RE: همسر من میگه :تو مشکل داری (همسرم به خانم های دیگه نگاه می کنه)
میفهمم چی میگی عزیزم ،
این جمله نمیخوام در موردش بحث کنم رو با چه لحنی بهش گفتی ؟ طوری بهش نگی که فکر کنه انقدر شنیدن گذشتش برات سخت هست و بهش اعتماد نداری که نمیخوای باهاش بحث کنی .
این جور مواقع بهش بگو عزیزم من بهت اطمینان دارم ، میدونم که اگر یک دفعه چشمت هم به کسی بیفته هیچ منظوری نداری ، این رو مطمئن هستم ولی انقدر دوست دارم که دلم میخواد نگاهت همش به من باشه ، میدونم توقعم زیادیه ، ولی چی کار کنم از دوست داشتن زیاده
همسرت خودش داره میگه که من ندیدم ، حالا شما هی گیر میدی که دیدی ، نگاه کردی و ....خوب این اصلا خوب نیست ، حالا اگر هم ببینه اتفاقی نمیفته .
شما اگر به پسر های دیگه اتفاقی نگاه کنی یا حتی از عمد نگاه کنی چی میشه آخرش ؟ آیا با یک نگاه کردنی عاشق طرف میشی ؟ یا ازش خوشت میاد .... معلومه که نه ، فقط از روی کنجکاوی شاید باشه ... همسرت هم همینه ، حالا وقتی شما همش میای گیر میدی نگاه کردی ، چرا نگاه کردی؟ چون منظوری نداره عصبانی میشه .
الان هم ناراحت نباش، با هم آشتی میکنید ، همه این ها یادت میره ، بین همه زن و شوهرها این حرف ها و ناسزا گفتن و این ها هست ...فراموش کن و نزار دیگه پیش بیاد .
RE: همسر من میگه :تو مشکل داری (همسرم به خانم های دیگه نگاه می کنه)
[quote=tamanaye man]
میفهمم چی میگی عزیزم ،
این جمله نمیخوام در موردش بحث کنم رو با چه لحنی بهش گفتی ؟ طوری بهش نگی که فکر کنه انقدر شنیدن گذشتش برات سخت هست و بهش اعتماد نداری که نمیخوای باهاش بحث کنی .
تمنا جان اول به آرومی گفتم گوش نکرد دفعه دوم با عصبانیت گفتم