سلام خدمت شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی ملتمس دعا
دانلود کردم و ایشاالله هروقت همشو گوش کردم حتما نظرمو میگم خدمتتون
خیلی ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی ملتمس دعا
دانلود کردم و ایشاالله هروقت همشو گوش کردم حتما نظرمو میگم خدمتتون
خیلی ممنون
آقا رضا آقاي sci به تاپيكت سر زدن.لطفا پستشون رو بخون و با دقت جواب بده كه به يه نتيجه اي برسي.
احساسي و بچه گونه با قضيه برخورد نكن.
داري بزرگ ميشي! پس از عقل و فكرت استفاده كن
بله لطف نمودننقل قول:
نوشته اصلی توسط رویای صداقت
من پستشون رو خوندم و جواب هم دادم البته و الان منتظر پاسخ ایشون هستم.البته من 2 روزه اومدم تو این انجمن و اشنایی ندارم با اعضا.ولی تعریف ایشونو زیاد شنیدم تو همین 2 روز!
در مورد توصیتونم چشم حتما
رضا!
من قیافه و ظاهر تو رو ندیدم!
پوستت رو ندیدم!
از نظر من ایراد تو در اینها نیست!
الان فهمیدم تو در هیچ چیزی اگه استعداد نداشته باشی، خدای استعداد در منفی بافی و کل بدبختی انداختن هستی!
حوصله من یکی رو سر بردی! اصلا من با یکی مثل تو حال نمیکنم! نه به خاطر پوست یا قیافه ات! بلکه به خاطر طرز فکرت.
میگی برای چی خودمو دوست داشته باشم وقتی کسی منو دوست نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودمو حالا فعلا نمیکشم چون مامان بابام ناراحت میشن، البته شاید یه وقت احساسمو به اونها از دست بدم اونوقت میکشم خودمو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها برات از جون و دل پست میذارت بعد میای با تعجب میگی که میدونم براتون سودی نداره ولی شما اینهمه وقت گذاشتین و نوشتین!!!!!!!!!!!!!!!!!
حساب کتابهات غلطه رضا خان!
ببین! منهم نه سود مادی میبرم، نه اصلا باهات حال میکنم! ولی دارم برات وقت میذارم! به نظرت چرا؟
به نظرت چرا وقتی به قول خودت از یه گونی برنج ارزشت کمتره، باید مامان بابات برای خودکشی ات ناراحت بشن؟
کل عمرت حالا 19 سال بیشتر نیست، از 15 سالگی هم که نماز روزه خونده باشی، یکسال هم که بکل قطعش کرده باشی، یه چند صباحی هم قبل ترش به شک افتاده باشی، سر جمع نماز روزه با یقین و اطمینان قلبی ات به سه سال هم نمییرسه!!!!!!!!!!! اونوقت اینقدر هم طلبکار خدا شدی! خدا چه سودی بهت برسونه خوبه که بهش ایمان بیاری؟ چیکار میخواستی برات بکنه که نکرد؟
رضا! من قیافه ات رو ندیدم! اما با توصیفی که تو از خودت کردی، من هم چشمم رو میبندم و برای اینکه بتونم مجسم ات کنم، یک پسر زشت 19 ساله رو که جای پوستش علامت سوال هست توی ذهنم میارم. حالا تصویرم رو اینطوری کامل میکنم که جای کله این آقا پسر زشت 19 ساله یه مشت حرف ناحساب و افکار منفی میذارم! کلکسیونم دیگه کامله! همچین آدمی به قول sci گرامی دو راه بیشتر نداره: یا بره خودشو بکشه! یا با کار کردن روی کله مبارکش شروع کنه به زیبا سازی و به این ترتیب مسیر زندگی رو برای خودش هموار کنه. مطمئن باش تا زمانیکه شما خودت رو زشت بدونی من هم شما را زشت خواهم دید!
حرفهات و افکارت عجیب سیاهه! این که دیگه ربطی به دیگران نداره. دست خودته. میخواهی زیبا بشوی باید از همین نقطه شروع کنی.
سلام به شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
شما بفرمایین کجای حرفای من بزرگنمایی و منفی بافی بود؟
((میگی برای چی خودمو دوست داشته باشم وقتی کسی منو دوست نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خودمو حالا فعلا نمیکشم چون مامان بابام ناراحت میشن، البته شاید یه وقت احساسمو به اونها از دست بدم اونوقت میکشم خودمو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!))
من متوجه نشدم کجای این حرفام جای تعجب داشت. ولی ازینکه به صورت طنز بازنویسیش کردین ممنونم
((بچه ها برات از جون و دل پست میذارت بعد میای با تعجب میگی که میدونم براتون سودی نداره ولی شما اینهمه وقت گذاشتین و نوشتین!!!!!!!!!!!!!!!!!))
من قصدم ازین جمله فقط تشکر از کسانی بود که اومدن نظر دادن و نمیدونم شما چی برداشت کردید ازین حرف من ولی اگه چیز بدی بود من اصلا قصد جسارت نداشتم،شرمنده.
چون وقتی شما 19 سال به یه گونی برنجم اهمیت بدید و هرروز ببینیدش وقتی ازتون بگیرنش ناراحت میشید!
من طلبکار خدا نشدم فقط اعتقادمو به وجود داشتنش از دست دادم یعنی اصلا فرض نمیکنم که خدایی هست که بخوام ازش طلبکارم باشم.
افکارم خودشون به قول شما سیاهن من کاریشون نکردم، منم خودمو زشت نمیدونم ولی آینه یه چیز دیگه میگه!
در آخر ممنون از صداقتتون
خیلی خوبه :104::104::104:
بهت تبریک میگم که داری حرفای تک تک بچه ها رو انالیز میکنی . به نظر باهوش میای بر خلاف فکر خودت
نه خودکشی درسته میگن کار ادمای ضعیفه ولی فکر کردن به خودکشی که مشکلی نیست میتونی هر چقد میخوای راه های خودکشی رو بخونی و و یاد بگیری ولی شرطش اینه که واقعا راه دیگه ای نباشه .
ضمنا به اینم فکر کن که اون دنیات رو خراب میکنی . البته میل خودته چون زندگی خودته
با چند نفر که خودکشی کردن و نجات پیدا کردن صحبت کن ببین چ حسی داشتن و حاضرن دوباره اون کارو بکنن.
از نظر مذهبی قوی کن خودتو
الان میگی خودکشی کرده از کچا بیابم..
برو تو اینترنت بگرد ببین کیا خودشونو کشتن داستاناشون هست احتمالا
ادم در باره کاری که میخواد انجام بده تحقیق میکنه . شما هم میخوای خودتو بکشی دیگه پس لااقل یه وقتی بذار که تحقیق کنی دربارش.
مزایا و معایبش رو لیست کن .
یه چند تاشو برات مینویسم قضاوت با خودت...
مزایا :
از شر دنیا راحت میشی
دیگه غصه دنیا رو نمیخوری
دیگه رنگ پوست و مدل مو و قیافت مهم نیست
پول دیگه مهم نیست
رشته تحصیلیت مهم نمیشه دیگه
دیگه استرس دنیا رو نداری و ..
معایب :
همیشه در عذاب خدایی
امانت خدا رو خراب کردی و به جای خدا تصمیم گرفتی
غصه اون دنیات رو باید بخوری
دیگه توی اون دنیا نمیتونی خودکشی کنی و بری جای دیگه
خوب شما میگی خدا نیست درسته؟؟ وجود نداره .
خوب من میگم بیا فرض کن خدایی هست و اون دنیا هم هست. ده درصد احتمال بده این چیزا درست باشه فقط ده درصد .
ببین به ریسکش می ارزه؟؟ بسم الله
خیلی ممنون بابات محبتتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad2012
بله بازم شما یه راه کار خیلی خوب دادید که با چندنفر که اینکارو کردن صحبت کنم البته پیدا کردنش خیلی سخته ولی سعیمو میکنم تا حتما اینکارو بکنم چون واقعا باید این رو هم امتحان کنم.
والا این مزایایی که شما نوشتی واقعا دهن ادمو اب میندازه! و واقعا خیلی خوبه!!
و در مورد معایب که چه عرض کنم هیچکدوم از اینایی که شما ذکر کردیدو من قبول ندارم چون واقعا در حال حاضر حتی یک دهمه درصدم احتمال نمیدم که خدایی وجود داشته باشه و واقعا اون معایب برای من مشکلی نیست البته یکی از معایبش که منو تاحالا نگه داشته همونطور که گفتم خونوادم بود که داغون میشن و فک کنم این تنها عیبش باشه که اونم دیگه کم کم...
پس به نظر من 90 درصد برد هستش 10 درصد باخت که فک کنم ارزششو داشته باشه
قبول دارم اگر من اعتقادی داشتم قطعا ابعاد بررسیمون کاملا متفاوت بود ولی الان کلا به فکر اون قضیه نباشیم بهتره( البته من اماده ی بحث در مورد اینکه خدایی هست یا نه هستم )
خیلی ممنون از پیگیریه شما
رضا خودتو گول نزن!
اينكه ميگي به خدا اعتقاد نداري داري با خودت لجبازي ميكني!
درضمن تاپيكتو هدايت كن
سعي كن لااقل به يه صورت مسئله تعريف شده برسي ، بعد دنبال حلش باشيم.
نيازي نيست اين پست منو الان جواب بدي
رضا خان زندگي بازي نيست
اينكه چطور بسازيش دست خودته!
موفق باشي:72:
ولی واقعا در حال حاظر من اعتقادی ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط رویای صداقت
بله شما درست میگید دارم زیادی کشش میدم باید یا خودکشی کنم یا ادامه الان هیچکدوم نیستم.
حرفای من در عین مسخرگی و بچه گونه بودن خیلی جدیه البته برای خودم شاید.
من الان وضعیتمو خودمم نمیدونم پس دیگه چیزی نمیگم تا بفهمم.
رضا،
نوشته بودید که منتظر پاسخ من هستید! اما من هنوز پاسخ سوالم رو از شما دریافت نکردم ، چه پاسخی باید بدهم؟
یاداوری می کنم که از شما پرسیدم سوال شما در حال حاضر چیست؟ باشه شرایط بد.. اوضاع خیلی خیلی بد و خراب! هوا کثیف، جامعه کثیف... همه چیز سیاه ! اینها رو فهمیدم ... حالا سوال شما چیه؟
عرض کردم که شمادو راهکار دارید:
خودتون رو بکشید، زیاد کار سختی نیست!
به خودتون برای زندگی بهتر کمک کنید
ضمنا مشکل قلب شما مساله جدی نیست و ناشی از اضطرابه، پس زیاد سخت نگیرید
دوست من! لطف کن و با دقت ببین من چی نوشتم؟! اگر می خوای بنویسی که خودتم نمی دونی داستان چیه و یک سری حرفهای من رو تکرار کنی، وقت خودت رو تلف نکن! من اونها ذو نوشتم و شما هم به اندازه کافی تکرار کردی... پس خوب فکر کن ببین حالا چی می خوای بپرسی؟
ضمنا وجود یا عدم وجود خدا، چه مشکلی رو برای تو فعلا حل میکنه؟ به نظرم فکر کن و سوال رو با سوال جواب نده.. منتظر پاسخ سوالم در پست قبلیم هستم
و چند سوال اضافه می کنم:
ایا خانواده از شما راضی هستند؟
انتظارات شما از خودتون چیست؟
مقصر اصلی چه کسی است که اینقدر اوضاع بده؟ به نظر شما اگر بخواهیم کسی رو بکشیم یا از بین ببریم بهتر نیست مقصر رو حذف کنیم؟
فکر میکنید اگر شرایط چگونه بود، اوضاع بهتر بود؟
چند راه حل برای برون رفت از این وضعیت وجود داره؟
منتظر جوابهای شما هستم
لطفا تا پاسخ دادن پرسشها بطور کامل، هیچ سوالی نپرسید