RE: با ظاهرش مشکل دارم ...
از دوستان بابت راهنمایاشون ممنون ولی بعضا بدون دقت و بی توجه مشاوره میدن .. خواهشا کمی با ملاحظه تر حرف بزنین .... من کی گفتم از ایشون خوشم نمیاد گفتم با ظاهرشون مشکل دارم و گرنه خیلی هم محاسن دارن که اتفاقا همون ها منو به ادامه رابطه رسونده ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roze-zard
مهرگان عزیز، تو باید خواستت رو بیان کنی.
اما نه با جملاتی که ناراحتش کنه. باید از زنیت خودت استفاده کنی.
من نمیدونم رابطتون و نوع حرف زدنتون چقدر مجال مانور رو بهت داده. به هر جهت باید بگی. اگر نمیدونی چطور بگی جملش رو پیدا میکنیم با کمک مشاورین سایت.
باشگاه و .... خیلی وقت گیره. اما ویتامین ب-کمپلکس روزی 2 قاشق مرباخوری، وقت گیر که نیست، کلی هم برا سلامتی مفیده. منتها خوب برای اطمینان یه پزشک باید برن. من خودم پزشک عمومی رفته بودم که با توجه به علایمی که داشتم بهم گفت کمبود شدید ویتامین ب دارم.
تو میخوای با توجه به رابطتت، یه جمله اینجا بنویس. با کمک دوستان اون جمله رو بهتر میکنیم. من الان میترسم هر جمله ای بگم مناسب نوع رابطتون نباشه.
خب ما خیلی هم خشک و رسمی نیستیم ... به خصوص ایشون ... و کلمه هایی مثل عزیزکم و خانومی از طرف ایشون و از طرف من اقایی یا عزیزم بکار برده میشه . و خب گاها لفظ شما تبدیل به تو میشه که بیشتر تو موارد احساسی هست . ابراز دلتنگی و از این قبیل ... ولی دیگه عباراتی که خیلی راحت و بی رو دروایسی باشه هم استفاده نمیکنیم مثل عشقم عسلم و این چیزا . یه بار خواستم اس ام اس بدم و بهشون بگم " آقایی یادتون رفته که قرار بود وقت از دندونپزشک بگیرین ؟" بعد حس کردم یهو بی مقدمه شاید خوب نباشه ... تو این زمینه اصلا نمیدونم چطور باید حرفو شروع کنم ... اصلا چطور مقدمه چینی کنم ... از کس دیگه مثال بزنم یا نه ....
سلام منم مشكلي مشابه مشكل شمادارم. من هم با آقايي در ارتباطم كه تقريبا هم قد هستيم و جثه ريزي داره و اين خيلي فكرمو مشغول كرده نميدونم چيكار كنم البته هنوز يك ماه نشده كه ميشناسمش ولي وقتي ميبينمش حس خوبي ندارم.ميترسم نتونه راضيم كنه و خيانت و بي وفايي هم كه تو ذاتم نيست نسبت به زندگيم سرد بشم واقعا بايد چيكار كرد؟وقتي نمونه هاي مشابه خودم و ميبينم كه چطور باهم خوشبختن ته دلم آروم ميشه ولي بازم ترديد دارم.خصوصا كه شوهر خواهرم خيلي قد بلند و هيكلي هستش ميترسم مورد تمسخر قرار بگيره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saharjavid
سلام منم مشكلي مشابه مشكل شمادارم. من هم با آقايي در ارتباطم كه تقريبا هم قد هستيم و جثه ريزي داره و اين خيلي فكرمو مشغول كرده نميدونم چيكار كنم البته هنوز يك ماه نشده كه ميشناسمش ولي وقتي ميبينمش حس خوبي ندارم.ميترسم نتونه راضيم كنه و خيانت و بي وفايي هم كه تو ذاتم نيست نسبت به زندگيم سرد بشم واقعا بايد چيكار كرد؟وقتي نمونه هاي مشابه خودم و ميبينم كه چطور باهم خوشبختن ته دلم آروم ميشه ولي بازم ترديد دارم.خصوصا كه شوهر خواهرم خيلي قد بلند و هيكلي هستش ميترسم مورد تمسخر قرار بگيره.
مهرگان و سحر عزیز
وا!!! یعنی چه ؟
یعنی شما هنوز به اون میزان بلوغ شخصیتی و فکری نرسیدید!!! که متوجه شوید که آیا از کسی خوشتان میاد یا نه؟
اینکه می تونید با ظاهر کسی کنار بیاین یا نه رو،دیگران نمی تونن بگم خودتون باید به نتیجه برسید...
ی سری معیار هر کسی برای ازدواج داره ظاهرم جزشون هست
خوب اگر قدبلند یا هیکل درشت یا هرچی براتون مهمه در حد زیادخوب باید همون اول این رو بدونید نه اینکه اس ام اس بزنید بگید آقایی.....!!و بیاید بگید با ظاهرش مشکل دارم....
اصلا نمی گم ظاهر مهم نیست خیلی مهمه برای همه مهمه
ولی شما عاقل و بالغ هستید یا ی نفر ظاهرش مورد قبوله براتون یا نه
دیگه این همه مشاوره خواستن نداره
آدم اگر کسی رو دوست داشته باشه اون شخص رو با کس دیگه ای مقایسه نمی کنه
نازنين جان حرف شما كاملا درسته ولي يه مقطعي از زمان آدم نميدونه چه تصميمي بهتره و ترس از اينكه تصميم الآنت شايد در آينده راضيت نكنه نميذاره درست ببيني. مهرگان كاملا به بلوغ فكري رسيده و درك كرده كه نبايد از رو قيافه تصميم بگيره ولي ما هممون كمال گرا هستيم و دلمون ميخواد بهترين و داشته باشيم.
شايد يه اشكالي كه ما دخترا داريم اين باشه كه باخودمون رك نيستيم و انگار باخودمون هم رودربايسي داريم.وقتي يه چيزي حتي يه كم باب ميلمون نيست نميتونيم باخودمون كنار بيايم كه بخوايم يا نه. ولي پسرا وقتي يه چيزي حتي خيلي كوچيك ناراحتشون كنه يا باب ميلشون نباشه سريع عمل ميكنن و ميگن نميخوان نميدونم اين خصلت خوبه يابد من كه خيلي درگيرشم.