RE: خیانت خانمم و دیوانگی من...کمکم کنید
[b]
نقل قول:
خیانت خانمم و دیوانگی من...کمکم کنید
اگر میخوای یه راست بری و طلاقش بدی و اصلا هم برات مهم نیست که بچه ها چی دارند بهت میگن
خب
برادر عزیز من
چرا اومدی اینجا؟
چرا دنباله سرتیترت نوشتی: کمکم کنید؟؟
نگو که فقط اومدم درددل کنم
به خدا خیلی از ماها زجر کشیده ایم
خیلی از ماها خیانت دیده ایم
من که دیگه آخر بدبختی و زجرکشیده زندگی متاهلی ام
یعنی بلایی نبوده که شوهر سابقم سرم نیورده باشه
ولی با اینحال که چندبارم درحال کشته شدن بودم
بازم تلاش کردم که زندگیمو نگه دارم
خب نشد
ولی شاید واسه شما شد
از من گوش کن
این عشق و یه شبه بدست نیوردی که یه شبه به فنا بدیش
اینهمه آدم تلاش کردند برای نگه داشتن زندگیشون
توام یه تلاشی بکن
به خدا میشه
یاحق
سلام برادر گرامي
ميدونم توي شرايط سختي هستي وقتي يه مرد گريه ميكنه يعني واقعا قلبش به درد اومده!
من به عنوان يه دختر جوون و امروزي كه تقريبا توي محيط آزادي بزرگ شده بهتون ميگم خانومتون حتما عاشق شماست و اين خيانت شايد دليلش جايگاه اون آقا بوده و ميخواسته ازش به عنوان يه پله استفاده كنه واسه ترقي!
يه فرصت بهش بده تا اگر خدايي نكرده جدا شدين چند سال ديگه حسرتش به دلت نمونه وبگي كاش يه فرصت ميدادم!
انشالا توي اين فرصت مشكلتون حل ميشه
براتون دعا ميكنم :323:
دوست عزیز درسته باید عصبانی و ناراحت باشی ، کاملن حق داری ، ولی اینکه میگی طلاق اصلا قابل قبول نیست !
شما یک کار اشتباه از خانومت دیدی و بدون اینکه دفاعشو بشنوی خودت محاکمش کردی و حکم بریدی و الانم میخوای حکمتو اجرا کنی !
به احترام اون عشقی که بهش داشتی حداقل چند وقت صبر کن که آروم بشی و بعد باش حرف بزن ببین داستان چی بوده !
درکت میکنم ، منم بودم نمیتونستم تحمل کنم و شاید همین حرفای تو رو میزدم ! ولی بعضی وقتا تو زندگی باید ببخشی تا زندگی شادی داشته باشی ! تا آرامش داشته باشی ! خانومتون دوست دخترت نیست که به راحتی وقتی فهمیدی یه اشتباه کرد ازش جدا بشی ، همسرته ، عشقته !
شما اگه جدا بشی یک عمر عذاب و ای کاش برات میمیونه ! ولی اگه الان به خانومت فرصت بدی تا توضیح بده و بعد اگر دیدی میتونی و برات قابل بخشش هست اونو ببخشی شاید بعدش و بعد چند مدت این مشکل رو فراموش کنی و خانومت چند برابر قبل دوستت داشته باشه و زندگیت شیرین تر بشه !
نقل قول:
تلفن همسرم اتفاقی به من زنگ خورد در حالی که پیش اون بی همه چیز بود و من مکالمشون رو شنیدم.
چرا تلفنش باید همون زمانی که در حال مکالمه ست اتفاقی به شما زنگ بخوره؟مدل موبایلش چیه؟آیا قفلش می کنه؟
(هر کس به پدربزرگ دسترسی داره بگه بیاد توضیح بده چطور می شه موبایل خود به خود با یک شماره خاص
تماس بگیره.)
من شک دارم چیزی که شنیدی حقیقی بوده باشه.البته از محتواش چیزی نگفتی.با توجه به بازیگر بودنش شاید خواسته
استعدادشو نشون بده.حرفای اون طرف م با هماهنگی قبلی بوده.
درود
دوست من به نظر من هم اگر واقعا خیانتی به خصوص از نوع پیشرفته اش اتفاق افتاده باشد قابل بخشش نیست.ولی من تقریبا مطمئنم (چون دوستان هنری خودم رو می شناسم) خیانتی اتفاق نیفتاده (از اون نوعی که ما فکر می کنیم) و بیشتر از روی جوگیری و ارتباط دوستانه ای است که نگاه روشنفکرنمای هنری ها ایجاد می کند. زنی که خیانت ( کرده باشد معمولا تا پیش از رسیدن به مرحله نهایی خیانت عاطفه خود به همسرش را حذف کرده است!!
سلام اینجا همه همرد شما هستند اما سعی می کنند نگاه جدیدی رو به شما بدهند.
آقای گرامی من شوهرم تو کار سینما بود . من از اون محیط خوشم نمی اومد واسه همین چیز هاش . همه همدیگر ور با یک جون کش دار صدا می کردند یک بازیگر خانم همه رو از دم می بوسید حالم از این محیط بد می شد . حتی یک بار پیش اومد یک دختره تو خیالش فکر می کرد شوهر من دوستش داره چون باهاش رفتار گرمی داشت و اجازه داد به خودش به من در دوران نامزدیم جسارت کنه . منم گیر دادم شوهرم از اون محیط بیاد بیرون حتی با اون که دو ساله بیکاره نذاشتم برگرده سر اون کار.
شما خودتون هم مقصر این موضوع هستید بهتر بود قبل وارد کردن خانمتون به این محیط در مورد این حرفه تحقیق می کردید. من ت محیط سینمایی و سریالی بودم ناخودآگاه همه با هم راحت میشند. دست می دن به هم و.....
حالا هم سعی کنید ندگی عاشقانه تن رو به همین راحتی خراب نکنید اگه من هم می خواستم به حرف اون دختر در مورد شوهرم گوش بدم الان پیش مهربونم نبودم . اون حتی به من گفت شوهرم قبل شوهر اون بود . که بعد ها فهمیدم که ای داد چه کارایی از دست این مردم بر میاد . خودتون رو کنترل کنید . به زنتون اجازه بدید حرف بزنه .
من هم حرفهای Sare joon رو تائید می کنم. چون خیلی دوست سینمایی زیاد داشتم. الکی بولوف می زنند همیشه می خوان خودشون رو روشنفکر نشون بدن!
جناب شاید داشتن اون موقع یک دیالوگ رو با هم تمرین میکردن.(شاید هم من زیادی مثبت اندیشم!!!:303:)
درسته اون آقا گفتن ما با هم دوست بودیم اما اصلا اکتفا نکنید
به هرحال حتما بذارید همسرتون صحبت کنه و دلیلش رو بگه.
همه عزیزانی که برام نوشتم سپاس گزارم.من دیروز به لپتابم بر اثر عصبانیت اسیب زدم و تا الان به اینجا دسترسی نداشتم.
من دیشب بعد از اینکه خودم و خانمم اروم تر شدیم.ازش خواستم بیاد واقعیت رو برام از اولش توضیح بده.کاش اینکارو نکرده بودم و توضیح دقیق نمیخواستم ازش.نابود شدم.
راستش حتی اینجا که مجازیه و هیچکس من رو نمیشناسه، روم نمیشه بنویسم از خودم خجالت میکشم.نمیدونم همسرم چطور این کارو کرده؟نمیدونم با چه کلماتی باید بنویسم.نکنه اینجا ادم با سن پایین رد بشه و قبح قضیه براش ریخته بشه؟ البته نوشتنش دردی درمان نمیکنه.
اون لجن خانمم رو گول زده.الان خانمم رو بردم گذاشتم خونه پدرش و تو راه تصادف کردم.ماشینم نابود شد.
گیجم.بهش گفتم فعلا برو پیش پدر ومادرت تا ببینم چیکار میکنم.میترسیدم اگه بمونه خونه یا کار دست خودم بدم یا اسیب به اون بزنم.
طلاقش بدم؟بعدش چیکار کنم؟برم خودکشی کنم؟هرزگی کنم؟من میخواستم بچه ای که از اون و من بود بزرگ کنم نه الان اینطور بشم.
طلاقش ندم،اونوقت چطور جلوی چشمام بیاد و بره و من گذشتتشو فراموش کنم؟نمیتونم این کارو کنم.من تو خانواده به ادم غیرتی بودم.غیرتم داره مثل یک تبر با تیغه کند گردن من رو اروم اروم میزنه...
با اون پیر پسر اشغال چیکار کنم؟ولش کنم بره با یکی دیگه این کارو بکنه وزندگیشو خراب کنه،یا برم نابودش کنم؟
نمیدونم دلیل نوشتن این سولات ذهنم اینجا چیه؟تایپ کردن برام ارامش میاره .
مسئولین این سایت ،لطفا این تاپیک پاک کنید.قفل کنید.فقط میخوام ادامه پیدا نکنه.
سلام
آقای محترم خدا به شما صبر بده .اینقدر به خودتون اسیب نزنید سعی کنید خونسرد باشید و به خدا توکل کنید
یعنی توی تمام حرفهای بین شما و خانمتون هیچ احساس پشیمونی نداشت عذر خواهی نکرد؟
شما نمی خواهید یه فرصت دیگه به خانمتون بدین؟اصلا به بخشش به خاطر عشقتون فکر کردین؟