RE: با خواستگار مذهبيم چطور رفتاركنم؟
سلام سحر جان
اینطور که پیداست به دلت نشسته:43:
خودت گفتی 70 درصد معیارهاتو داره تو کل تاپیکت ندیدم حتی یک اشاره کنی به موردی که برات جای تردید داشته باشه جز اینکه 30 سالشه و به نظرت ممکنه دیر باشه برای ازدواج.
اما به نظر من 30 سال دیر نیست به مسائل مهمتر فکر کن.
سحر جان ضمن اینکه باید عاقلانه تصمیم بگیری به احساس درونت هم گوش کن
آره فرانك ديشب با حرفاش بيشتر مطمئن شدم باهم همخوني داريم مخصوصا كه فهميدم خشك مذهب نيست. يه چيزي كه برام جالب بود مانتويي بودن مادر و خواهرش بود و خواهرش آرايش كامل و امروزي داشت ولي اين آقا از خواهرش خواسته بود دختر چادري براش پيدا كنن اين نشون ميده نظرشو به كسي حتي خواهرش تحميل نميكنه و خانواده براي نظرش ارزش قائلن به طور كلي همه به نظرات هم احترام ميذارن.سادگي تو حرفاش و بي شيله پيله بودنش خيلي به دلم نشست از اين مذهبي هاي شلخته هم نيست خيلي مرتب لباس پوشيده بود و گل خيلي خوشگلي برام آورده بودن.
سلام عزیزم
خوشحالم که تا اینجا مورد پسندت بوده.الان منتظر جوابت هستند؟ منظورم اینه که قبل ازجواب تو جلسه دیگه ای همدیگرو نمیبینید؟
شما خودت باید بدونی بهم میاید یا نه:43:
با شناختی که از برادر شوهرم دارم افراد مذهبی از دخترای با وقار ،متین، واحساساتی خوششون میاد.مادیات زیاد واسشون مهم نیست بیشتر به تشکیل خانواده فکر میکنند. معمولا پسرا با سر کار نرفتن مشکلی ندارند. خب بگو مایل به سر کار رفتن نیستم وتربیت بچه ها ورسیدگی بیشتر به امورات منزل برات ارجعیت داره. همه مردا ازین حرفا خوششون میاد.:72:
سلام ممنون رز سفيد عزيز آره در مورد كار همين و گفتم قصدم از مطرح كردن كار و گفتن جواب دو پهلو اين بود كه بفهمم به نظرش زن وظيفه داره كه سركار بره يا اگه خودش نخواست موردي نداره.
اونا بايد زنگ بزنن جواب خودشونو بدن جواب مارو بگيرن تا جلسه بعد باحضور پدر من و پدر و برادر ايشون باشه تا پدرم اطلاعات بگيره براي تحقيق كردن.
فرشته مهربان عزيز چون امكانش نبود تو تاپيك جناب شب شكن جواب بدم اينجا جواب دادم باعرض پوزش.من باحرف شماكاملا موافقم با ازدواج هاي اينترنتي هم كاملا مخالفم سايت هاي همسريابي هيچ كدوم مكان مناسبي براي انتخاب همسر نيست و اكثرادروغ و فريب داره من اين پيشنهاد و براي اين دادم كه شايد بشه به كساني مثل جناب شب شكن كه ايران نيستن كمك كرد اگه حرفي خلاف مقررات گفتم معذرت ميخوام.شما به بزرگي خودت ببخش
دوستان خوبم ديشب خواهر آقا پسر تماس گرفت تا جواب مارو بدونه و مادرم گفت جواب دختر ما نسبتا مثبته بايد يه جلسه ديگه بذاريم تا پدرا باشن و با پدر دخترم صحبت كنيد.خواهره گفت دو ماه صيغه بمونن تا بيشتر همو بشناسن مادرم قبول نكرد و گفت ما از اين جور رسما نداريم بايد عقد رسمي باشه نظر شما چيه؟برادرش كه خارج از كشوره داره مياد قرار شد اون كه اومد بيان دوباره خونمون.
محرمیت باید زمانی صورت بگیره دو نفر به این نتیجه رسیده باشن که می خوان با هم زندگی کنن.نه اول کار که تازه
می خوان همدیگه رو بشناسن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
محرمیت باید زمانی صورت بگیره دو نفر به این نتیجه رسیده باشن که می خوان با هم زندگی کنن.نه اول کار که تازه می خوان همدیگه رو بشناسن.
:305:
نمیدونم رسم ورسوم شماچیه؟
برای اشنایی دونفرباهم دیگرلزومی نداره صیغه محرمیت بخونند چندجلسه میتونندباهم صحبت کنندبدون اینکه نیازی به صیغه محرمیت باشه وهرجلسه سوالای مخصوص بخودش روداره که پرسیده میشه البته اینچنین نیست که حتمابایستی همون سوالهاروبپرسی بلکه هرفردی شرایط خاص خودش روداره بعضی ازمعیارهامهمترندوارجحیت دارند
فقط چیزی که دیدیم وشنیدم اینه که فقط باصیغه محرمیت موافقت نکنید بهتره فاصله زیادی بین صیغه محرمیت وعقدرسمی نباشه اونم بعداینکه دوطرف به توافق رسیدندصیغه محرمیت وعقدجاری بشه
خوشبخت باشید
ممنون دوستان خوبم من با حرف شما كاملا موافقم ما هم از اين رسما نداريم ولي پدرم هم قبول نميكنه خيلي بخوايم باهم بيرون بريم ولي با چند جلسه حرف زدن مخالفتي نداشته باشن.من فكر ميكنم خانواده اش گفتن دو ماه آشناييت باشه و صيغه محرميت رو خودش مطرح كرده.
صيغه محرميت يه اشكال ديگه هم داره اينكه اگه وصلت صورت نگيره اون آقا هميشه به مادر من محرم ميمونه و اين اصلا خوب نيست.
ديروز اون كسي كه واسطه شده ميگفت اين خانواده ميخواستن جاي ديگه برن خواستگاري ولي اين آقا گفته بوده اول بريم خونه سحرخانم من ايشون و اول ترجيح ميدم اگه نشد به كساي ديگه فكر ميكنم.
عزیزم برای اینکه بهتر با هم آشنا بشید رفت و امد خانوادگیتون رو بیشتر کنید.لازمه که حتما شما هم با خانواده به منزلشون برید واز نزدیک باهاشون آشنا شید یا تفریحات خانوادگی که شما برای یکی دوساعت برید قدم بزنید
موفق باشی