RE: رابطه مخفی شوهرم و خواهرم
سلام دوست عزیز
نقل قول:
الانم اومده گیر داده بهم که باید بگی منو بخشیدی وگرنه من تا صبح خوابم نمی بره و این حرفا. بدون تو رندگی برام معنا نداره و غلط کردم و التماس که بگو منو بخشیدی
من اگه جای شما بودم میگفتم خیر نبخشیدم.چون مسئله خیلی مهمی بوده و نمیتونم انقد راحت و زود ببخشم.من هنوز تو شوک اون قضیه هستم و برام پذیرشش راحت نیست.اما چون تو و زندگیمونو دوست دارم اگه کمکم کنی میتونم با این قضیه کنار بیام.امیدوارم.
نباید راحت این موضوع رو قبول کنی که قبح کار بریزه و شوهرت بگه ای بابا دفعه بعد هم تکرار شد معذرت خواهی میکنم.اما نباید راه برگشت رو هم ببندی.
از اونور هم یه کم سر سنگین باش اما سعی کن شوهرتو سمت خودت بکشی.مثلا تو خونه حسابی به خودت برس.ارایش ان چنانی.غذاهای خوشمزه بپز.یه کار هنری بکن.خلاصه خودتو سرگرم کن .جلوی چشمش باش اما مستقیم طرفش نرو.تا خودش تمایل پیدا کنه بیاد سمتت.و با دیدن خوبیات و حسنت از کاری که کرده پشیمون بشه.
با خواهرت هم فعلا حرف نزن و باش سرسنگین باش.ولی دعوا هم نکن.تا خودش بیاد سمتت برای عذر خواهی.یا حداقل بعدا باش حرف بزن.
اینا نظر شخصی من بود.
موفق باشی
سلام بچه ها
گفتم که چیزی نخوردم قبل خواب. راستش امروز صبح خواهرم زنگ زد. اصلا به روم نیاوردم و خیلی سنگین باهاش حرف زدم. زد زیر گریه و اینکه تقصیر من نبود و اصلا نفهمیدم چی شد و شوهرت بهم گفت کاری نمی کنیم که یه بوس ..... :97:
بهش گفتم تو فکر می کنی زندگی خاله بازیه؟ اصلا من هیچی. تو خودت شوهر داری میفهمی چه غلطی کردی؟ میدونی من اگه به شوهرت بگم این مسئله رو چی میشه؟ می دونی اگر من نیومده بودم ممکن بود چه اتفاقایی بیفته؟ خیلی بد باهاش حرف زدم. همش میگفت نه و تو اشتباه می کنی من اونقدر ها هم پست نیستم و از این حرفا. بهش گفتم نمی تونم ببخشمت چون وقاحت رو به آخر رسوندی. تو چشمای من نگاه می کنی میگی خواب نما شدی. تلفن رو روش قطع کردم.
الان چیکار کنم؟
آزیتا جان مسلما باید ببخشی و از این قضیه به هیچ کس چیزی نگویی
اما آسون نبخش
بگذار شوهرت و خواهرت یک مدت با عذاب وجدان و پشیمونی سر کنند و خودشون بفهمند که چه اشتباه بزرگی رو مرتکب شده اند.
اگه این دفعه راحت ببخشی امکان دارد خدای نکرده باز این اتفاق تکرار بشود.
با شوهرت سرسنگین باش. کاری کن که جذبت بشه، اما فعلا پسش بزن.
با خواهرت هم یه مدت کوتاه قهر کن به نظر من
درود بانو
یکچیزی بگم سوای این مشکلی که دارین و فشاری که تحمل میکنین که واقعا زیاده
1. دوستانی که میگن قرص خوردین نه اینکه بهتون اطمینان ندارن نه باور این موضوع واسشون سخته
2. ببخشید اینو میگم شما از من بزرگترین و دوستتون رو بیشتر میشناسین ولی خواهشا دیگه اینکارو نکنین در این مورد هم باهاشون دیگه حرف نزنین ضرر نداره یکم احتیاط :72:
3.میگی بخدا میبخشیدمشون اگه بهم راستشو میگفتن ولی خودتم میدونی که اینجوری نیستش. بهار زندگی رو من خیلی وقته میشناسم راهنماییهاش واقعا خوبه کاری که ایشون میگه رو انجام بده واقعا خوش شانس هستی که هم ایشون هم مدیر تالار باهم بهت مشورت دادن چون مدیر خیلی کم به تایپیک ها سر میزنه میدونی واسه چی؟چون کسایی که مشکلشون رو مطرح میکنن شوربختانه حرف گوش نمیدن انتظار راهنمایی هم دارن
چیزی که من از نوشته هاتون حس کردم اینه که میخواین حرف بچه ها رو عمل کنین تا حدود زیادی هم موفق بودین ولی واقعا این مسئله شوک آوریه واسه همین نمیتونین کامل صحبت هایی که دوستان راهنمایی کردن رو اجرا کنین.ولی خواهشا صبور باشین و باحوصله قدم وردارین که ایشالله این مشکل حل بشه به امید خدا
و اینم بدون کارشون بسیار بسیار بسیار زشت بوده خیلی زشت ولی انسان جایزالخطاست
یاعلی
سلام آزیتا جان
بچه ها درست می گویند باید ببخشیشون اما نه به سادگی. قبلا هم گفتم راه فرارشون رو نبند. وقتی میگه نفهمیدم اشتباه کردم و اینجور چیزا بگو من بیشتر از اینا ازت انتظار داشتم یا چیزی مثل این.
از دست من عصبانی نشو اما با چیزایی که گفتی به نظرم میاد خواهرت و همسرت واقعا رابطه قبلی نداشتند و این مورد هم بنا به دلایلی (که من نمی دونم) اتفاق افتاده یعنی همه اش یک لحظه بوده و شیطون رفته تو جلدشون و اون کاری که نباید میشد شده. (من اصلا قصدم دفاع از اونا و کارشون نیست قبلا هم گفتم اینو)
حالا باید کاری کنی که هر دوشون اظهار ندامت کنند و بهت قول بدهند که هرگز به هم چین چیزایی فکر نکنند. به همسرت بگو "سعی ام را می کنم که ببخشمت اما اون لحظه ها از جلو چشمم نمیره کنار" یا "به من حق بده که به سرعت نتونم این اتفاق رو فراموش کنم"
همينه كه مي گن زن ومرد اگر تنها با هم باشند نفر سوم شيطانه...اين حديث از معصومين هست...وقتي شيطان اين وسط باشه اراده قوي مي خواد كه بتوني از وسوسش خلاص شي. دوست عزيز اشتباهي كه كردند بزرگ بود اين رو همه ما مي دونيم . تو اول بذار خوب احساس پشيماني كنند كه بفهمند بزرگي گناهشون رو. ولي ديگه بايد به مرور زمان فراموش كني. خداي به اين بزرگي گناهامون رو مي بخشه.ما بنده ها هم بذار كمي گذشت كنيم.
مطمئن باش اين دفعه اولشون بوده و ان شا الله دفعه خواهر.
اميدوارم هر چه زودتر مشكلت حل بشه:323:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azita91
سلام . از همه تون ممنونم کمکم کردید.
الان با شوهرم صحبت کردم و قسمش دادم به خدایی که می پرسته به عشقی که بینمون بود گفتم راستشو بهم بگو و خلاصه این حرفا. گفت که پشیمونم و اشتباه کردم. میگه اومدم دیدم تو خوابی یک لحظه این فکر افتاد تو سرم. میگه تو فلان فیلم ماهواره همچین چیزی دیدم و نفهمیدم چی شد که یک لحظه این کار رو کردم. میگه تو که منو میشناسی من اهل این حرفا نیستم و هیچی دیگه بینمون نیست و.. اشتباه کردم و ....... :97:
بهش گفتم از کجا بدونم راست میگی؟ من نمی تونم اعتماد کنم؟ اما خیلی اصرار داره که اشتباه کردم و ...... نفهمیدم و دیشب تا صبح نخوابیدم و عذاب وجدان گرفتم و این حرفا. میگه اگر باور نداری برو از خواهرت بپرس بین ما هیچی نبوده و ............
نمی دونم چیکار کنم؟ باور کنم؟ کمکم کنید بچه ها
الانم اومده گیر داده بهم که باید بگی منو بخشیدی وگرنه من تا صبح خوابم نمی بره و این حرفا. بدون تو رندگی برام معنا نداره و غلط کردم و التماس که بگو منو بخشیدی. کسی نیست کمکم کنه؟ چی کار کنم؟ چی بگم بهش؟
عزیزم
این بهترین موقعیته . با راهنمایی مدیر قرار بود قاطعیت نشون بدی که به این مرحله برسونیشون و بگن اشتباه کردیم و شما بپذیریشون و ببخشیشون و قاطعانه بخوای دیگه چنین چیزی پیش نیاد .
متأسفانه همانطور که همسرت گفته تأثیرات فیلمهای پورن ماهواره ای و رسانه های دیچیتالی دیگر ..... که ارتباط محارم را هم ترویج می کنند چه رسد به ارتباط غیر محارم فامیل و .....بسیار خانمان برانداز هست
قاطعیتت را با جمع کردن ماهواره به عنوان هزینه اشتباهشون تداوم بده . عذر خواهی همسرت را بپذیر .
نقدی هم که به خود شما وارد هست این است که وقتی دیدی همسر خواهرت نیست . از بی خوابی می مردی هم نمی بایست می خوابیدی . عزیز جان در موقعیتی که زن ومردی حتی محرم در فضایی تنها و وسوسه انگیز هستند احتمال خطر هست چون شیطان بیکار نمیشینه و اگر ما از نظر زیرساختهای امنیت بخش مثل همین نوع پوشش و حریمها ضعیف عمل کرده باشیم و ... زمینه برای انحراف هست .
پس بهتره عوامل زمینه ساز را هم از بین ببرید . در پوششتون وقت حضور مردی غیر همسرتون رعایت داشته باشید در آرایش هم همینطور و. این تذکر را به خواهرتون هم بدهید که وقتی دور هم هستیم باید رعایت پوشش و حریم و آرایش را داشته باشی در غیر اینصورت از ارتباط داشتن معذورید .
با خواهرت صحبت کن و محکم اعلام کن به شرطی می بخشید که بسیار مراقب رفتارهاشون باشند چون از این به بعد زیر ذره بین هستند و کوچکترین رفتار مشکوکی ببینید باید منتظر عواقبش باشند و وقت حضور شما در کنارشون باید پوشش را رعایت کنه و آرایش نداشته باشه . بعد هم چندتا از خصوصیات خوب خواهرت را یادآوری کن و بگو حیف نیست با این ویژگیها این راه خطا را بری !! این هم برای اینکه عزت نفسش تلنگر بخوره و با این برجسته سازی ویژگیهای مثبت بیشتر به شما نزدیک شود و شما کمکش کنی که مراقب خودش باشد .
موفق باشی
نمیدونم این نظر من چقدر درست میتونه باشه، انشا الله آقای مدیر و کارشناسان عزیز درستی یا اشتباه بودن اونو اعلام کنند که دوستمون خدایی نکرده مسیر اشتباه رو نرند.
اما ضمن تایید صحبتهای فرشته عزیز و در ادامه اون، من فکر میکنم بهتر باشه که همسر و خواهر آزیتا دیگه با هم روبرو نشوند و رابطه شون قطع بشه.
در واقع علاوه بر این، اگر هم جمع آوری کامل ماهواره مقدور نبود، چون خیلی از خانواده ها هستند که کانالهای تلویزیون جمهوری اسلامی رو هم با ماهواره میگیرند و یا یکسری شبکه های خاص و بی ضرر خانوادگی یا آموزشی هم توی برنامه شان هست، چون به هر حال ماهواره استفاده های مفید هم داره، میتونید تمام کانالهای اونو منهای شبکه های مورد نظر قفل کنید و رمزش رو فقط خودتون (شخص آزیتا) داشته باشید.
اشکالی نداره مقررات اینچنینی اعمال بشه. منتها همین اول کار تا تنور داغه این قوانینو بچسبون و بعد هم این مسئله خیانت رو سعی کن از ذهن خودت بیرون کنی و بطور اکتیو بهش فکر نکنی و اونقدر هم راجع بهش دیگه با همسرت حرف نزنی و جویای چند و چونش نشی که قضیه لوث بشه. یا احیانا گارد دفاعی بگیره.
بهش بگو اگه واقعا پشیمونه و در ضدد جبرانه، کمترین کارهایی که میتونه بکنه تمکین از این قوانینی است که شما وضع کردی. و بهش میگی که با توجه به اینکه نشون داده آدم ضعیف النفسی است دیگه باید شرایط هرگونه لغزش رو از میان برد.
این موارد خود شما رو هم شامل میشه. توصیه های دین در باب رعایت روابط محرم و نامحرم و حجب و حیا و رعایت حریم ها و داشتن حجاب کامل در ارتباط با حتی نامحرمهای فامیل مثل داماد و برادر شوهر و... برای جلوگیری از اینگونه مسائل است که براحتی میتواند چند تا خانواده را متلاشی کند و یکسری آدم رو دچار آسیب های اساسی بکنه.
در واقع لازم است شما هم در جمع ظاهرتون و رفتارتون رو موجه کنبد که بتونید همین انتظار رو از دیگران هم داشته باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
پس بهتره عوامل زمینه ساز را هم از بین ببرید . در پوششتون وقت حضور مردی غیر همسرتون رعایت داشته باشید در آرایش هم همینطور و. این تذکر را به خواهرتون هم بدهید که وقتی دور هم هستیم باید رعایت پوشش و حریم و آرایش را داشته باشی در غیر اینصورت از ارتباط داشتن معذورید .
من هم خواستم روی این بخش از حرف فرشته مهربان تاکید زیاد داشته باشم که خواهرت به هیچ عنوان دیگه اجازه نداره جلوی شوهر شما با لباسهای تحریک کننده و آرایش ظاهر بشه اگه نمیتونه بهتره دیگه با همسر شما مواجه نشه و کلا جایی اگه خانمی با آرایش زیاد حضور داشت سعی کنید کمتر حضور داشته باشید
سلام
من دسترسی به اینترنت نداشتم ممنونم که سر زدید. اتفاقا خودمم همین کار رو کردم. به شوهرم گفتم قدم اول اینه که ماهواره از این به بعد جمع میشه اولش مخالف بود ولی اصرار کردم که من اصلا با دیدن ماهواره یاد اون قضیه می افتم. :97:
به خواهرمم گفتم که فعلا یه مدت دوری و دوستی باشه. گفتم من تو و شوهرمو با هم ببینم دیوونه میشم .
واقعیتش اینه که ما از اول تو خانواده حجاب و ... نداشتیم. منظورم تو جمع های خانوادگیه. البته من خودم همیشه لباس پوشیده می پوشم و آرایشم زیاد نیست البته قبول دارم اشتباهه.
اما خواهرم خیلی باز می پوشه خیلی هم غلیظ آرایش می کنه منم چند باری بهش گفتم اما گوشش بدهکار نیست. به نظرم الان بهترین فرصته که یه ذره محدودش کنم. اما نمی دونم چطوری؟ واقعیتش ما نماز و روزه و ...رو انجام میدیم فقط تو حجاب می لنگیم . باید اعتراف کنم که مشکل از تربیت ماست.