RE: باکره نیستم،خواستگارخوب دارم، پسری که رابطه داشتم نیزخواستگاره، چه کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط abjirahele
سلام دوست عزیز
من مدت زمان کوتاهی که عضو شدم
<strike>آدرس سایت رو به یکی از آقایون نت دادم برا ثبت نام و همین طور لینک شما رو ایشون چون ثبت نام نکردن هنوز خواستم نظرشون رو اینجا براتون بفرستم
نقل قول از آقا شهاب
شهاب:هیچوقت حقیقت زندگیتو برای کسی باز گو نکن یه بار اعتماد کردی بسته دیگه به کسی اعتماد نکن ، اول ترمیم کن بعد اجازه بده کسی بیاد خواستگاریت
و حالا نظر خودم از نظرم برو ترمیم کن و از یه مشاور خوب راهنمایی بخواه موفق باشی عزیزم</strike>
ویرایش مدیر همدردی: واقعاً عجیبه بعضی پستها ، آقا شهاب کیه؟ آقایون نت کیه؟ نظرشون برای چی نقل میشه؟ یعنی چی که حقیقت زندگیتو برای کسی باز گو نکن؟؟؟؟ به کسی اعتماد نکن یعنی چه؟!!!!
با سلام
من فکر نمی کردم این جور چیز ها اخطار حساب میشه!!!عذر می خوام واقعا
الان همین آقا که گفتم نقل قول کردم ازشون ثبت نام کردن سایت همدردی. به خاطر معرفی کردن من ایشون اومدن این سایت آخه من گفتم سایت خوبیه و ایشون پرسیدن در چه زمینه ای که ثبت نام کنن منم یکی از پست ها رو به ایشون لینک کردم و گفتن تا من ثبت نام نکردم شما نظر منو بنویس و من هم نقل قول کردم از ایشون ولی حالا ثبت نام کردن
شاید منظورم بد گفتم
بازم عذر میخوام آخه چون اول اینجا ثبت نام نکرده بودن من نظرشون نوشتم چون نظر من فرق داشت کنارشم نظر خودم رو نوشتم
خب چیکار کنم برگردم پیش همون بی معرفتی که این بلا تکلیفم گذاشته؟اون که از خداشه برگردم پس این 7 سال که حسرت کشیدم افسردگی گرفتم کاسه چه کنم دستم گرفتم کجا بود؟ازش متنفررررررررررم...این خواستگارم که قضیه رو میدونه خونواده ام مخالفن..حالا چیکار کنم؟
اون كه ازخداشه توبرگردي به دل خودت نگاه كن چقدرميخوايش؟؟؟تواون فراموش كردي كه برگشت؟؟؟يانه هنوزحتي ازبحران فراموشي روپشت سرنگذاشتي؟
بعض ازدخترها عاشق يه پسرميشن وبعدكارشون به رابطه پيشرفته كشيده ميشه وبعدش پشيمون ميشن وازپسره نفرت پيداميكنن........اين نفرت بخاطراينكه اون پسرروباعث وباني ازبين رفتن پاكدامنيشون ميشه.دخترهايي هستن اينقدرازدوست پسرشون نفرت پيداميكنن وحتي اگه پيششون باشه دوست دارن خفش كنن.ولي بعداينكه ازش جداميشن دلتنگش ميشن سرش گريه ميكنن وحس ميكنن كه قادرنيستن باپسرديگه اي رابطه برقراركنن وخاطرات جنسي بادوست پسرقبلي روفراموش نميكنن وهمواره عذابشون ميده ونميتونن اين حس باكس ديگه اي پيداكنن....اين بحران روحي باگذشت زمان وسپري كردن تنهايي وصبروتقويت كردن روحيه معنوي ميتونن پشت سربگذارند.
حالاتواين مراحل روگذاروندي واين بحران روپشت سرگذاشتي كه دوست پسرقبليت اومده؟؟؟
آيافراموشش كردي؟كه بازبعدازچندسال پيداش شد؟
اگه جوابت نه هست به اون فرصت بده كه بيادخواستگاريت...شايدازخوا بيدارشده و ميخوادجبران كنه
ازاي وراين دوست پسرت اومده خواستگاريت ازاين ورخواستگارشيرازيت خانوادت مخالفن حالاميخواي بخاطرش بجنگي؟
بنظرم اول مشكلت بادوست پسرت حل كن الكي همينطورولش نكن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arezou.sh
خب چیکار کنم برگردم پیش همون بی معرفتی که این بلا تکلیفم گذاشته؟اون که از خداشه برگردم پس این 7 سال که حسرت کشیدم افسردگی گرفتم کاسه چه کنم دستم گرفتم کجا بود؟ازش متنفررررررررررم...این خواستگارم که قضیه رو میدونه خونواده ام مخالفن..حالا چیکار کنم؟
ببین آقای mehran21 خیلی واقع گرایانه گفتن.من اولش جو زده شده بودم:311:
تو توی ایران زندگی میکنی (نه اروپا!) اینجا برای آقایونی که میخوان با خانومی ازدواج کنند(حتی اگه خودشونم قبل ازدواج با کسی رابطه داشتن) موضوع بکارت برای همسرشون رو خیلی خیلی مهم تلقی میکنن.
حالا بازم خوبه همین آقا بعد از 7 سال برگشتن و خواشتگاری کردن
هر چی بوده هر دوتای شما مقصرید.
به فرض بخوای با یکی دیگه ازدواج کنی.همسرت تا آخر عمر همت بهت شک داره.میترسه بهش خیانت کنی!اینا حرفه که اون آقا گفته واسم مهم نیس!بعدها سر هر دعوایی که بشه این موضوع بی بارگی تو به رخ تو و خانواده ت میکشه
ذات مردای ایران بر این این نقش بسته.من نمیگم این طرز فکر خوبه یا نه!تو نمیتونی که ذاتشونو عوض کنی!
با اون 2 ساله بهم زدم با این شیرازیه 1 ساله آشنا شدم این خیلی بهم محبت میکنه همون محبتی که از قبلیه انتظار داشتم!!!حالا بهش بگم خداحافظ با قبلیه میخوام ازدواج کنم این بی انصافیه!!!دل خودم شکسته حالا دله اونو بشکنم..:302:
ميگم آرزوجان ببخشيداي سوال ميپرسم رابطت باپسرشيرازيه چطوربوده؟ ودرچه حد؟فكرنميكني كه ممكنه اين قصدسوءاستفاده ازتوروداره؟
خودت بیشتر کدومو می پسندی ؟ در مورد اخلاق و سایر جزییات خواستگارهات نگفتی . از نظرهای دیگه بیشتر با کدوم توافق داری ؟ چند سالتونه شما ؟
آخه نمی شه که همینطوری نسخه پیچید گفت برو با آقای ایکس ... شاید ایشون اصلا با اون آقا تفاهم نداشته باشه و بعدها به مشکل بخوره ! شخصا ترجیح می دم بی شوهر بمونم تا اینکه زندگی نا بسامانی داشته باشم و بعدا گرفتار طلاق و ... بشم .
در ضمن بنظر من هم ممکنه همین آقای شیرازی که الان به ظاهر قضیه رو قبول کرده بعدها به روت بیاره و بارها این موضوع رو چوب کنه تو سرت بکوبه . فکر اینجاهاشو کردی ؟ زندگی که فقط دو روز اول عشق و عاشقی نیست ، بعد که همه چی عادی بشه برای جفتتون باید دید چطوری رفتار می کنه . شایدم آدم روشنفکری باشه و اصلا این مشکلو نداشته باشه باید ببینی چجور آدمیه واقعا !
بعد چطور دوست پسرت بعد دو سال برگشته و خواستگاری کرده ؟ چرا همون دو سال پیش که اون مشکل بوجود اومد خواستگاری نکرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟
رابطه با خواستگار شیرازیم خوبه حتی خواستگاریم اومده خیلی دوسم داره خیلی...قصد سواستفاده نداره.. کل خونواده اش در جریانن
من 24 سالمه..پسر قبلیه بهونه می اورد که کار ندارم تو ارشدی من لیسانسم ...بعد 6 سال دوستی گفت با هم خوشبخت نمیشیم خوشی اشو تو دوران دانشجویی باهم کرد بعد تموم شدن درسش بی خیال من شد ..در ضمن همشهریمه هردو یه شهر دانشگاه قبول شدیم خونواده سرشناشی داره ولی خودش اشغاله یعنی چه جوری بگم خودخواهه اون موقع خونواده اش گفتن بریم خواستگاری خرج عروسی نامزدی با اونا (خونواده اش) برگشت گفت تا دست خودم تو جیب خودم نباشه نه نمیتونم... حالا بعد 1-2 سال یاد من افتاده نمیخوام هر وقت اون میخواد در اختیارش باشم...17 سالگش به خیال خودم عاشقش شدم تا 5-6 سال باهاش بودم دیگه نتونستن واقعا نتونستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arezou.sh
رابطه با خواستگار شیرازیم خوبه حتی خواستگاریم اومده
خواستگاری که خواستگاری هم اومده باشه باید تقدیر بشه ازش :305::324:
سلام دختر خوب آرزو جان
آدم بعضی وقتها توی زندگی اشتباهاتی می کنه که جبرانشون غیر ممکنه. اول از همه فکر می کنم باید بپذیری که خودت هم توی این قضیه مقصری و همه ی تقصیرا رو گردن اون دوست پسر سابقت نندازی. با اینکه حالا ممکنه که پشیمون شده باشی ولی نمی تونی خیلی راحت از عواقبش در امون باشی. حق با دوستانمونه ممکنه اون خواستگار شیرازیه باهات فعلا خوب باشه و دوستت داشته باشه ولی زندگی اینقدر پر پیچ و خمه که ممکنه که بعد از ازدواج مسائلی پیش بیاد که این قضیه بارها و بارها مثل پتکی بر سرت فرو بیاد. بهتره بدونی هیچ مردی به راحتی نمیتونه با این قضیه کنار بیاد و حالا که این خواستگار شیرازیت میگه مشکلی با این مسئله نداره موقتیه و بعدا کلا ورق برمی گرده.
اما دوست پسر سابقت؛ اونم مثل خودت تو دوره نوجوونی و هیجان های خاص دورانش نتونسته خودش رو کنترل کنه و دسته گل به آب داده اما شرایط شروع زندگی مشترک رو نداشته اما حالا که به زندگیش سر و سامون داده آمده تا اشتباهشو جبران کنه فکر کنم بهتر باشه یه فرصت دوباره بهش بدی.
امیدوارم هرچه زودتر مشکلاتت حل بشه