RE: همسرم مرا جلوی خانوادش تحقیر میکنه
به مرور زمان حل میشه سعی ترکی رو یه ذره یاد بگیری اینجا کردها هم از ترکها زن میگیرن همینم باعث میشه عروس کردی یاد بگیره کلا کرد بشه البته شما مجبور نیستی ولی با شوهرت ترکی هم گپ بزن بعدش اینکه میگن ترکها اینطوری نیستن اشتباهه خانواده هست دور عروسش میگرده فارس باشه زیاد باهاش شوخی میکنن خودشو غریبه ندونه ولی هستن ادمایی بخیلی اطراف ادم با عرض معذرت بی فرهنگ نمیتونن درک کنن بابا اخه یکی اینجاست نمیدونه چی میگین شما خودتو دست کم نگیر اینکه تحویلت نمیگیرن به فرهنگ و قومیتشون برمیگرده عروس داریم از تهرون رفته یزد خانواده شوهرش واقعا کم لطفی کردن و مدادم گیر میدن ترک و فارس نداره و همه ادم ها یکی نیستن به مرور حل میشه مطمئن باش.
سلام
تو واقعا به خاطر 5 بار در سال اینطوری بهم می ریزی
فاخته جان راستش سعی کن به خاطر این زمان کم کل زندگیتو بهم نریزی
دختر خوب اصلا منطقیه کاری که داری می کنی
مگه در سال چه قدر میشه سعی کن تو این زمانها نهایت سعیتو بکنی که به همسرت خوش بگذره و همه چیزو ساده بگیری و روی چیزی حساسیت نشون ندی
ببین تو می تونی رفتار یه جماعت آدم تغییر بدی!!!!؟؟؟؟؟
منطیقیه که نه پس سعی کن خودتو با شرایط وقف بدی
اگه کم محلی می کنند تو هم عادی رفتار کن و سعی کن برات مهم نباشه
اصلا به فرضم بی دلیل با تو دشمنی دارند که من فکر نمی کنم اینجوری باشه چون آدمها رفتارهایی که می بینند عکس العمل رفتارهای خودشونه پس اول به دنبال علتش تو رفتارهای خودت بگرد و اگر دلیلی و مشکلی تو رفتارهات ندیدی سعی کن خودت باشی و راحت و عادی برخورد کنی و این چند روز رو هم به خاطر همسرت و زندگیت هیچی نگی و سعی کنی به همسرت خوش بگذره..........
با اين نظر پريا موافقم تركها خيلي دوست ندارن عروس فارس يا غريبه سر از كارشون دراره وبهشون نزديك شي فرهنگ خاص خودشونو دارن .بايد اينو درك كني وبپذيري .منم خانواده شوهرم تركن .ولي برام مهم نيست اين كارهاشون اولا چرا ولي بعد از 5سال پذيرفتم اينها اين مدلين .خوب طبيعتا اين رفتارشون باعث شده ارتباطشون با من وپسرشون خيلي كمتر بشه .
من فكر ميكنم شما بايد ذهنتو از خانواده همسرت پاك كني
روي ارتباط خودت وهمسرت بيشتر فكر كني متمركز شو روي زندگي خودت ورابطت باهمسرت
مانميتونيم ديگران را مجبور كنيم مطابق ميل مارفتار كننهر چه هم سعي كني كم مياري نميتوني اونها را مطابق ميل خودت دراري پس انرژيتو براي زندگيت بذار
يك سوال در مواقع ديگه كه خودتون تنها هستين رفتار شوهرت چه جوريه ؟
همش از خانواده همسرت ميگي يك مقدار بيشتر از روابطتتون بگو ؟ بيشتر سال 99 درصدروزهاي سال باهميد اون موقع مشكلي نداريد
نيازهاي عاطفي همديگه را مشناسيد وبراورده ميكنيد ؟
من خودم اينطوريم به كسي بياحترامي نميكنم وسعي ميكنم باهمه دوست وصميمي باشم اگه ببينم كسي خودشو برام ميگيره يا بياعتنايي وبي احترامي ميكنه اول فكر ميكنم رفتارخودمو جستجو ميكنم اگه دليل خاصي نديدم وببينم بازهم اين رفتاروتكرار ميكنه به روي خودم نميارم وروال عادي زندگيمو طي ميكنم واصلا بهش فكر نميكنم زندگيمو ميكنم خيلي از اوقات با گذشت زمن طرف وقتي ميبينه من به رفتارهاش بي اهميتم خودش مياد جلو واصلاح ميشه
ديگران نبايد احساس كنن كه تو نسبت به رفتارهاشون حساسين بيتفاوت باش مطمئن باش درست ميشه
مرسي اقليما جان.
خود منم اينطوري ام اگر عروس غريبه داشته باشم دوس ندارم سر از كارمون دراره الان با شوهر خودمم اينطوري ام.
مهمترين ارتباط تو زندگي هر كسي اول همسرشه و فرزنداش و بعد خانواده خودش. دوستاش كه بهش ربط دارن(از لحاط مالي و روحي) بعد نوبت خونواده شوهر ميشه.
بيكاريا.انقده مشكل تو زندگيت نداري چسبيدي به اين نامشكل.
راستي اگر شوهرت از آشپزي و كاراي خونه ات ايراد ميگيره به خاطر دل اونم كه شده ياد بگير. مردها خيلي خوششون مياد پز زنشونو بدن بگن همه چي بلده و همه چي تمومه. بزار اين حس توش ايجاد بشه. حداقل تلاشتو بكن و بهش بفهمون داري تلاش ميكني. اون قدر تلاشتو ميدونه.بهش بفهمون بايد بهت فرصت بده برا اينكه اون چيزايي كه بلد نيستي رو ياد بگيري.
تازه يه چيز ديگه اين رفتار خودشون باعث ميشه هميشه حرمتتو نگه دارن. جلو اونا خيلي كم حرف بزن. خيلي كم.
حواست به حرف زدنت باشه. بزار شوهرت اون مدت تو خودش باشه . چون ممكنه چيزي بگه و تو فكر كني بهت توهين شده. اصلا اون روزا كاري بهش نداشته باش.بعدشم. بطور نامحسوس ازشون سليقه و كاراي آشپزي ياد بگير جوريكه ندونن بلد نيستي.ياد برات مهمه كه بلد نيستي و اينو يه ضعف ميدوني.
اين رفتارشون در دراز مدت به نفعته.
1- خونه ات كمتر ميان چون راحت نيستن
2- تو كارات دخالت نميكنن و به روت نميگن چون روشون نميشه
دركل تو بردي!!!!:46:
من خودم دوس نداشتم عروس فاميل بشم چون همش سرشون تو زندگيم باز مي شد ولي الان روشون نميشه بهم چيزي بگن.
فاخته جان چند سالته ؟چند ساله ازدواجكردي؟
شوهرت چند سالشه ؟
ازدواج وآشناييتون چه طور بوده؟