lمرسی عزیزم ولی هنوزم خیالم راحت نیست.نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
نمایش نسخه قابل چاپ
lمرسی عزیزم ولی هنوزم خیالم راحت نیست.نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
عزيزم طبيعيه كه يه كم نگران باشي ولي فايل هاي دكتر فرهنگ در مورد معيارهاي انتخاب همسر و شيوه سوال و جواب در جلسه هاي خواستگاري رو خوب گوش كن اگه بهشون خوب عمل كني و جلو بري ديگه نگراني نداره. حتما باهم مشاوره قبل از ازدواج هم برو
ببین عزیزم باید تا حالا متوجه شده باشی که ایشون کلا مذهب رو قبول ندارند یا در انجام اعمالشون سهل انگارند. این دو تا با هم فرق می کنه . در حالت اول مشکلات زیادی جلو راهت خواهی داشت اما در مورد دوم ممکنه بتونید کمی بیشتر در مورد ایشون فکر کنید و جلو برید.
Sahar جان این فایلهای دکتر فرهنگ خیلی به دردم خوردن.
از راهنمایی همتون ممنونم حس میکنم ارامش بیشتری دارم الان و بهتر میتونم نمرکز کنم رو این مساله.نگرانی هام کمتر شده.فقط یه سوال این اقا همه معیارهایی رو که واسه همسرم میخواستم دارن جز این یک مورد به نظرتون به بقیه معیارها توجهی نکنم؟
[align=justify]من اینو نمیدونم ولی میدونم اگه پذیرفتیش باید همینجوری که هست بپذیریش! اینکه فکر کنی ممکنه بعدا عوض شه اصلا نباید روش حساب کنی. تا آخر عمر همینه. باید ببینی این مذهب و اختلافتون برای شما چند نمره منفیه! بهتره با خودشون سر این مساله مفصلا تو جلسات خواستگاری صحبت کنید:303:[/align]