-
RE: عمل زیبایی
مرسی همه این حرفا رو بهش گفتم
میگه اگر دوست نداری نمیخواد عمل کنی میگه اگر عملش راحت باشه و خودت راضی باشی
بری عمل .من نمیخوام مجبورت کنم اگر عمل کنی از علاقه من به تو نه کم میشه نه زیاد.به خاطر این که همه توجه ام به تو باشه و همه علایقم رو در تو ببینم اینرو گفتم.
با این حرفش فهمیدم خاله زنک نیست هیزه.خودش اعتراف کرد
درباره خشونت بهم میگه برای هیجان اینکارو میکنه و به نظرش ارتباط رمانتیک زیر پتو برای 50 سال پیشه الان همه چی تغییرکرده باید اینم تغییر کنه و چیزای جدید و هیجانی روباهم تجربه کنیم.ضربه زدن سیلی زدن (رو بدن ) و بستن چشمام و ...گفت برای این که احساس تملک کنه انجام میده لذت داره براش
فهمیه جان راستی پرسیده بودی که نامزدم چرا منو انتخاب کرد
میگه برا این تورو خواستم که چهرتو دوست دارم صدات و تیپ و هیکل .بعد هم چون دختر قانعی هستم از نظرمادی و خوش اخلاقم
مرسی دیگه سوالی ندارم
حضوری میرم پیش مشاور.
مرسی از همه :323:
-
آنالیای عزیز
با توجه به این پست آخری توصیه می کنم حتما حتما حتما در اولین فرصت پیش یک مشاور برو. به هیچ وجه پشت گوش ننداز. :305:
خوشبخت باشی. :323:
-
anila عزیز نگران نباش ، همسرت شما رو پسندیده و انتخاب کرده و دوست داره ، ولی اگر دلش میخواد شما چاق شی دلیل نمیشه که مشکل روانی داره .نگران نباش .
به نظرم بهترین کار اینه که شما پیش یک مشاور تغذیه بری و ورزش کنی تا بدنت قوی شه و ماهیچه بیاره .
تو گوگل سرچ کن ببین چه مواد عذایی چاق کننده هستند ، من نارگیل و نارنگی رو میدونم که اشتها آور هستند .
دلیل نمیشه به خاطر اینکه چاق نبودی از روز اول انتخابت نمیکرد .خیلی چیزهای دیگه در تو دیده که همسرت رو جذب کرده و از این مورد به خاطر خوبی ها و حسن های دیگه گذشته .
ولی اگر چاق تر شی ، یکم بیشتر دوست داره .خیلی آقایون این جور دوست دارند .
پس به خواسته اش اهمیت بده .تلاشت رو بکن ، و لی اگر هم نشد ناراحت نباش .
-
عزیزم از کلاسای ورزشی استفاده کن
به نظر من اینکه گفته چاق شو چه مشکلی داره خوب یه کم به خودت برس تا چاق شی اعصابت رو خرد نکن
اما یه چیز دیگه کلاسای ایروبیک برات فک کنم بهتر باشه چون رو فرم میشی
منم چاق نیستم اما از این کلاسا استفاده مبکنم برا رو فرم بودن خیلی هم خوبه