کردین و یه چیزایی یاد گرفتین و هم اینکه به جای سوال امتحانی احتمالا خوابای بهتری میبینین :)
سلام بر افرای عزیزم
راستش من کنکوری ام.روزا انواع کتاب درسی میخونم
اینم امتحان میکنم قبل خواب کتابامو دوره میکنم.ممنون:72::72::72::72:
سلام سپیده سحرجان خوبی؟:72:
راهشو پیداکردی به منم بگو به شوهرم بگم گلم دلم برا شوهرم میسوزه :303: