RE: ترس از شنیدن نه در خواستگاری از دختر مورد علاقم
سلام شهرام
به به به لاخره گفتی اون حرفی که تو دلت گیر کرده بود آفرین آفرین:104:
خندم گرفت از حرکتی که خانوم انجام داده بود شاید هل شده بود واقعا ولی یه چیزی رو از من بشنو از وقتی پیشنهاد شما رو شنید نشسته بهش فکر کرده و پیش خودش برنامه های ریخته حالا چه فکر های الله اعلم .....ولی مطین باش نشسته بهت فکر کرده و فکر میکنه همین جور تا یه مدت ...........حالا یا برعلیه شما یا موافق باشما.......یه مدت رفتاراش رو زیر نظر بگیرید ببنید از وقتی که پیشنهاد شما رو فهمیده چطور رفتار میکنه شاید بتونید نتیجه خوبی بگیرید که مصر بشید یا ازش فاصله بگیرید
موفق باشی:305:
هی شهرام جون،هی،قشنگ درکت میکنم،عیب نداره،خودتو نباز خدا بزرگه
مرسی بابت نظرات.
یه نکته رو بگم که زیبایی نسبی این خانم(انقدر نوشتم زیبا،زیبا ،یکی ندیده باشه فکر میکنه با کیت میدلتون طرف بودم:311:) فقط 10 درصد در انتخاب من تاثیر گذار بود.معیار های خیلی مهمتری داشتم که جای نوشتنش نیست.
من و ایشون تو یک محیط کاملا علمی تقریبا همکار هستیم.هم من و هم ایشون از فارغ تحصیلای یکی از بهریتن دانشگاه ایرانیم.خلاصه خیلی خفنیم:311:
کذشته از شوخی فکر نمیکنم از بی استعداد بودن،کم هوش بودن،یا غیره بوده باشه .فقط و فقط از غرور ناشی از زیبایی بود.
سنجاب عزیز(دخترا چرا به سنجاب علاقه دارن؟!به خاطر دندوناشه فکر کنم)
ممنون از شما. در ضمن آمین
یلدا خانم ایشون فکر میکنم حدود 25 باشند.قرار بود دقیقشو بپرسم ،خدا قسمت نکرد.:311:
اون تیکه که اقایون انداختید هم قشنگ بود.اقایون تقصیر ندارن باور کن.خداما رو اینجوری خلق کرده،همین طور که خانم ها رو این یه جوری خلق کرده:311:
شب شکن جان ،دلت پره حسابی ها....والا من تو دروان دانشگاهم هم زیاد دیدم از این برخورد ها که با شما کردند.طرف به قول شما پروژکتور بود،ولی وقتی معشوقش رفت جلو تبدیل شد به لامپ نیم ولتی کم مصرف.یه مدت بعد هم کلا نبود! نمیدونم واقعا چرا بعضی خانم ها این کارو میکنند؟ تنها چیزی که به ذهنم میرسه ارضا نیاز به جلب توجه و بازار گرمی هست،شایدم اشتباه میکنم.
من با موضوع کنار اومدم،یعنی کاملا پیش بینی کرده بودم،قرار نبود اصلابریم جلو نمیدون چطور شد گول خوردم اومدم این سایت،خانم ها به راه کج ها هدایتم کردند و با کله رفتم تو چاه.اصلا نخشون خیلی پوسیده بود :311:(شوخی میکنم بابا،نزنید)
خیلی ممنون.به هر حال قسمت ما همین بود.امیدوارم اون خانم هم خوشبخت بشه در آینده:72:
درحین نوشتن پست قبلیم دوستان پست زده بودن:
از شما هم ممنون.
آبجی عزیز(:302: من ابجی ندارم.خیلی چیزایی هم که میکشم از بی نداشتن همین ابجی)
من به احتمال زیر 0.9998 شاید دوباره بهش پیشنهاد بدم.اما وقعا همون طور که اول تاپیک گفتم برام سخته(شاید برا دیگران سخت نباشه).
سامان خان،پسر های این انجمن مثل اینکه همه ترکش خورده ان.:311:
من هم به جمعتون اضافه شدم.خیلی مخلصیم.:310:
مسئله همون ارضای نیاز دیده شدن هست. فقط فراموش نکنید این پروژکتورها رو رو به 1 نفر در هر لحظه نمی گیرن و معمولا چند تا کیس رو با هم جلو می برن. :305:
سرویس هم می گیره ازت نه؟ :303:
اره شهرام جون همه ترک خورده ایم،من کامل درکت میکنم چه حالی داشتی ،من که تا دو روز همه چی رو 5 تایی میدیدم،کلی هم به خودم ناسزا گفتم که کاش جلو نمیرفتم،البته برا من خداییش خیلی قشنگ و محترمانه برخورد کرد،حتی برگشت بهم گفت خیلی ممنون از اینکه منو انتخاب کردید،از شعورش خیلی خوشم اومد،اگه مثل شما میگفت که خیلی با حال میشد،ببینم شما یه جا کار میکنید؟اصلا به روت نیار اگه باز دیدیش
ایول Rude boy
دوست من هیچ نوع سرویسی به این خانوم نده! مگر در حد کارهای بسیار جزئی.
والله رفتار شما آقایون برای من بسی تعجب برانگیز و شگفت آوره فکر کنم اکثر خانمهای تالار رو شما به تعجب واداشتید؟!:310:
اکثر قریب به اتفاق شما آقایون در تاپیک دوستان مختلف از جمله تاپیک زیر :
پیش قدم شدن دختر در خواستگاری
به دوستان(خانمی) که به آقایی علاقه مند شدند می گید نرو جلو بگو آقایون دوست دارند خودشون انتخاب کنند و دوست دارندخودشون تلاش کننند برای به دست آوردن :305:
یک دختر و سخت بدستش بیارند و easy نباش و مرموز باش و جواب قطعی و مثبتت و راهت نده ، بزار طرف تلاش کنه و مسقیم بیاد خواستگاری کنه و.......
پای عمل که میشه و از یکی خوششون میاد یا هزار تا ترس و لرز دارند از ترس جواب منفی تمام عشق و علاقشون رو در نطفه خفه می کنند
و هیچوقت بروز نمی دهند تا مادر و خواهرشون برند مطابق سلیقه خودشون براشون یک دختر از لحاظ (مادر و خواهر) مناسب پیدا کنند
و یا با هزار تا ترس و لرز جلو میرند و با یک جواب منفی انگار چه اتفاق نعوذبالله ....:163: افتاده عصبانی و خشگین می شوند و هزار بدو بیراه
حواله خود و دیگرانی که تشویق کنندشون بودند نثار:311: می کنند که غرورشان خدشه دار شده:316: و به شون برخورده و .....
والله یا ما جسارت و شهامت مردان را که همواره شهره عام و خاص بوده بد تعبیر می کنیم و یا مردان جامعه ما روز به روز نازپرورده تر و احساساتی تر می شوند:163:
برایمان جای بسی سوال بی پاسخ ایجادشد................:311:
شاید این هم از اثرات روغن نباتی بجای روغن حیوانی و شیر پاستوریزه بجای شیر......:311:
خانم sanjab با اجازتون به نمایندگی آقایون پاسخ می دم.
- یکی از بزرگترین مشکلهای دختر خانومهای الان در مقایسه با گذشته اینه که اصلا رفتارشون شفاف نیست. یعنی به شکل عجیبی با یک دست پس می زنند و با یک پا می کشند. یعنی چراغ سبز نشون می دن به شکل عجیب، آدم واقعا نمی دونه بعد این چراغ سبز و بعد از اولین جواب منفی راشو بگیره بره پی کارش یا نه خانوم دارند بالا پایین می کنند! من یکی واقعا می ترسم از اینکه در دام اخیری به اسم آب نمک خوابوندن گیر بیفتم! جواب منفی/مثبتی داده می شه که آدم نمی دونه اگر اصرار کنه این مدت خانومه داره چند نفر دیگه روهمزمان ارزیابی می کنه. بعضی وقتها داره از چند نفر سرویس هم می گیره!
- مشکل بعدی اینه که اعتماد به نفسی برای پسرهای این دوره زمونه نمونده! دلایلش هم بماند! نه موقعیت اقتصادی مثل گذشته مونده، نه دایره اختیارات یک مرد مثل گذشته هست نه تغییری در میزان مسئولیتهای یک مرد بوجود اومده نه خانومها نسبت به گذشته با در نظرگیری شرایط اقتصادی افتضاح توقعاتشون کم شده(که صد مرتبه بیشتر شده)
سنجاب عزیز(جواب اون سوالم رو ندادی چرا سنجاب دخترا دوست دارن؟!)
بله.اقایون دوست دارن خودشون برای بدست اوردن طرفشون تلاش کنند.من هم تاکیید میکنم.همه اقایون وقتی میرن خواستگاری همین موضوع هست.
اما:
نقل قول:
یک دختر و سخت بدستش بیارند و easy نباش و مرموز باش و جواب قطعی و مثبتت و راهت نده ، بزار طرف تلاش کنه و مسقیم بیاد خواستگاری کنه و.......
این مطالبی که شما گفتید اصلا ربطی به این نداره که وقتی فردی برای اشنا شدن خدمت به حضور خانم های عزیز رسوند،لنگه کفش در بیارند بزنن تو وسط سر طرف(برا من که داش اینجوری میشد:311:) و بگن خاک تو سرت چی فکر کردی اومدی به من پیشنهاد دادی!؟!؟!؟!؟!؟
بله اگر پسری اومد از خانمی خواستگاری،من هم تاکیید میکنم سریع جواب نده،خیلی متشخص یا هر مدل دیگش بگه ممنون از پیشنهادتون،من قصد ازدواج ندارم یا بگه اجازه بدید فکر کنم یا بگه ننتو بفرست بیاد یا هزار تا جمله دیگه هست.که طرف بفهمه شاید 0.9998 احتمالش هست که جوابی آره هم در کار باشه و تلاش کنه و خوشحال تر هم میشه.چون تلاش کرده....
لطفا جنگ راه نندارید اقایون وخانم های عزیز ،بابا من این وسط پر پر شدم ،با خودم کنار اومد.دیگه باقی بیخیال موضوع بشید:311:
دوست عزیز:72:
در مورد صحبت اولتان پیرامون دختران ورفتار آنها به نظر من شما 50% قضیه هستید و آنها هم 50% شما سهم خود را
بدرستی و آنچنان که موجب رضایت قلبیتان می شود و اخلاقی و انسانی است انجام دهید 50% سهم آنها با تمام
مسئولیتهایش با خود آنها، قرار نیست اگر کسی بلاتکلیف بود و اخلاقی و انسانی برخورد نکرد ماهم مشابه او عمل کنیم
به قول خودتون در پستهای قبلی
:72: تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار. :72: که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند:72:
درمورد اعتماد به نفس هم با صحبتهایتان تا اندازه زیادی موافقم ولی مطمئن باشید هستند هنوز دخترانی که از
همسران خود پاکی - نجابت و روزی ساده و حلال می خواهند کافی است کمی بیشتر جستجو کنید:310::310:
موفق باشید:310:
-------------------------
شهرام عزیز:72:
ببخشید تازه پستتون رو دیدم علت سوال اولتون من نظر شخصیم رو میگم احساس میکنم به خصوصیات اخلاقی ام شبیه موجود بی آزار و زبل و بامزه ای هست امیدوارم واقعاًخودمم اینجور باشم:311:
در مورد خانم مورد نظر شما والله رفتارشون خیلی خیلی..... خیلی از نظر من بعنوان یک خانم بی ادبانه و توهین آمیز بوده من تا حالا حتی اگر از کسی نفرتم داشته باشم و پیشنهاد
داده باشه چنین عملی نمیکنم. خوشحال باشید که حالا شناختیدش نه بعد از.....
موفق باشید:72: