سلام
امروز رفتم پیش پزشکم
دستور تکرار آزمایش ها رو داد، همراه چندتا آزمایش جدید.
ممنونم از دوستانی که پنجشنبه شب بهم کمک کردن از ناراحتی داشتم روانی می شدم.
منتظرم تا جواب آزمایشهای جدید بیاد.
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
امروز رفتم پیش پزشکم
دستور تکرار آزمایش ها رو داد، همراه چندتا آزمایش جدید.
ممنونم از دوستانی که پنجشنبه شب بهم کمک کردن از ناراحتی داشتم روانی می شدم.
منتظرم تا جواب آزمایشهای جدید بیاد.
یا حق
سلام.خوبی؟
انشا الله که چیزی نیست
دکتر نگفت احتمال چه چیزی رو می ده که آزمایش ها رو تکرار کرده؟
سلام ممنون شب نیلوفری عزیز
یه اشاره کوچیک کرد اما بهتره تا قطعی نشده بیان نکنم.
نمی دونم بگم خدا کنه اشتباه باشه یا راست
احتمال زیاد اشتباه و فقط برای اعصابه خرابه منه این نتیجه
آره همه اش برای اعصاب خرابته
اعصاب خرابی که خودت باعثشی و دلت هم نمیخواد غیر از این باشه .
به شدت از دست کارات عصبانی هستم :161::101::320:
ایشالا که هیچی نیست .اما قرار نیست اگه دوباره میخوای بری ازمایش با این دید بری که یه چیزیت هست که اگه این کارو کنی حتما دوباره آزمایشات مورد دار به نظر میاد.
قوی باش و محکم و توکلت به خدا باشه.
واقعا ديگه نشد هيچي نگم!!!
خودمو كنترل ميكنم دعوا نكنم(همون پست فرشته درين قسمت كفايت ميكنه!)
آقاي صابر خان ،داداش عزيزم،جميعا خواهش ميكنيم و استدعا داريم كه :
بخواه و تلاش كن كه خوب شي
:316::316::316::316::316::316::316::316:
سلام اقای محترم
تاپیکتونو خوندم اگه اجازه بدین چند تا نکته بگم براتون:ج ازمایش ها تونو دیدم مشکل حادی توشون نیست.اون موارد مشکوک را باید با چندتا ازمایش دیگه در موردشون تصمیم گرفت برای نتیجه گیری الان زوده ! دلایل زیادی وجود داره برای اینکه این نتایج بدست بیاد خونسرد باشین و به پزشکتون اطمینان کنین.از مرور کلی تاپیکایی که زدین به نظرم امد یک کم شخصیت stressfull دارید این میتونه تو خیلی از مشکلات شما سهیم باشه.
جدای از اون برادر من شما مردی قراره بعدا تکیه گاه یه خانواده باشی اون وقت سر یه موضوع این قدر خودتو اذیت میکنی؟؟توکل داشته باشین به خدا و اینو از من به عنوان خواهرتون قبول کنین که تا وقتی این قدر استرس دارین تمام این مشکلات به همراه هزاران مشکل دیگه با شماست.
انشا ا... که مشکل خاصی نباشه ،خوشحال میشم جواب بقیه ازمایشاتونو بدونم اگه اشکالی نداره !
ممنون
ممنونم از شما
اما یه سوال چرا همه ازم می خوان اونی باشم که نیستم به خدا خسته شدم 12 سال نقش یه آدم بزرگ یه آدم فهمیده رو بازی کردم چرا باید شبیه یه انسان بزرگ و پخته باشم من فقط 21 سالمه چرا همه رو من یه حساب دیگه ایی باز می کنم الان خیلی کلافه ام...
خسته شدم دیگه همه می گن تو یشتر از سنت می فهمی بابا خسته شدم اصلا من 4 ساله این عکس آواتار منودیدید من اندازه اونم حاامم مثل این عکس گرفتست
واقعیتش من فقط فکر می کردن آزمایش همون یه تیکه بالاش مهمه بعدا فهمیدم قسمت های پایین و صفحه دومش خیلی مهمه
فعلا دکتر برام تکرار مجدد آزمایش همراه با نمونه برداری از کلیه و سنوگرافی کلیه رو نوشت نمی دونم منظورتون همین بود؟
یا می خواید آزمایش قبلی رو اینجا کامل قرار بدم؟
ببین باز داری بزرگش میکنیا.حتما الان نشستی با خودت میگی:"اگه چیز خاصی نیست چرا نمونه برداری ،چار سونوگرافی،اصلا جرا باید دوباره آزمایش بدم؟
ختما چیزی هست که دکتر به من گفته باید برم دنبالش دیگه.؟"و خیلی حرفهای دیگه از ذهن پریشانت شکل میگیره.کی گفته تو بزرگ بشی اما قرار هم نیست که اینطوری با خودت و زندگیت برخورد کنی.به نظر من اون برگه آزمایشو که فکر کنم گذاشتی جلوی خودت و شاید تاحالا ده ها بار دیده باشی و خودت آزار داده باشی رو بذار کنار و دیگه طرفش نرو.چون کاری از دست تو بر نمیاد.چه چیزی باشه چه نباشه.تو فقط باید بدونی که این خود تو هستی که میتونی به خودت کمک کنی.
برو آزمایش و سونو گرافی را بده و توکل کن و آرام باش
سلام توی فامیل ما دیابت شایع هست
...
یکی از دلایل دیابت که پدرم داره.اینه که نظم در غذا خوردن نداشتن و یهو جبران کردن
مخصوصا صبحانه نخوردن.قند خون مرتب بالا پایین میشه.
اینا باید مرتب یه چیزی بخورن چون اگه نخورن یهو قند خون میاد پایین بعد صعودی میره بالا.قرص عمده شون مدفورمین هست
که ماشاالله شما صبحانه ناهار شامو یه جا یه نیمرو میخوری:311:
هرچی هم به این کار ادامه بدید بدتره
دختر خاله م هم زجر میکشه.(مشکل اون بخاطر این بود که یه پزشک برای لاغر شدن دخترخالم قرص قند تجوریز کرده بود)
درمان داره.خیلی راحت.دور از جون سرطان که نیس.ناشکری نکن پسر
امیدوارم برای همه دوستان مفید واقع شده باشه
التماس دعا
قابلی نداشت آقا صابر
اگه هنوز سر آزمایش هراسونید به عموم نشونش بدم؟