با تشکر از کمکتون
ی مشاوره حضوری بهم معرفی می کنید؟ تهرانم
خانم باشه ترجیها و هرچه ارزون تر بهتر !
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر از کمکتون
ی مشاوره حضوری بهم معرفی می کنید؟ تهرانم
خانم باشه ترجیها و هرچه ارزون تر بهتر !
اینجا را هم ببین.
خوب این پسری ک شما گفتین بایدم نگران بود بابت عکسا..هرکار بخواد میتونه انجام بده
۴سال صیغه!! عقلانی نبوده تصمیمت
چقده خام بودی شما!!
عزیزم شما گفتی که خیلی مذهبی هستی و خانواده مذهبی داری ، اما با یک پسر اینترنتی دوست شدی و بعد اومده خواستگاری و ...
و همزمان با یک پسر دیگه هم آشنا شدید ، در ورتی که صیغه کس دیگه ای بودید ، و 4 بار همدیگه رو دیدی و از همه نظر مطلوب شماست ....
والان باز با یک پسر دیگه اینترنتی دوست هستی ، میگی حرفی جز درس و .. نمیزنی ولی کلا راجع به نامزد سابقت و بهم خوردن نامزدی با هم صحبت کردین ؟ میگی رابطه خاصی نیست ولی میترسی اگر تموم شه افسرده شی ...
فکر نمیکنی یکم حرفات با هم تضاد دارن ؟ شما میتونی این دوستی اینترنتی رو با یک خانم داشته باشی ، البته اینطور که میگید که مذهبی هستید ، پس چرا با یک پسر ؟
فکر نمیکنی این عدم تعادل احساسی از همین چیزها ناشی میشه ؟
همچین آدمی نبوده که بخواد از این موضوع گرو کشی کنه، دیگه الان 6 ماه گذشته نگران این چیزا نیستم
خام، عاشق...
- - - Updated - - -
عزیزم!
من اون موقعه فقط 19 سالم بود و تجربه اول
اون موردی که میگی 4 بار همدیگرو دید ما به خاطر کاری که داشتیم ی جای مشترک همدیگرو میدیدم، نه به خاطر دوستی و قرار گذاشتن، الانم که کارم تموم شده دیگه نمیبینمش، همون موقع هم میدونستم به زودی قراره با اون نامزد بهم بزنم ولی باز هم گفتم که نامزد دارم، هرچند به هیچ وجه نمیشد اسم نامزد رو روش گذاشت... هیچ تعهدی به من نداشت
نمیدونم ولی من سعی میکنم اگه کاری از دستم بر نمیاد شخصیت آدمی رو که میدونم اشتباه کرده و در شرایط روحی و احساسی یه خوبی نیست زیر سوال نبرم
ناراحت نشو از اینکه کارای خودت رو برات شرح دادم ، منم چیزی زیاد تر از حرفای خودت نزدم و قصدم کمک بوده ولی مثل اینکه شما انتقادپذیر نیستی و یا نمیخوای کارای خودت رو در کنار هم باور کنی
مساله اینه که این کاراییکه شما در کنار هم میبینی زندگی من در طول حدود 5 سال هست همش با هم اتفاق نیافتاده،
مخصوصا اون پست های اولی که نوشتم اصلا تو حال خودم نبودم اون موقع میدونی آدم دو روز قبل از طلاق چه حسی میتونه داشته باشه؟
اگه نمیدونی و همچین تجربه های تلخی تو زندگیت نداشتی بهتره انقد راحت راجع به آدما قضاوت نکنی
من جز طعنه و تحقیر چیزی در صحبت هات ندیدم، چه برسه به قصد کمک
من هم قصدم تحقیر و طعنه زدن نیست . من چه قضاوتی در مورد شما کردم؟ عزیزم قبل از اینکه دنبال راه حل برای مشکلت بگردی ، اول باید به اشتباهات خودت اعتراف کنی ، یعنی باور کنی که چه جاهایی اشتباه کردی .
هر بار که از خونه میرم بیرون اذیت میشم، وفتی بقیه آدما رو میبینم حس بدی بهم دست میده، مخصوصا دخترای هم سنو سال خودم
به طرز عجیبی حس تنفر دارم به همه آدما
و به خودم
تحمل بقیه برام خیلی آزار دهنده و سخت شده، عذا میگیرم مجبورم برم کلاسامو
فکر میکردم بیشتر تو اجتماع باشم و سرم گرم شه بهتر میشه ولی کاملا برعکسه
کل زمان بیداریم ذهنم مشغوله همش دارم فکر میکنم و توی گوشیم برای خودم می نویسم
دیگه هیچ جای خالی ای تو ذهنم نیست برای درس خوندن
از همه چی بدتر اینه که این حالتم رو رفتارم تاثیر گذاشته
آدما رو خیلی بدو خیره نگاه میکنم، انقد که شاکی میشن و نگاهم میکنن
نمیدونم باید چیکار کنم
قاطی کردم نه؟
سلام
عطر صبح عزیز، تا زمانی که انتظار داشته باشی دیگران برات گام بردارن و تا زمانی که حق انتخاب خودت رو نپذیری، مساله به قوت خودش باقیه
با داشتن این احساسات و با انجام این اعمال، همین مفروضه ها باقی میمونند، همین اعمال تکراری انجام میشن و همین تفکرات همراهت خواهند بود و حتی اوضاع جسمانی هم تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.
باید بتونی دست به یک انتخاب بزنی. انتخابی مهم و تعیین کننده. انتخابی که فکر، رفتار و احساساتت رو میتونه تغییر بده. احساسات منفی یک دفعه بر ما عارض نمیشن. فکر و رفتار ما کاملا تو احساس کردن ما موثره. وقتی فکرت و رفتارت و انتخابت درست نباشه، اونوقت احساساتت هم در همون راستا ابراز میشه
میتونی در رابطه با نامزد سابقت بگی چه انتخابهایی پیش رو داشتی، یا بهتر بگم داری؟
آنچه در کنترلت هست چیه؟ آنچه در کنترلت نیست چیه؟ دوست داری احساس خوبی پیدا کنی؟
یه کم راهنمایی میکنم. میتونستی انتخاب کنی که به همدردی نیای، و هر روز به این مسائلت فکر کنی. اما انتخاب کردی که به همدردی بیای و همونطور که بیان کردی، احساساتت هم بهتر شده. پس، کنترلت بر احساساتت و افکار و اعمالت بیشتر شده، یا دست کم احساس کنترل بیشتری داری. اینطور نیست؟
حالا میخوام درباره نامزدت، افکارت، اعمالت و احساساتت رو بگی. فکر می کنی انتخابهای دیگری هم هست؟ میتونی نام ببری؟