-
RE: همسرم بسيار سرد است
باز هم بسيار ممنونم از همه شما دوستان خوب، خانم ياس بنفش، خانم نگار و سامانيس عزيز كه وقت گذاشتيد و كلي مطلب آموزشي نوشتيد. البته من با همسرم صحبت ميكنم و مسئله رو ميگم اما إحساس ميكنم اگر زياد صحبت كنم و اون با بي ميلي تن به اين كار بده ديگه اين قضيه شكل اصليشو تو زندگي از دست ميده. البته طي دو سه روز أخير متوجه شدم كه نگراني بيش از حد اون درمورد بچه و سلامتش باعث اصلي اين قضيه است (البته همونطور كه همه هدس زده بوديم) حالا تصميم گرفتيم تا يه كارايي كنيم كه مطمئنم بهتر ميشه.
بازم ممنونم
-
جناب جوانزاده
بسیار خوشحالم که از زندگی با همسرتون درصد رضایت بالایی دارید .
دو نکته در رابطه شما با همسرتان مشهود است :
1 - انفعال زیاد شما ( که البته ناشی از علاقه هست )
2 - توجه افراطی همسرتان به کودک و مسائل خونه هست .
هردو نیاز مبرم به مراجعه به مشاور خانواده و در صورت تشخیص مشاور خانواده در صحبت با همسرتان نیاز به مراجعه به پزشک هست .
با همسرتان قاطع صحبت کنید ( قاطعیت هم به معنای خشونت نیست ) و ابراز کنید که مسئله مهم هست و نیازه مورد رسیدگی قرار گیرد و وضعیت در روال طبیعی نیست . هم اعلام کنید که نیاز هست به مشاور مراجعه کنید هم اطلاعاتش را بالا ببرد . محبت را با قاطعیت آمیخته کنید .
همسرتان را قانع کنید که این روند طبیعی نیست اما راه حل دارد . مواظب باشید که از حربه ترساندن از اقدامات خارج از محیط خانواده برای رفع نیاز استفاده نکنید :305: فقط خواهان درک نیاز و یادآوری مسئولیت همسران در تأمین نیاز یکدیگر را داشته و مراجعه به مشاور را به قطعیت اعلام کرده و عملاً نیز اقدام نمایید .
.
-
سلام آقای جوانزاده
واقعا از اینکه تصمیم گرفتید که با همسرتون راجع به این مسئله صحبت کنید و ریشه مشکلتون رو دو تایی با هم حل کنید خوشحال شدم. مطمئنا می تونید با هم همه چیز رو حل کنید.
موفق و خوشبخت باشید.