RE: به دل نشستن یعنی چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
سلام من با حرف هاي دوستان موافقم همه دوستان حرف ها رو زدن من طبق چيزي كه تو دوستان خودم و خواهرم كه متولد سال70 هست ديدم فكر ميكنم شما نميتونيد باايشون خوشبخت باشيد چون نسل سال هاي 65 به بعد خيلي فرق كردن و دنياشون و مرزهايي كه براي خودشون قائل ميشن خيلي متفاوت با نسل شماست. بهتره بيشتر فكر كنيد و خودتون پيش يه روانشناس بريد خودتون و براي هر جوابي آماده كنيد كه اگه جواب منفي بود خيلي اذيت نشيد
موفق باشيد
خیلی ممنون از راهنمایی شما ، بله کاملا با حرفتون موافق هستم ، خودم مدرس دانشگاه هستم و از نزدیک با این نسل آشنام ، دوره 57 تفاوت های فکری خیلی خیلی متفاوتی با دوره 67 دارن ، نمونش همون تلفن های همراه و تلویزیون های ماهواره ای و اینترنت هستش که زمان دانشجویی ما وارد زندگیمون شد و این نسل از بچگی باهاشون بزرگ شدن روش برخورد پدر و مادرها هم متفاوت هستش و کلی مسائل دیگه ...
با سلام خدمت دوستان عزیز ، همونطور که قرار بود اومدم تا آخر داستان رو تعریف کنم ، البته چون خودم مدرس هستم اول یک خلاصه بگم :
خلاصه : دو سال قبل ا دختری آشنا شدم که تو دانشگاه ما بود من 32 سال داشتم و اون هم 22 بهش پیشنهاد ازدواج دادم و اونم بعد از یکی دو هفته فکر کردن قبول کرد ، اولین باری که بیرون رفتیم از من خواهش کرد که عجله نکنم و اجازه بدم که همه چیز به مرور زمان جلو بره ، خلاصه دوسالی ناز خانم رو کشیدیم و .. تا قرار شد که یک بار جدی باهاش صحبت کنم
ادامه ماجرا :
خلاصه با هزار زحمت و ناز باهم تو همون رستوران 2 سال قبل قرار گذاشتیم ، اومد و شروع کرد خاطرات خوب این مدت رو تعریف کرد بعد گفت که تو این دو سال خیلی چیزا از من یاد گرفته و من جز خوبی چیزی در حقش نکردم ، گفت من نمونه یک مرد متعهد هستم که سر حرفم بودم و کلی از پسرهای کوچیکتر بد گفت ... خلاصه اومد و رسید به خودش و گفت که آدم کاملی نیست و اشتباه زیاد داشته گفت بزرگترینش همین قبول پیشنهاد من بوده در حالی که حسی نداشته و چون حسی نداره نمیتونه ادامه بده ، گفت تو این مدت با خانواده ، مشاور و دوستانش صحبت کرده و همه اونها گفتن که رابطه رو ادامه بده (اگه ما بودیم ادامه میدادیم) ولی اون کسی رو میخواد که عاشقش بشه ، بعدش هم لبخندی زد و گفت من اشتباه کردم و باز از من تعریف ...
خوب این هم آخر داستان ، اگه منم 24 سالم بود این حرفاش رو باور میکردم ، خیلی زشته دیگه آدم به دروغ از یکی بیاد تعریف کنه بعد بگه حسی ندارم و ... اشتباه از خود من بود ، 2 سال بیخودی به هدر رفت :302:
واااااای خیلی ناراحت شدم
امیدوارم بتونی زودتر با این قضیه کنار بیای
:323:
احساس ناراحتی نکن برادر عزیزم
دست خدا رو ببین . اون نخواسته که شما قسمت هم باشید. من مطمئنم روزای خوبی با آدمای خوبی با همسفر آینده ت در راهه. :43:
خوبه الان فهمیده که حسی نداره و به حرف بقیه گوش نکرده و ازدواج نکردید که بعد پشیمون بشه
حالا هم خوشحال باشید
یه مدت صبر کنید که بتونید با این قضیه کنار بیاید بعد برید خواستگاری دخترهایی که بهتون معرفی شده
واقعا 10 سال خیلی زیاد هست