سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_m
چه خیر تاسف باری
تسلیت میگم.روحشون شاد:72::72::72:
از خدا براشون طلب بخشش و آمرزش دارم.آمین
چه خوب کاری کردید که اعضاشونو اهدا کردید.میدونم براتون دردناک بوده
خدا بهتون صبر کثیر و جمیل عنایت کنه.آمین
:323:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلامنقل قول:
چه خیر تاسف باری
تسلیت میگم.روحشون شاد:72::72::72:
از خدا براشون طلب بخشش و آمرزش دارم.آمین
چه خوب کاری کردید که اعضاشونو اهدا کردید.میدونم براتون دردناک بوده
خدا بهتون صبر کثیر و جمیل عنایت کنه.آمین
:323:
سلام آقا عليرضا تسليت ميگم.مرگ خيلي طبيعيه اما تو شرايط شما سخت بوده.هر جا كم آوردي بيا اينجا درد دل كن ونذار غصه هات اذيتت كنه.نميدونم اعتقاداتت چطوره اماخدايي كه از ما تو شكم مادرمون محافظت كرد تا رشد كنيم حتما ميتونه تو كره زمين كه جزئي از عالمه مراقبمون باشه تا كامل بشيم.:72:
ممنونم، امروز خبرای بد بهم زیاد میرسه،
یکی از دوستانم که با هم صمیمی بودیم و بعد باهم مشکل پیدا کردیم، خبر داد بهم که تومور مغزی گرفته و زیاد زنده نمیمونه و داره بیماریش پیشرفت میکنه، با اینکه توو این دوستی خیلی اذیت شدم ولی خیلی براش ناراحتم، حالا ازم خواسته باهاش آشتی کنم تا این چند وقت رو خوب سپری کنه نمیدونم چی کار کنم؟!! از طرفی میترسم کلک باشه و باز اذیت کنه ولی از طرفی بنظر نمیاد دروغ باشه و شاید واقعا راست باشه ولی نگرانم باز مشکلات قبلی پیش بیاد:302:... واقعا از این زندگی خستم، خسته ی خسته. بدترین سال زندگیمو دارم میگذرونم و هنوز روزای خوش رو ندیدم... نمیدونم چه جور صبح و شب میشه...:302:
نميگم واسه دوستتون ارزش قائل نشيد اما تو اين شرايط بهتره بيشتر مراقب خودتون باشيد تا ضربه ديگه اي نخوريد.البته اگر واقعا خودتونو دوست داريد.
ممنونم، ولی چرا احساس میکنید خودمو دوست ندارم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط prince
alireza_m گرامی
در شرایطی که شما هستید ، اصلاً صلاح نیست به افرادی که بیماری جسمی دارند ، یا مشکلاتی در زندگی دارند که شنیدن و مواجهه با آنها شما را تحت تأثیر قرار می دهد نزدیک شوید و در ارتباط باشید .
به این دوستتون بگید من با شما قهر نیستم اما شرمنده نمیتوانم صمیمی باشم ، فعلاً نیاز دارم به اینکه روی خودم کار کنم و این توصیه مشاور هست که با مشکلات و مسائل دیگران خودمو درگیر نکنم . ذهن و فکرت را هم از بیماری احتمالی ایشون دور کن .
حتی در تالار هم تاپیکهایی که اعضاء مشکلات زندگیشان را مطرح می کنند نخوانید . ذهن شما نیاز به آرامش و استراحت و دوری از استرس و اضطراب و تنش دارد .
جرأتمندانه به این دوستتان پاسخ دهید نه از روی دلسوزی . مهم نیست چه نسبتی به شما می دهند حتی اگر شما را سنگ دل هم بدانند برایت مهم نباشد .
این توصیه ها کاملاً کارشناسی و تخصصی هست پس دقیق و جدی توجه کن .
.
سلامنقل قول:
اگه این دوست یه دحتر باشه.بعید نیس که واسه جلب توجه شما بهش خالی بسته باشه
اگرم پسر باشه که هیچ
در کل فرشته مهربان واقعیت رو به شما گفتن
به نظر من آدم در برهه ای از زندگیش باید خودخواه بشه.بیشتر به خودش توجه کنه مخصوصا در دوران بیماری!
الان باید فکرتون روی بهبودی متمکز شه
ممنون از شما و فرشته مهربان
بدلیل اینکه ایشون جز صمیمی بودن و مثه قبل بودن چیز دیگه ای از من نمیخاد و حاضر نیست که معمولی باشیم منم نپذیرفتم و بهش گفتم اگر واقعا منو دوست داری منو بیخیال شو تا چند ماه
منم دیگه جواب اس ام اس هاش و تلفناشو ندادم و حتی خواست 15 دقیقه صحبت کنه نذاشتم و جواب ندادم، هر وقت زنگ میزنه یا اس میده، ضربن قلبم میره بالا و اعصابم بهم میریزه... منم حوصلشو ندارم، هی خواست یه جوری من بهش دلسوزی کنم، منم خسته تر از اون... دیگه کاریش ندارم...:323:
آفرین این شد کار دست.خودشه:104:نقل قول:
سلام اين فكر كنم تكرار اين جملات بهتون كمك كنه.
الهي جان پناهم نامهايت!
الهي كافي ام باش!
الهي عابدم كن عاشقم كن!
الهي بهتريني بهترم باش!
الهي كن تو آسان امتحانت!
الهي هم خودم باش هم خدايم!
الهي مرا زيرورو كن به عشق!
الهي مرا به بازي نيافريده اي پس مگذار كه بازي كنم در محضرت!
اي رهنما راهم نماااااااااااااااااا!!!!!!!!!! !!!!!