RE: ارتباط همسرم با یک مرد دیگر
سلام دوست عزیز،من تجربه زیادی در این زمینه ندارم،الانم فقط نظرمو بهتون میگم و این نظر منه فقط،به نظرم بعضی چیزا میوه ممنونه هست،اگه اتفاق بیفته بخشش توش تعریفی نداره،این از زمان خلقت حضرت ادم بوده(همون میوه ممنوعه معروف،چیزی که بخشیده نشد)من اگه بودم و به همچین مسئله ای برخورد میکردم سریعا تمومش میکردم،شما زن گرفتی مه برا خودت باشه اگه قرار باشه برا کس دیگه هم باشه زن برا چی گرفتید.
سلام
از همه تون ممنونم. به خصوص از مدیر همدردی عزیز.
با توجه به اینکه مدیر همدردی را فردی کارشناس در این امور میدانم رهنمودهای ایشان را به کار خواهم بست. امیدوارم به نتیجه برسم.
همگی برایم دعا کنید. لحظات سختی است. من به خدا توکل می کنم و وارد این مقوله میشوم.
امیدوارم همه این مسائل سوء تفاهم باشد.
باز هم از همگی ممنونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط samanft
سلام دوست عزیز،من تجربه زیادی در این زمینه ندارم،الانم فقط نظرمو بهتون میگم و این نظر منه فقط،به نظرم بعضی چیزا میوه ممنونه هست،اگه اتفاق بیفته بخشش توش تعریفی نداره،این از زمان خلقت حضرت ادم بوده(همون میوه ممنوعه معروف،چیزی که بخشیده نشد)من اگه بودم و به همچین مسئله ای برخورد میکردم سریعا تمومش میکردم،شما زن گرفتی مه برا خودت باشه اگه قرار باشه برا کس دیگه هم باشه زن برا چی گرفتید.
سلام
دوستان توجه داشته باشند، برای اینکه ما به مشکلات مردم نیفزاییم و نمک به زخم های دیگران نریزیم و بتوانیم کمکشان کنیم. نیاز هست یا علم داشته باشیم یا تجربه یک مشکل را داشته باشیم. اگر کسی نه علم دارد و نه تجربه زیادی در یک زمینه دارد.نیازی نیست که که حتما نظری بدهد، مخصوصا نظری مثل اینکه بگوییم سریعا تمومش می کردیم.(طلاق).
ببینید ممکن است در یک تالاری مباحث عمومی باشه و افراد نظرات مختلف را بگویند و بحث و بررسی و چالش کنند. شاید آنجا پذیرفتنی باشد که اینگونه نظرات را به سادگی بیان کنیم. اما در اینجا مباحث نظری نیست. یک مراجع ، یک همسر، و یک زندگی و مسائل یک خانواده بیان می شود و اینها واقعیت هستند و نیاز هست که اگر حرفی می زنیم توام با علم و تجربه باشد و اگر این چنین نیست دقیقا توجه کنیم تا هماهنگ با نظرات مدیران و کارشناسان صحبت کنیم. و البته این مهم در قوانین همدردی هم صریحا مورد اشاره قرار گرفته است.
همیشه چه در پزشکی، چه روانشناسی یا هر علم دیگری باید ابتدا اطلاعات کامل شود، بعد تشخیص قطعی شود و بعد درمان.
وقتی که هنوز اطلاعات ما کامل نیست، تشخیص قطعی نیست، چگونه درمان را پیشنهاد کنیم آنهم جراحی و قطع عضو.
جناب کاظم احساس می کنم شما دیگه زیادی خوب هستید!
البته شرایط در مورد شما مبهمه و واقعا اگر مردد هستید از واقعی بودن این قضیه بهترین رفتار رو انجام دادید.
من تصورم بر این مبنا بود که شما واقعا به این نتیجه رسیدید.
من نمی گم چه تصمیمی بگیرید ولی همیشه زیادی خوب بودن با هر کسی جواب خوبی رو نمی ده. درسته خیلی خوبه انسان به خودش مسلط باشه، حالش خوب باشه و... ولی مکانیسم طبیعی خیانت دیدن اونم از سمت زن به رو نیاوردن نیست! نمی گم این اشتباهه می گم شما یاد گرفتید زیادی ببخشید! انسانها بعضی اوقات به یک تشر در حد و شان خودش احتیاج دارند. اگر خشم رفتار اشتباهی بود خداوند این رفتار رو در داخل روح ما قرار نمی داد. ربطی به تحصیل کرده بودن و نبودن نداره! کم و زیادش درسته ولی به هر حال باید یک جایی هم خشم داشت! شما یک حالت دیگه رو بفرمایید که از خیانت زن به شوهر بدتر باشه. فقط یک حالت. کسی که پس از اطمینان از خیانت ( که البته گویا در مورد شما صدق نمی کنه این اطمینان) خشم رو مرتکب نمی شه به نظر من یاد نگرفته یا می ترسه از استفاده از این ابزار.
این رو به عنوان یک تجربه و نظر من لحاظ کنید.
با سلام
mehran21 گرامی، خواهش می کنم به پست قبلی بنده توجه کنید ، در ذیل مجددا آنرا می آورم.
اجازه بدهید اول اطلاعات تکمیل شود، بعد تشخیص قطعی گردد ، آنگاه خشم و تشر و ... تجویز گردد!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
سلام
دوستان توجه داشته باشند، برای اینکه ما به مشکلات مردم نیفزاییم و نمک به زخم های دیگران نریزیم و بتوانیم کمکشان کنیم. نیاز هست یا علم داشته باشیم یا تجربه یک مشکل را داشته باشیم. اگر کسی نه علم دارد و نه تجربه زیادی در یک زمینه دارد.نیازی نیست که که حتما نظری بدهد، مخصوصا نظری مثل اینکه بگوییم سریعا تمومش می کردیم.(طلاق).
ببینید ممکن است در یک تالاری مباحث عمومی باشه و افراد نظرات مختلف را بگویند و بحث و بررسی و چالش کنند. شاید آنجا پذیرفتنی باشد که اینگونه نظرات را به سادگی بیان کنیم. اما در اینجا مباحث نظری نیست. یک مراجع ، یک همسر، و یک زندگی و مسائل یک خانواده بیان می شود و اینها واقعیت هستند و نیاز هست که اگر حرفی می زنیم توام با علم و تجربه باشد و اگر این چنین نیست دقیقا توجه کنیم تا هماهنگ با نظرات مدیران و کارشناسان صحبت کنیم. و البته این مهم در قوانین همدردی هم صریحا مورد اشاره قرار گرفته است.
همیشه چه در پزشکی، چه روانشناسی یا هر علم دیگری باید ابتدا اطلاعات کامل شود، بعد تشخیص قطعی شود و بعد درمان.
وقتی که هنوز اطلاعات ما کامل نیست، تشخیص قطعی نیست، چگونه درمان را پیشنهاد کنیم آنهم جراحی و قطع عضو.
مدیر همدردی گرامی من حرفهای شما رو قبول کردم و گفتم اگر ایشون مردد هستند بهترین رفتارو کردند!
سلام
به نظر منم بايد به همسرتون فرصت بدين
شايد سوء تفاهم باشه
من خودم زنم و ميدونم كه خيلي بعيده كه يه خانم همزمان دو نفر رو دوست داشته باشه و به هر دو ابراز علاقه كنه
شما گفتيد همسرتون فيلماي ترسناك رو دوست داره
شايد ايشون عاشق هيجان باشن
تو زندگيتون هيجان كافي وجود داره؟
من خودم كه از يكنواختي متنفرم هميشه وقتي چند روز اتفاق تازه اي تو زندگيم نيافته دنبال يه چيز جديد ميگردم
آقاي كاظم من هم كاملا حال شما را درك مي كنم و با توجه به اينكه مدير همدردي بهترين راهكارها را به شما دادند فقط از شما مي خواهم علي رغم سخت و بحراني بودن شرايطتان، بر خشمتان كنترل داشته باشيد و در برخوردهاي احتمالي كه شايد در آينده بين شما و همسرتان بوجود مي آيد شان و شخصيت خود و همسرتان را در نظر بگبريد.گاهي وقتها چنين اشتباهاتي در زندگي زناشوي يپيش مي ايد كه هر چند سختند اما قابل تامل و حتي گذشتند. بخصوص زن ها (بويژه در ميان تحصيل كرده ها و افرادي كه در محيط هاي تقريبا باز علمي مدت زيادي حضور داشته اند) گاهي ناخواسته وارد يك روابط گاها ممنوعه اي مي شوند كه شايد در ابتدا فقط قصدشان ماجراجويي و حتي بعضي وقتها بدست آوردن كمي هيجان باشد.مطمئنم كه همسرتان شما را دوست دارد فقط شايد الان كمي پايش لغزيده .شما به اعتقاد من در اين مرحله دوباره بايد استادش شوي و دستش را آهسته بگيري و بلندش كني. مطمئنم با شناختي كه از شما از طريق نوشته و قلمتان پيدا كرده ام، اين كار از شما بر مي آيد.
اميدوارم از پس حل مشكل زندگيتان بر بياييد. امتحان بزرگي است و مي دانم شايد هر كدام از ماها هم جاي شما بوديم حالمان خيلي بهتر از شما نبود.
سلام آقای دکتر
با توصیفاتی که شما از همسر و زندگیتون داشتین به نظر من اینها همش سوء تفاهمه. همونطور که مدیر همدردی عزیز گفتن با همسرتون حرف بزنید و اصل قضیه رو بدونید تا ذهنتون از این فکر و خیالها راحت بشه. بهترین راه صحبت با خود ایشونه تنها کسی که میتونه به شما کمک کنه. هر چه زودتر این کارو بکنید تا بیشتر از این زندگیتون آسیب نبینه
موفق باشید
آقای دکتر
خوشحالم که درست تصمیم گرفتید. ان شاء الله مشکل حل خواهد شد.
امیدوارم همه این مسائل سوء تفاهم باشد.