RE: پیش قدم شدن دحتر در خواسگاری
دوستان عزیز
ار بحث و تبادل نظر خودداری کنید تا تاپیک منحرف نشه/اینجا قصد ما قانع کردن همدیگه نیست و مخاطب اصلی ما فقط خانم سلطانی هستش.اگر هم با پستی مخالفید و یا محتواش رو به ضرر صاحب تاپیک میبینید روی مثل قرمز رنگ که سمت است و پایین هر پست وجو داره کلیک کنید و اون رو به مدیران ارسال کنید تا در صورت صلاحدید حذف یا ویرایش بشه
دوست خوبم خانم سلطانی
یک واقیعتی در زندگی وجود داره و اونم اینه که دل ما ممکنه خیلی چیزها بخواد...خیلی از خوردنی ها ر...خیلی از پوشیدنی ها رو...خیلی از روابط رو .. و در کل خیلی چیزهای دیگه
اگر بخواهیم به این خیلی ها تن بدیم دیگه سنگی روی سنگ بند نمیشه.
مثلا شما ار فلان کس خوشت امده حالا دیگه داری برای رسیدن بهش هرکاری میکنی.غافل از اینکه بنا به یکسری دلایل ساده و واهی که در ادامه صحبتهام بهتون میگم این ازدواج به صلاح نیست.
حالا شما هم یه اقدامی کردی که اونم همه جوره اشتباه بود و از لحاظ عرفی اصلا کار پسندیده ی نبوده.
خب..به قول دوستان الان نیت شما برای اون اقا مشخص شده.....حالا دیگه لطفا اقدامی نکن و کار رو خراب تر نکن.
یه زمانایی اگر جلوی حس غریزی رو نگیریم ممکنه مار و ناکجا اباد ببره.
لازم بود شما زمانی که این حس رو به ایشون داشتی پزشک معالجت رو عوض میکردی و بیش از حد به این احساسات بها نمیدادی.که البته الان هم دیر نشده.و شاید در دسترس نبودنت (شاید) بتونه احازه بده این اقا فکراش رو بکنه که احتمالش ضعیفه و اگر علاقه ای به شما داشت قطعا اقدامی میکرد
یکی از دلایلی که شما و ایشون بهم نمیخورید اختلاف سنی شماست.البته من نمیدونم شما از کجا فهممیدی سن این اقا رو...تخمین زدی یا از منبع موثقی فهمیدی...
دلیل دوم انتخاب کاملا احساسی شماست که ذره ای منطق در اون به چشم نمیخوره
دلیل سوم نگات سطحیته.اینکه ایشون ادم باوقاریه و ....حرفی درش نیست.اما این نمیتونه دلیل درستی برای انتخاب شما باشه و بدون تحقیق نمیشه روی این قضیه حساب کرد.
دلیل چهارم بازهم به نگاهت برمیگرده و اینکه چون ایشون فلان تحصص رو داره پوست پیری نداره و ...!
دختر خوب ! بالا رفتن سن همیشه به چروک شدن پوست نیست ! ممکنه یه پسر 20 ساله ببینی و بگی پوست صورتش چروک نیست اما وقتی وارد زندگیش میشی میبینی دست همه پیرمردهای عالم رو از پشت میبنده !!
من نمیدونم شما با کدوم یک از علما مشورت کردی.نیازی هم به ذکر نامشون نیست.اما این مرجع عالیقدر به شما نگفتن که ورود به این رابطه و دل بستن بهش از پایه و اساس غلطه؟
چه کسی شما رو بلاتکلیف نگه داشته؟شما اسیر تخیلات خودت شدی و خودت خودت رو بلاتکلیف نگه داشتی.
فرض میگیریم ایشون هم به شما علاقه منده..از طرفی میگی ایشون شاید به خاطر موقیعت کاریش مطرح نمیکنه.خب..این اقا که همیشه پزشک میمونه دیگه !! شاید تا اخر عمر خودش و شما به خاطر موقیعت کاریش نتونست حرف دلش رو به شما بزنه.
اون موقع تکلیف چیه ؟!
و یک سوال اون اینکه ایا فکر کردی با خودت یک پزشک متخصص و با وقار و پر انرژی و مودب و کاربلد چرا باید تا این سن مجرد مونده باشه ؟!
maryam123 به نظرم خیلی کامل نظر دادند و تقریبا همه چیز رو گفتن.
1- اینکه ایشون تا حالا مجرد مونده خیلی مهمه. دلایلی مثل درس خوندن، مشغولیت کاری، فراهم نشدن شرایط و .... را کنار بزارین. یک مرد حتما دلیلی جز اینها داره که تا این سن ازدواج نمیکنه
2- قبل از اینکه شما بهشون کتاب هدیه بدین شما رو توی مراجعه های بعدی یادشون هم نمی اومده. متاسفانه این اصلن نشونه خوبی نیست.
3- برخلاف دوستان به نظر من میتونه اختلاف سنی باعث بشه که ایشون از پا پیش گذاشتن حیا کنند . ولی دو مورد قبلی که گفتم زنگ خطر بزرگی برای شما هستند.
با خیلی از حرفای شما موافقم و اینکه خودم بخاطر مساله حضرت خدیجه و پیامبر بود که تا انجا این کارو ادامه دادم واگرنه اصلا فکرشم نمی کردم البته من کجا و اون بزرگان کجا!!! و درمورد مساله ای که مطرح کردید سو استفاده اگر مطالعه کرده باشید عرض کردم ایشون حتی موقع راه رفتن سر از زمین بالا نمیارن و با منشیا و پرستارا بسیار خشک و حتی خشن رفتارمیکنن وحتی یکبار دیدم که منشی کلینیک سعی در برقراری صحبت و رابطه صمیمی با ایشون داشت که ایشون حتی به اون خانوم نگاهم نکرد,این یکی از علت های علاقمه,و اگر ازطرف ایشون پیشنهادی مطرحشه من بهشون میگم که باید ازهمون ابتدا حتی اشنایی اولیه درکنار خانواده باشه و اینکه من عشق کورکورانه رو شش,هفت سال قبل تجربه کردم و دیگه اینجور دلبستن ها قدیمی سده و ازم گذشته!!!!
دوستان عزیز خواهسا با هم دعوا نکنید در ضمن من خودم متوجه لهن بسیار بد خیلی از دوستان شدم و جهت اطلاعشون میگم که من از دادن دیوان حافظ نه تنها پشیمون نیستم بلکه ادامه این کار و صحبت جدی با ایشون رو نه جنایت میدونم نه زشت فقط و فقط تنها مانع سرم و حیاست از بیان کردن این مسله در حضور یک اقاست!!!
و در ادامه به دوستان عزیز باید بگم در هیچ کجای دین,کتاب خدا, و همه ادیان الهی و همه نقاط جهان در تمام اعصار گذشته تا به امروز مطرح کردن پیشنهاد ازدواج از جانب یک خانم ایرادی نداشته و اگر مردی فکر میکنه بدست اورده شدنش توسط یک خانم چیز ناراحت کننده ایه,باید بگم متاسفانه وجود حقیری داره و اصلا باید از یک چنین مردی گذشت که اصلا لایق زندگی مشترک نیست چون این جهالت و مرد سالاری رو در تمام زندگیش اجرا میکنه!!!
فكر نميكنم اينجا كسي گفته باشه از نظر شرعي ايراد داره
ما خيلي از علما رو داشتيم كه واسه دخترشون خودشون خواستگاري كردن
اما اين يه واقعيته كه بيشتر مردها همچين چيزي رو شايد خيلي نپسندند
البته مني كه اينو ميگم خودم استثناشو ديدم
اما نميشه بسطش داد
همون طور كه اين قضيه هم صادقه كه دختري كه يه پسر رو خيلي اذيت كنه و براش كلي افراطي ناز كنه و به اصطلاح پسره كلي سختي الكي (نه به جا) بكشه ، اين توي دل پسره ميمونه و ممكنه بعدها تلافي كنه.
يعني بايدواقعيت ها رو ديد و واقع بين بود.
ما همه سعيمون اينه كه شما احساسات رو كنار بذاريد و فقط حال رو نبينيد
١٠سال ديگه هم ببين كه شما يه زن ٣٢ساله اي و تازه ميخواي ثمره زندگيتو ببيني ايشون يه مرد ٥٠ و چند ساله ...
زندگي يكي دو روز نيست
كساني هم كه اينجا پست گذاشتنقصدشون كمك به شما بوده
ولي در نهايت كسي شما رو اجبار نميكنه
موفق باشي
ممنون دوست عزیز بله حرف شمارو قبول دارم و از همه دوستانم ممنونم فقط برخورد عای تند در چنین محیطی اصلا خوشایند نیست و به دور از ادبه که نظرت رو با اهانت به دیگری بگی, ممنون رویای عزیز
درود
دوست گرامی اگر نظرتان این است که مردانی که در برابر پیشنهاد ازدواج زنان احساس رضایت نمی کنند اشخاص حقیری هستند و مرد سالارند و... خب متاسفانه باید بگم این اشخاص حقیر اکثریت غالب مردان جامعه را تشکیل میدهند که بنده هم متاسفانه جز این اکثریت حقیر هستم. این ویژگی چیزی شبیه حس حمایت طلبی بانوان است و مختص آقایان است بیشتر. البته آقایان از نوع حقیر ایرانیش.
من تنها برای اینکه بعدها ضربه نخورید از این رفتار این واقعیت موجود و نه اتوپیا(مدینه فاضله)ی ممکن را برای شما تصویر کردم. دوست ندارم ضربه ای روحی بخورید که بعدها برایش جبرانش ناممکن باشد که فردا با مردی باشید که مرتب شما را سرزنش میکند و... امیدوارم این را متوجه شده باشید .
در حالت کلی دشمن دانا بلندت می کند برزمینت می زند نادان دوست! :305:
در پناه خدا باشید. من اظهار نظر دیگری در تاپیک شما نمی کنم.
خانم سلطانی عزیز!
<strike> شما به نظر من بهشون بگو که عاشقش شدی و خیلی دوستش داری. عشق یعنی صداقت. حرف دلت رو باید با جسارت بزنی و برای رسیدن به کسی که فکر میکنی مناسبه باید تلاش کنی. ایشون هم که آدم باوقاری هستند و حتی موقع راه رفتن سر از زمین بالا نمیارن و با منشیا و پرستارا خشک رفتار میکنن ولی با این وجود با شما خیلی صمیمی و گرم هستند. و از من بشنو سن و سال اصلا مهم نیست. مهم عشق و علاقه است و ایشون هم که متخصص پوست هستند زیاد روی ظاهرشون نمیتونه پیری تاثیر بزاره.
همه چی به نظرم به نفع شماست. توکل کن و با جسارت بهش پیشنهاد ازدواج بده. این حتی میتونه علاقه اش رو به شما بیشتر هم بکنه.
پ.ن: نمیدونم چرا اینها رو نوشتم ولی با توجه به عکس العمل مراجع در مورد نظر آقا مهران و سایرین، یه لحظه احساس کردم طوری بنویسم که مراجع از من خوشش بیاد و حرفم رو بپسنده:223:</strike>
ویرایش : فرشته مهربان >>> راهنمایی مخرب و برای خوشآمد مراجع .
1- در مورد خواستگاری زن از مرد، از نظر روانشناسی درست نیست.
خلقت مرد و ذات مرد طوری است که به اصطلاح مایل است شکارچی باشد. به دست آورنده باشد. این نه ربطی به ایران داره و نه ربطی به اسلام. مربوط به انسان است. جنس مذکر این طور آفریده شده.
2- در مورد این که در اسلام چیزی در این مورد گفته نشده، اتفاقا همین پرداخت مهریه از طرف مرد بیانگر همین موضوع است.
من از کسی بخوام که با من ازدواج کنه و مقداری هم به عنوان مهریه به من بده. به نظرتون جالب نیست!!
چه بخواهی چه نخواهی، ازدواج یک قرارداد است. قرارداد بین دونفر برای زندگی در کنار هم. از بعضی جهات با همه قراردادهای انسانی متفاوت است. اما به هر حال یک جنبه های فیزیکی و ملموس و مادی هم دارد. جالب است که شما این قرارداد را برعکس کنید و در ازاش طلب پول هم بکنید.
به مردی می گی که من طالب آنچه تو داری هستم، به ازاش به من اینقد پول بده!!!!!!
3- این خیالبافی ها که به منشی اش نگاه نکرد، تلفنش زنگ زد بداخلاق حرف زد، سرش را پایین می گیره، دستش را بالا می گیره و .... همه اش توهمات دخترانه است. قصدم خدای نکرده جسارت به شما نیست. همه ما به عنوان زنانی که روزی به استادمون، پزشکمون، پسرخاله مون و .... عنایتی داشتیم تجربه این تعبیر و تفسیرها را داریم.
مردی که در سن 36 سالگی بلد نباشه خواستگاری کنه و ندونه چی می خواد و بترسه از این که از دختری خواستگاری کنه، وجود حقیری داره ( عبارت خودتون )
آخه عزیز من، پسری که هفت سال دانشکده پزشکی رفته با ارتباطات نزدیکی که به خاطر نوع رشته شون با بیمار و همکار و پرستار و استاد و ... دارند ( دوستان پزشک اشتباه برداشت نکنند، منظورم این است که به واسطه شغلشون در ارتباطات اجتماعی مهارت بیشتری دارند)، بعد هم دوره تخصص و ... فکر می کنی اگه بخواد به شما پیشنهاد بده، زبونش بند می آد و بلد نیست؟
اگر برگردی نظرات را بخونی اکثریت مخالف پیشنهاد از طرف شما هستند.
آقای بی وجدان!!
الان این پست شما یعنی چی؟
اقای بی وجدان شما که خدایی نکرده منو مسخره نمی کنید???????!!!!!
و البته هیچ وقت نه به ایم اقا نه هیچ مرد دیگه ای نمیگم عاشقشم!!!!! منظورم از صحبت واضح با ایشون فقط پرسیدن نظرشون بود برای اینکه بفهمم اصلا متوجه شدن. یا نه
یه دور دیگه این جمله ی خودتون رو بخونید .
نقل قول:
تصمیم دارم واضح باهاش صحبت کنم اما این کار از نظرم خوشایند نیست,نمیدونم چیکار کنم لطفا نظر بدین, ممنون
شما خودتون هم به این نتیجه رسیدید که این کار خوشایند نیست ولی در مقابل نظراتی که حرف خودتون رو تایید میکنن موضع میگیرید .
موفق باشید .:72: