-
RE: با نامزدم مشکل دارم
با برادرش صحبت کردم برادرش خیلی آدم منطقیه زندگیشم زبونزد تو فامیل.گفت اون خیلی آدم خونسردیه و حتما سرموضوعی خیلی عصبانی شده ک اینطور برخورد میکنه(البته برادرش ازمشکلات بینمون خبرنداره) بهم گفت یکی دوهفته باش تماس نداشته باش تا آروم شه خودمم باش صحبت میکنم گفت اگه باش صحبت کنی بیشتراعصابش میریزه بهم.بخاطرهمین تماسمو باش قطع کردم.میدونید چی ناراحتم میکنه؟اینکه الان که سر1موضوع به این کوچیکی اینطوری داره بام برخورد میکنه و واقعا دارم میبینم ک ازم سرد شده فردا تو زندگی که هزارتا مشکل پیش میاد یعنی من باید این اخلاقاشو تحمل کنم؟یعنی همش یکی باید برام واسطه گری کنه؟بنظرتون چیکار کنم؟
-
شما به پرتوقعی،تحقیر کردن،واکنش نشون دادن برای هر چیزی می گی موضوع کوچیک؟رفتار الآن ایشون نتیجه رفتارهای
شماست،حالا اون بدهکار شده؟درضمن،شما هنوز عقد نکردید.اگر می بینی نمی تونی بسازی تمومش کن.مجبور نیستی
با کسی که نمی تونه توقعاتتو برآورده کنه یا با اخلاقش کنار نمیای ازدواج کنی.
-
الهام جان حرس همه رو در آوردی
عزیزم یکم چشم هات رو وا کن . غرور مرد بزرگ تریم چیز توزندگیشه . پس کوچیک نیست . شوهر خودم من همیشه می گه هر کاری می خوای بکن غرورم رو زیر پات له نکن . بهتر نبست یکم بیشتر مرد ها رو بشناسی ؟ فکر کنم خیلی زود بود برات ازدواج
برادرشوهرتون قتی نمی دونه موضوع چیه صلاحیت نظر دادن رو نداره
اگه خیلی دوست داری خوب نظر بده برو همه واقعیت روبهش بگو!!!!!!!!
یک طرفه رفتی پیش قاضی که چی بشه . کاری رو که خودت بای درست کنی چرا باید برادر شوهرت درست کنه
مهم این نیست که شوهرت واست جشن بگیره یا نه یا باهات عروسی کنه یا نه
مهم اینه که تو یاد بگیری چه جوری زندگی رو مدیریت کنی . که اگه یاد گرفتی مطمئن باش نیازی نیست هر روز به یکی بگه پا درمیونی کنه .
روزی که شوهرت دریچه دلش رو باز کنه و از اخلاق های گل و بلبلت به همه بگه مطمئن باش مثل اینجا همه حق رو به اون یمدن
پس خودت رو درست کن و خودت سعی کن اون رومطمئن به درست شدن اخلاقت کنی
وگرنه امروز درست شه فردا خراب میشه . چن خودت نخواستی و اینطور که بوش میاد نمی خواهی هم درست شی .
نکن این کار رو با زندگیت
زیاده خواهی غرور بیجا . تحقیر مرد هیچ کی رو خوشبخت نکرد که تو رو بکنه
-
بازم سلام .بچه ها تورو خدا ببخشید اگه با صحبتام میرم رو اعصابتون بابابخدا میخام خوب باشم خودش نمیخاد بم فرصت بده فقط فکرتمام شدن رابطمونه
ساره جون بیا اینم زنگ زدنمو صحبت کردنمون بهش میگم سلام عزیزم میگه سلام میگم خوبی عشقم میگه ممنون میگم چ خبرگلم میگه سلامتی تازه 1موضوعی هم ک باآبو تاب از قبل آماده میکنمو بش میزنم فقط سکوت مطلق میکنه هیچی نمیگه.خلاصه جوری برخورد میکنه ک از زنگ زدنت پشیمون شی.میدونم احباری برا ادامه نیست ولی میخام اگه قراره تصمیم بگیرم تصمیم درستو بگیرم ک بعد پشیمون نشم
امشب یکاره گفت میخام با برادرم بیام تکلیفمون مشخص شه منم گفتم هرتصمیمی گرفتی منم براش احترام قایلم و قبول میکنم
دارم دیوووووووووووووووونه میشم
-
گفتم نباید پای برادرش رو وسط میگشیدی
مرد ها خوششون نمیاد کس دیگع ای در رابطه اشون دخالت کنه
اصلا به مشاوره دادن ها دقت نکردی و کار خودت رو کردی
احتمالا می شینید حرف می زنی و شرط و شروط برا هم میزارید بدون داره با اجبار داداشش میاد مطمئنم
عزیزم شوهرت فحشت که نداد بابا از دستت ناراحته ناراحتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتت
یکم صبور باش تو باید با تغییر رفتارت بهش ثابت کنب عوض شدی فقط حرف زدن اون رو قانع نمی کنه
می دونی تو دلش چش می گه .........
می گه نگاه کن می خواهد خودش رو لوس کنه من بشم همون آدم قبلی اون باز سوارم شه
پس بهتره اصلا رو ندم
در حالیکه با شناختی که از من از مرد ها دارم از ته دلش داره از این رفتارش عذاب می کشه . اما شما در ها رو به روش بستی و جالب اینه که وافعا از ته دلت نمی خواهیی عوض شی و همون کاری رو می خواهی بکنی که اون تو فکرش داره بهش فکر می کنه . یعنی خوب شه اخلاقش تا واسط جشن بگیره و.....
نه عزیزم ای راهش نیست
هر چیزی که در مدت زمان خراب میشه یک مدتی هم نیاز داره تا درست شه
یک بار زنگ زدی دیدی اون این برخورد رو کرد نباید عصبانی شی و بعد بهش بگی من منت کشیدم تو نخواستی و .....
داداشش هم اومد و نشستید با هم حرف زدید . بگو که می دونی برخوردت بچه کانه بوده و بگو که تا حالا خونه بابام اینطوری بودم و یک مدت زمان یم خوام تا به زندگی زناشویی و دو نفره عادت کنم . بگو دارم مطالعه می کنم رد این باره تا بتونم به زندگیمکمک کنم و به شوهرت بگو که امیدواری تو این مسیر کمکت کنه
نرو مثل طلبکار را بگو . این نمی خوادواسم عروسی بگیره . این با جوابم رو خوب نمی ده و ...... از حرف های منفی استفاده نکن
بزار جلو داداشش سرش بره بالا
لطفا این دفع گوش کن حرفامون رو و کار خودت رو نکن دوباره
خواهشا:316::316:
-
الهام خانم
در زندگی مشترک غرور جایی نداره
خیلی ها هستند که به خاطر زندگیشون از خانواده و عزیزترین کسشون گذشتن
یعنی شما نمیتونید از این اخلاق مسخره ای بنام غرور بگذرید؟
در جامعه مغرور باش تا کسی نتونه بهتون نفوذ کنه اما در زندگی این کار رو کنار بذار
همسر شما بهترین مرد دنیاست حالا که نداره باید تحقیرش کنید؟
آیا دوست داشتید که همسرتون ثروتمند باشه و همه خواسته های شما رو برآورده کنه اما در مقابل آدم خلافکار و دزد و عیاش و معتاد باشه براتون بهتر بود؟
-
عزیزم دیگه نه به اون بی نمکی و حالا نه به این شوری شور
باید در عمل دوست داشتن و تغییر رفتارت رو به همسرت نشون بدی ، که کار یک روز و دو روز هم نیست عزیزم .
یکم صبرت رو بیشتر کن ، عجله نداشته باش ، بزار همه چیز روند عادی خودش رو طی کنه
یکبار گفتی سلام عزیزم ، خیلی هم خوب و عالیه ...ولی پشت سر هم بگی عزیزم ، گلم و عشقم و .... دیگه براش بی مزه میشه .نمی خواد خیلی دیگه زیادیش کنی ، عادی باش ، یعنی مهربون باش ولی طوری نباشه که همسرت فکر کنه داری فیلم بازی میکنی .( همسرت خیلی خیلی خوب میفهمه )
همچنین اینکه یک جریان رو خیلی با آب و تاب براش تعریف میکنی ، اگر اون جریان زیاد آب و تاب نداشته باشه و به زور بخوای بهش آب و تاب بدی همسرت رو زیاد علاقه مند به تعریف هات نکردی .
ولی اشکال نداره ، تو همین روندت رو داری ادامه میدی خیلی خوبه ولی طوری نباشه که از واقعیت دور باشه و همسرت فکر کنه که داری براش فیلم بازی میکنی .
از کارهای مفید ( واقعا مفید باشه ) که در طول روز انجام بدی براش تعریف کن ولی زیاد آب و تاب بهش نده که فکر کنه داری اغراق میکنی ...مثل آشپزی و شیرینی پزی و ورزش و ....و خودت رو یک آدم موفق بهش نشون بده (البته چیزی که واقعیت داره )
-
سلاااااااااااام
ساره جون اول خودش ب داداشش گفت اونوقتی ک من اصرار برا جدایی میکردم با داداشش درمیون گذاشته بود بعدش من گفتم
میدونی من تو 1شهر دیگم اون 1شهر دیگست بخاطرکارش زیادنمیتونه بیاد در ماه چندروز میادو میره.بهتون گفتم هرچی باش صحبت میکنم انگار با 1ربات صحبت میکنم انقد ک سرده.داداشش میگه صبر کنم تا اینسری ک اومد پیشت همه چی یادش میره میگه صحبت کردن فایده نداره باید حضوری ببینیش باهم صحبت کنید.درضمن داداشش کمو بیش جریانو میدونه ولی اظهارنظری نکرد فقط بم میگه 1مدت صبرکن تا بیاد
منم کم کم مثل اون سرد سرد شدم
-
الهام جان فقط حواست باشه اومد اون جا همه چیز رو خراب نکن باشه . اگه سردی کرد ناراحت نشو فقط بهش حق بده . چون اگه این دفعه هم دعوا بشه و بره تا دفعه بعدی خیلی بد میشه . سرد تر هم میشید.
عزیزم وقتی اومد اصلا در مورد مراسم باهاش حرف نزن اگه اون هم خواست لجت رو در بیاره و گفت که اسط مراسم نمی گیرم اصلا جوابش رو نده . باشه
الان هم که نیست اگه نمی خواهی باهاش حرف بزنی در روز دو سه بار واسش اسمس های عاشقانه بنویس .
یا از این آماده ها واسش بفرست . جواب هم نداد تو بفرست . ببین تو خیلی مونده مرد ها رو بشناسی . تو اسمس هات بنویس که به بودنش افتخار می کنی . الهم مرد ها مثل بچه ها هستند تشنه محبت با محبت جذبت می شند با بی محبتی لج می کنند . محبتت رو براش خالص کن واقعا بخواه که خوب باشی . نه به خاطر اون به خاطر خودت . باشه
-
به نظر من که یکی تو سرش خونده که بیاد بهت سخت بگیره تا قدرشو بدونی...به نظرم باهاش خوب رفتار کنو مهربون باش مطمئنم خیلی واسش عزیزی...و مطمئن باش هیچکس یه شبه عوض نمیشه...انشالا که درست میشه