کسی رو دوست داشته باش که برات ارزش قاعل باشه و کمی دوستت داشته باشه!
ممکنه اون جور ها هم که فکر میکنید نباشه این آقا !
پس خودتو له نکن
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی رو دوست داشته باش که برات ارزش قاعل باشه و کمی دوستت داشته باشه!
ممکنه اون جور ها هم که فکر میکنید نباشه این آقا !
پس خودتو له نکن
یه چیزی برای من اتفاق افتاد ک بد نیست ب شما بگم. منم ب آقایی علاقه داشتم و دلم میخواست ایشونو به خودم علاقمند کنم. یه اتفاقایی افتاد ک من بیخیال شدم و دیگه هیچ توجهی ب ایشون نداشتم. برخلاف اون چیزی ک ظاهر مغرورشون نشون میداد چندوقت بعد متوجه شدم که ایشون توجهش ب من جلب شده .
این یه قانون طلاییه. اگه توجهت از اون آدم برگرده خوش جذبت میشه
منم بااين حرفت كاملا موافقم كه پسرا وقتي كسي رو دوست دارن ميتونن تلاش كنن بهش برسن اصلا ميتونن به دلشون اجازه دوست داشته باشن چون ممكنه بهش برسن. ولي مادخترا نميتونيم به دلمون اجازه بديم كسي رو دوست داشته باشه چون اجازه گفتنش و نداريم و ممكنه با گفتنش خورد بشيم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط niloo_a
دوست من
به این عزیزم گفتن ها دل خوش نکن
واژه ها یا رفتارهای عاطفی صرفا واکنش هایی برای ابراز احساسه
چرا ازش تعبیرهایی سرنوشت ساز میکنی؟!
از نظر ایشون
شما دختر خوبی هستی
هم صحبت خوبی هستی
هم کار خوبی هستی
شنونده خوبی هستی
ولی فقط همین
ازدواج یه مقوله دیگه ست
از دو حالت خارج نیست
حالت اول(خوشبینانه)
ایشون ادم متعهدی هست و در برزخی که شما براش درست کردی غوطه وره
نمی خواد دل شما رو بشکنه
در عین حال نمی خواد شما رو امیدور کنه
مورد علاقه واقع شدن از طرف شما براش جالبه
اما نمی خواد توی دردسر بیفته
صحبت های و روابط احساسی و نیمه احساسی با شما براش جذابه
اما نمی خواد وابستگی یا تعهدی برای ازدواج با شما به وجود بیاد
حالت دوم (بدبینانه)
میخواد اتیش شما رو تندتر کنه
هنوز عشق کورت نکرده
منتظره که کاملا بیناییت رو از دست بدی
و احتمالا سواستفاده های متنوع: احساسی، جنسی و یا حتی مالی و کاری !
دوست عزیز
شما قصد داری یه نفر رو به خودت علاقمند کنی
میخوای یه بازی رو شروع کنی
درحالیکه قواعد اولیه بازی رو بلد نیستی
قاعده اول اینه:
یه مرد اول عاشق میشه و بعد معشوق
برای یه مرد ایرانی، در شرایط فعلی جامعه ما این یه اصله،
همونطور که توی پستای قبل دیدی، دوستان هم این موضوع رو تایید کردن
اگر دیگران شما رو به داشتن حیا یا خودداری از ابراز علاقه به پسر دلخواهت توصیه میکنن،
فقط به همین خاطره
والا شما می تونی با صدای بلند عشقت رو فریاد کنی
کسی جلوتو نمی گیره
اما چیزی هم عایدت نخواهد شد
منطقی رفتار کن
و در مورد روابطت با جنس مخالف (دوست، همکلاسی، همکار یا هر عنوان دیگه ای) همونطور رفتار کن که بهش اعتقاد داری
این پیامک دادن ها و توجه های بی دلیل شما نه تنها موقعیت کاریت رو به خطر میندازه
بلکه شما رو در حد یه شنونده خوب و بی توقع پایین میاره
پس انتظار خواستگاری کردن نداشته باش
نشستن پای درددل ایشون، ایجاد صمیمیت و به دنبال اون شانس بیشتر برای انتخاب شدن، محسوب نمیشه
حد و حدود مرزهای احساسی شما رو مورد تجاوز قرار میده
با همه این ها
در دسترس نبودن، قایم موشک بازی، بی محلی کردن و رفتارای بچگانه اینچنینی
ایشون رو مطمئن میکنه که شما فرد بالغ و کاملی نیستی و احتمالا چندان مناسب ازدواج هم نیستی
رفتار درست اینه که شما موقعیت خودت رو بشناسی
و بدونی که کوچکترین رفتارهای شما در کوتاه مدت و بلند مدت واکنش هایی رو از سمت اطرافیانت در پی خواهد داشت
پس مراقب رفتارت باش
رفتارهای غیرعقلانی و احساسی (و به زعم شما عاشقانه) شخصیت شما رو(به عنوان یه گزینه مناسب برای ازدواج) تخریب خواهد کرد
فقط یه همکار باش با همه حدودهایی که شان شما ایجاب میکنه
موفق باشی
فرصت نکردم همه پست ها رو بخونم اما دو تا توصیه
شوهره یکی از دوست هام همیشه می گفت مردی ممکنه خیلی به دختری ابراز محبت کنه براش کارهای خاصی انجام بده، اما هیچ قصد ازدواج یا عاشق پیشگی نداشته باشه پس تا یه نفر بهت محبت کرد زود فکر نکن دوستت داره و می خواد باهات ازدواج کنه البته این عیب همه ما دخترها هست ذاتا اینجوری هستیم
و اما وقتی این آقا اینقدر منطقی داره راه درست رو می ره چرا ناراحت می شی، شما هم وقار و عفاف خودتون رو حفظ کنین و سر کار عادی باشین مثل یک خانم با شخصیت و پر از حجب و حیا در ضمن زرنگ و باهوش و در نهایت به خدا توکل کنید و ازش بخواید که هر چی به صلاحتون هست پیش بیاره، چون هر چی این قادر و حکیم پیش بیاره پشیمانی نداره
موفق و پیروز باشی
با اجازه اساتید و دوستان ، نظر شخصی من اینه که هر قلبی با یک کلیدی باز میشه بهترین کار تحت نظر گرفتن یک شخص و مطالعه کتاب های روانشناسی یا شخصیت شناسی هستش ، من خودم به علت شرایط سنی و شغلیم نتونستم وقت کنم و این کار رو انجام بدم واسه همین یک رابطه رو که خوب هم شروع کرده بودم 2 سال طولش دادم و آخرش هم با کلی تعریف از من جدا شد اتفاقا پسری که الان اون خانم باهاش رابطه داره اتفاقی آشنای یکی از دوستان هستش و به دوستش علت علاقشو مغرور بودن اون پسر گفته حالا که دقت میکنم میبینم بهترین روزهای اون رابطه روزهایی بود که من کار داشتم و کم محلی میکردم و اون علاقمند تر میشد البته دیگه وارد جزئیات نمی شم ولی بازم نظر شخصیم اینه که هر کسی میتونه به هر کسی علاقمند بشه فقط یکم شناخت طرف مقابل کافیه !
فرزاد خان شناخت طرف مقابل و علاقه مند كردنش خوبه ولي همين غروري كه شما گفتيد خيلي مهمتره يه دختر بايد غرورش و حفظ كنه هم به خاطر خودش هم به خاطر اون شخص تحربه ثابت كرده مردا زن قوي و بااعتماد به نفس ميخوان و جذب دختراي راحت الوصول نميشن.