RE: ازدواج با دختری که قبلا رابطه ی جنسی داشته
خیلی خوشحالم که تونستم اینجا رو پیدا کنم تا مشکلم رو عنوان کنم
دوستان کمک زیادی رو کردن
همون طور که گفتم با وجود اینکه به این خانوم گفتم که اگه میخواد، بدون هیچ قولی تا 5 سال دیگه باید صبر کنی، ایشون پذیرفته :| :(
حالا دوتا مساله وجود داره:
1) آیا حتما باید رابطه رو به هم بزنم؟
2)اگه آره، چطوری رابطه رو بهم بزنم که آسیبی به کسی نرسه؟ (نمیخوام که فردا روش نشه که توی چشمام نگاه کنه و یه عمر عذاب بکشه)
این رو هم اضافه کنم که خواهر من با برادر ایشون تا چندماه دیگه ازدواج میکنن، و نمیخوام که موضوع من باعث اشکالی بین خانواده ها بشه و در نهایت اختلالی در رابطه ی خواهر من و برادر ایشون به وجود بیاره
(خیلی شرایط و انتخاب سختی دارم) :(
سلام
گفتنی ها را دوستان گفتند. این فکر کاملا از روی دلسوزی و ترحمه هرچند خودتون متوجه نباشید. با توجه به مطالبی که در مورد این خانم گفتید به هیچ وجه به ازدواج با ایشون فکر نکنید. در این 5 سال خیلی اتفاقات نظرتان را عوض خواهد کرد. ازدواج از روی ترحم ممنوع. :324:
سلام
انگار هر چی بچه ها میگن شما باز حرف خودتون رو میزنید و آب در هاون کوبیدن است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iamok
حالا دوتا مساله وجود داره:
1) آیا حتما باید رابطه رو به هم بزنم؟
2)اگه آره، چطوری رابطه رو بهم بزنم که آسیبی به کسی نرسه؟
دوست گرامی
مشکل بر سر باکره بودن یا نبودن دختر خانم نیست!
متاسفانه شما هر دو هنوز سن کمی دارید و همانطور که خودتون اشاره کردین بین 5 تا 10
سال آینده شرایط ازدواج رو ندارین!
ضمن اینکه پسرها از 25 سالگی به بعد کاملا ذائقه شان عوض می شود و دخترها نیز از 22
سالگی به بعد. با توجه به سن کم خانم (طبق گفته هایتان 19 سالگی) سنی است که
دختر در اوج احساسات است و حرف ها و تصمیماتش بر پایه منطق نیست.
پس بهتر هست که شما رابطه را تنها در حد فامیلی و محترمانه حفظ کرده و هرگونه رابطه
خارج از عرف فامیلی خود را (اعم از چت ، تماس تلفنی یا پیامکی . ملاقات های خصوصی)
کنسل کنید و بعد برایش محترمانه شرح دهید که قصد ازدواج و شرایط آن را ندارید و این
منطقی نیست که کسی 10 سال منتظر بماند!
بعدش کاملا جدی باشید و از او هم بخواهید که منطقی عمل کند.
شما باید ابتدا فاکتورها و معیارهای مناسبی برای ازدواج در نظر بگیرین و اگر اون خانم اون
فاکتورها رو داشت و سن شما هم مناسب بود و شرایط ازدواج رو هر دو نفر داشتین میشه
راجع به مسئله بکارت هم صحبت کرد!
اما شما هیچ کدام از پیش نیازهای اولیه ازدواج رو در حال حاضر ندارین.
پس الان چیزی که به این دختر آسیب نمیرسونه و به نفع هر 2 نفر شماست قطع ارتباط
احساسی پیش امده هست و انشالا بعدها که شرایط ازدواج رو داشتین اگر هنوز این خانم
رو مناسب می دیدین و با شرایطش میتونستین کنار بیاین و بهش علاقه داشتین میتونین
به ازدواج با ایشون هم فکر کنین! اما الان این کار صحیح نیست.
موفق باشین.
:72:
من احساس میکنم یه پسر یا یه دختر نباید خیلی نسبت به گذشته همدیگه اسرار داشته باشن و روش زوم کنن واسم خیلی تعجب بر انگیزه که دختر خاله شما چرا انقدر راحت همه چیز رو واسه شما گفته یعنی پیش خودش یک درصد هم احتمال این رو نداد که این ازدواج رخ نده پس فردا چطور میخواد تو جمع جلو شما حضور داشته باشه ... این قضیه یه مقدار عجیب قریبه واسه منی که از جنس دختر خاله هستم ... برام سنگینه ... این گونه ازدواج ها تو فرهنگ ما ایرانی ها جائی نداره اگه تو یه کشور دیگه زندگی میکردی من میگفتم چه اشکالی داره یه اتفاقی بوده افتاده و حالا یا از سر نیاز یا بچگی یا ندونم کاری این اتفاق افتاده ولی چون تو ایران زندگی میکنی و ایرانی هستی و ماها همش در گذشته زندگی میکنیم به نظر من این رابطه اصلا درست نیست بعدش هم پسر گل تو هنوز خیلی جونی واسه اینکه خودت رو بندازی تو مسائل زندگی میگی که تا 5 سال دیگه قصد ازدواج نداری ولی وقتی بیافتی تو این رابطه یواش یواش تو یه فشارهائی قرار میگیری که یا مجبور میشی یا مجبورت میکنن که زودتر ازدواج کنی پس عاقلانه تر اینه که به دختر خاله ات بگی من هر چی فکر کردم دیدم که چون الان قصد ازدواج ندارم و نمیدونم تا چند سال دیگه چه اتفاقی می افته نمیخوام خودم و خودت رو درگیر یه رابطه ای بکنم که آخرش معلوم نیست بخصوص که شما فامیل هم هستید و بعد روابطه خانوادگی و فامیلیتون هم ممکنه خدشه دار بشه بهش بگو از اینکه اومد راز دلش هم بهت گفته خیالش راحت باشه که درد دلش پیش تو مفحوظ میمونه ... ولی این کار رو نکن
خیلی ممنونم از همه ی دوستان که کمکم کردن، راهنمایی ها واقعا مفید بود
همون طور که دوستان پیشنهاد کردن، باید فعلا رابطه رو قطع کرد
باید طرف رو قانع کنم که بی خیال بشه، و فکر میکنم این کار رو به وسیله ی یکی از اطرافیان که اون حرفش رو قبول میکنه انجام بدم.
امیدوارم تا سال های آینده همه چیز خوب پیش بره و هر دوتامون زندگی خوبی رو داشته باشیم.
Thanx all my dear friends