دوستان مشکل این ارتباط ها اینه که وقتی دعوا میشه هیچکی کوتاه نمیاد..
اقا که اخلاقش بده
خانمم میگه چرا محبت کنم بیش از حد
هر دو هم به خودشون حق میدن.
تو این رابطه ها هر کسی حرف خودش رو میزنه و تا وقتی اینطوریه جیزی حل نمیشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان مشکل این ارتباط ها اینه که وقتی دعوا میشه هیچکی کوتاه نمیاد..
اقا که اخلاقش بده
خانمم میگه چرا محبت کنم بیش از حد
هر دو هم به خودشون حق میدن.
تو این رابطه ها هر کسی حرف خودش رو میزنه و تا وقتی اینطوریه جیزی حل نمیشه
سلام هاجس عزيزم
ميدونم از سردي توي زندگيت خسته شدي!
به نظر من توي اين فرصتي كه تا عيد به زندگيت دادي بي توقع عشق بورز !
بعضي مردا وقتي احساس ميكنن داري عشق ميورزي و در مقابل توقع داري اونم همين كارو بكنه خودشونو كنار ميكشن!
من فكر ميكنم تو رگ خواب شوهرتو پيدا نكردي ،سعي نكن ازش حرف بكشي خودت شروع كن به حرف زدن وبزار خودش كم كم وارد صحبت بشه !
فقط واسه همين چند ماه صبور باش همه كينه هاتو بريز دور و با تمام انژري به شوهرت وزندگيت عشق بورز انشالا كه رابطتون گرم ميشه
برات دعا ميكنم عزيزم :72:
ممنون كه بهم راهنمايي ميدين
راستش من خودمم قبول دارم كه عجولم و صبور نيستم ولي هرچي رو خودم كار ميكنم فايده نداره همسرمم هيچ تلاشي نميكنه كه مانع قهر كردن من از خونه بشه شايد اگه موقعي كه عصبانيم يه جمله قشنگ بهم بگه اينكار رو نكنم
اين ازارم ميده كه تا يه چيزي ازش ميخوام ميگه من همينم نميخواي برو طلاق بگير
آخه ادم يه بار خودش رو به نشنيدن ميزنه 2 بار ميزنه تا كي من بايد اين جمله رو نشنيده بگيرم
فعلا كه خونه بابام اينام و ايشونم سراغي ازم نگرفته
اینقدر طلاق طلاق کردی که این قضیه قبحشو تو زندگیت از دست داده
خیلی توقع بی جاییه آدم تو اوج عصبانیت جمله قشنگ بگه مگه دفعه پیش بهت نگفن نرو ولی این قضیه تو زندگیش بازم تکرار شده
یه چیزی رو رک بهت می گن لطفا ناراحت نشو به نظرم تو یه شخصیت وابسته و عجول داری که همش منتظری یکی نازتو بکشه
مردا عاشق زن های مستقل و قوی می شند
آخه اقليما جان ما اصلا عصباني نميشيم باور ميكني خيلي اروم با هم حرف ميزنيم
نه بي احترامي به هم ميكنيم نه چيز ديگه شده كه اون عصباني بشه و فحش بده ولي من هيچوقت جوابش رو نميدم
واي بازم الان اومد تو اتاقمون ،دلم براش يه ذره شده
ولي كوتاه نميام ، عمرا
هاجس خانم توصیه میکنم حالا که تو قهر به سر میبری برای اینکه خیلیم بهت سخت نگذره کتاب نقاط ضعف شما نوشته وی دایر ترجمه اصغر سجادی رو بخری و بخونی منم تقریبا اخلاقم مثل شما بود یه دنده عجول کم تحمل و فاقد ذره ای صبر با خوندن این کتاب کلی عض شدم باور کن حالا کن که حالا که شرایط اخلاقیم عوض شده و سره کوچکترین چیزی شلوغ بازی در نمیارم و خیلی وقتا که شوهرم کم حوصلست خودم با یه چیز سرگرم میکنم تا خودش بیاد سراغم /وخیلی چیزای دیگه شوهرم بیشتر دوسم داره و برام احترام قائله.خواهشا با زندگیت بازی نکن طلاق اول مشکلاته من تجربشو داشتم پدرم دراومد تا دوباره ازدواج کردم خواهش میکنم منطقی رفتار کن.:180:
هاجس اگه می خوای تو زندگیت تغییر و تحولی به وجود بیاد اول از همه خودت رو باید تغییر بدی
در ضمن وقتی دلت براش تنگ میشه بدون که داری اشتباه می کنی و بعد ها خودتو برای این همه تصمیم عجولانه که تو زندگیت می گیری نخواهی بخشید
اونی میره طلاق می گیره که متنفره
من نفسم از جا گرم بلند نمی شه که این حرفها رو می زنم خودمم بدبختی تو زندگیم زیاد کشیدم و تا جایی گاهی تو زندگیم می رسیدم که حتی تو خونمون نمی تونستم نفس بکشم چه برسه به زندگی ولی موندم چون منم مثل تو دلم براش تنگ می شد..........
خودتو باید تغییر بدی و تا زمان که همین طوری باشی زندگیتم همین طوریه..............
خیلی زود کوتاه می ای
دلم می خواد به این آقای بی وجدان که خیلی راحت به زندگی آدمها برچسب می زنه بگم لطفا با آگاهی کامل نظر بده لطفا وقتی حرفی می زنی قبلش یه تحقیقی رو زندگیه بقیه بکن بعدا نظر بدهنقل قول:
این دوستانی که نظر میدن و مثلا انسان دوستانه هم هست هیچکدوم این شرایط رو تجربه نکردند، به نظر من تنها برای ارضای نیازهای روحی شون و حس خوب مفید بودن برای زندگی یک بدبخت بیچاره مثل من و توست که اینجا نظر میدن. بعد از نظر بهشون احساس خوبی دست میده و اگه نظرشون به صورتی باشه که تو رو ترغیب به ادامه زندگی و امید به آینده و ... بکنند که دیگه این احساس خیلی بیشتر خوشحالشون میکنه.
طلاق و جدایی به ذهن همه ما می رسه یه بچه هم می دونه راهی به اسم طلاق هم هست ولی زندگی هاجس هنوز به اونجا نرسیده و خیلی راهها هست که هنوز نرفته....
aphd عزيز من شوهرم رو دوست دارم خيلي م دوسش دارم دلم نميخواد جدا شم اونم اين رو ميدونه و داره سوء استفاده ميكنه
الانم مجبورم صبر كنم تا شايد بياد سراغم كه البته بعيد ميدونم و احتمالا كار به جاهاي باريك ميكشه
من فكر ميكنم كه تو اين رابطه فقط منم كه دوسش دارم اون هيچ علاقه اي بهم نداره در غير اين صورت اينقدر بيخيال و بي توجه به زندگيش نبود و اينقدر من رو به طلاق تهديد نميكرد
باور كنيد تنها مشكل من عجول بودنمه
من خيلي دختر خوبيم ملوس خوشگل خوش قلب اگه هزار تا فحش بهم بده ولي بياد بگه ببخشيد سريع از دلم در مياداصلا كينه اي و اهل انتقام نيستم الانم از قهر كردنم پشيمونم ولي به خدا باور منيد رفتارش يه جوريه كه حرص ادم رو درمياره
ببخشيد اگه از خودم تعريف كردم
هاجس عزیز به نظره من شما علاقه افراطی به همسرت داری به خاطره همین خیلی حرکاتشو زیر نظر میگیری شوهر شما بهت علاقه داره ولی کارای شما خستش کرده .یه سوال پیش اومده که باهاش قهر کنی و بعد چند ساعت یا چند روز خودت پا پیش بزاری واسه آشتی؟
خيلي ناراحتم
هر چقدر كه سعي ميكنم از خونه قهر نكنم نميشه
ميدونم كه ممكنه اصلا نياد سراغم شوهرم خيلي مغروره
آره اكثرا من واسه آشتي پيش قدم ميشم و بعد چند روز خودم پا ميشم برميگردم خونه