RE: نامزدم آدم هوس بازیه یا من اشتباه میکنم
همیشه در دوران نامزدی، آقایون تلاش میکنند که دل نامزدشون رو بدست بیارند و همه چیز رو اوکی نشون بدند و حدااقل در ظاهرم شده سعی کنند کار کنند و تلاش و برای نامزدشون حداقل چیز رو فراهم کنند
ولی ایشون الان که باید تلاش برای بدست اوردن شما داشته باشند
فقط تلاش در رسیدن به رابطه جنسی دارند
بعد از ازدواج که خیالشون از بابت رابطه جنسی هم راحت بشه و 100 بدونن مال اونی که دیگه میخوان کلا خونه بخوابند دیگه!!؟؟!!
نه کاری
نه درآمدی
نه حدااقل امکاناتی
یاحق
عزیز جان خدمت شما گفتم که نگران به هم خوردن این نامزدی نباشید .
اعتماد به نفستون را بالا ببرید .
گفتم که هرگز به فکر تغییر ایشون در آینده نباشید . و هرگز دنبال اینکه شما تغییری در ایشان ایجاد کنید نباشید . ایشان را همانطور که هست بپذیرید و اگر تحمل یک زندگی سخت و پر مسئله را برای آینده داری ازدواج کن اگر خیر که باید تجدید نظر کنی .
سرنخهای جدی ای وجود دارد از مسائل و رفتارهایی که اکنون شما نمی بینید و ندیدید ولی ما می بینیم .
اگر با این نشانه های رفتاری تن به ازدواج دهید چند وقت دیگر مهمان ما خواهی بود برای مسائل جدی تر و اشک و آه خواهی داشت .
در هر صورت تصمیم با شماست ، هر تصمیمی که می گیرید باید هزینه های آنرا بپذیرد . چون هر تصمیمی یه هزینه ای دارد . چه بهتر که این هزینه ها ارزشش را داشته باشد یعنی برای یک تصمیم خوب هزینه دهید که ثمره داشته باشد .
تاپیک زیر را هم مطالعه کنید :
بهترین شکل تصمیم گیری
سلام. ممنونم فرشته مهربان واقعا ممنون. نمیدونید وقتی نوشته های شمارو میخونم چقدر اعتماد به نفس پیدا میکنم. میخام یه بار بطور جدی باهاش صحبت کنم و همه مطالبی رو که اینجا نوشتم حضوری بهش بگم و ازش بخام بریم پیش مشاور.
برام دعا کنید دوستای خوبم.
ممنونم از راهنمایی ها تون و بهترین هارو برای همتون ارزو دارم