RE: علت خیانت کاری من چیه؟با وجود عشق به شوهرم
خدایا شکرت بالاخره کسی به من جواب داد خسته شدم از بس چک کردم
احساس گناهم واقعی نیست؟یعنی دوباره فراموش میشه و برمیگردم به کارهای قبلی.
نه احساس گناهم واقعیه دوست عزیز من خیلی کثیف بودم حالم از خودم بهم می خوره شما نمیدونید که من چقدر کثیف بودم و برای خودم دلیل می آوردم که رابطه مجازی اشکالی نداره و عکس گناهی نداره و حرفهای .... فقط حرفن ولی می دونستم که دارم خودم رو گول میزنم .
امید من هیجان دارم در زندگی من از لحاظ عاطفی مشکل ندارم شوهرم خیلی خوبه من خیلی خوشبختم
از لحاظ جسمی ارضا نمیشم یعنی اون حالتی که در چت و ....در من ایجاد میشه در رابطه واقعیم ایجاد نمیشه ولی دلیل نمیشه که این کارهارو کنم یعنی این ذات منه که کثیفه ربطی به شوهرم نداره
مشکل قدیمیم حل شده درسته دلیلش اونم نیست نمیدونم چرا اتقدر پلید شدم
احساس گناه شما واقعیه و بجا هست . ماندن در این احساس گناه به جای اعتماد به توبه و پذیرفته شدن توبه با تکرار نکردن اون اعمال درست نیست .
شما باید خیلی خیلی خدا را شکر کنید که به اینجا رسیدی ، یعنی از بی تفاوتی و حساس نبودن نسبت به گناهی که مرتکب می شدی حالا رسیدی به عذاب وجدان و پشیمانی اونم خیلی شدید . پس بدان پتانسیل برون رفت از این وضعیت وبهبود و سلامت را هم داری . که به دوران سلامت در زندگیت برگردی و قوی تر هم بشی . و تجربه تلخ را در جهت واکسینه شدن به کار بگیری یعنی چنان منع درونی ایجاد کند که دیگه مجبورت هم بکنند نتونی گرد این کارا بگردی . می توانی چنین شوی اگر بخواهی .. کسی که از بی تفاوتی و بیخیالی نسبت به گناه و غرق شدن در آن به این عذاب و احساس پشیمانی رسیده ، به آن واکسینه شدن هم میتواند برسد ، فقط اگر در این عذاب وجدان نمانده و در جا نزند و به بیراهه نرود .
لینکهایی که در تاپیکی که برایت لینک گذاشته ام را خوب مطالعه کن و در پی تولدی دیگر باش .
.
.
منظور من اینه احساس تنفر از خود و عبارات ناشایستی که به خودتون نسبت میدین تناسبی با کاری که کردید نداره. من نمیگم کار بدی نکردین ، اما ایتقدر به خودتون سخت نگیرین.
امید عزیز بله اون هیجان در رابطه واقعی وجود نداره چون شوهر من اصلا حرف نمیزنه و احساساتش در هنگام رابطه چیزی نمیگه یا از من تعریفی نمیکنه و خیلی زودتر از اینکه من بخوام همه چیز تموم میشه.خودش خیلی مهربونه خیلی از من تعریف میکنه و با کارهاش خوشحالم میکنه و در هنگام رابطه جنسی نه حرف میزنه نه محبت میکنه انگار فقط فکرش به یک چیز هست و پیش زمینه رابطه جنسی رو انجام نمیده .
samanisعزیز منظورت رو بد متوجه شدم .خیلی عذاب وجدان دارم و هر لحظه یاد گذشتم می افتم احساس میکنم لیاقت زندگی کردن ندارم،در مورد اون اتفاق که در گذشته برام افتاد هم خیلی احساس بدی دارم بعضی وقت ها فکر میکنم من از سن کم کثیف شدم و دیگه چاره ای ندارم زندگیم همینه اون ها باعث شدن من انقدر به مسائل جنسی فکر کنم چون از همون موقع توجه ام جلب شد اول خواستم فراموش کنم و موفق شدم ولی بعد از یک مدت هر شب خواب شون رو میدیدم و فرداش در مورد تجاوز و رابطه جنسی و ...سرچ میکردم نه برای ارضا شدن ،اون موقع ها بدم می اومد .فقط واسه اینکه ببینم چه بلایی سرم قرار بود بیاد .ولی نفهمیدم از کی این سرچ کردن ها به جای کنجکاوی تبدیل شد به وسیله ای به ارضای شهوت .حتی بعضی وقتها فکر میکنم شاید اون دکتر و مشاور به خاطر آرامش من میگن هیچی نشده.
فرشته مهربان عزیز ممنونم از قدرتی که بهم میدی ...
silvia عزیز
در رابطه با همسرت مشکل خاصی وجود ندارد ، آنچه اشاره داشتی نیز به ناآگاهی بسیاری از مردان برمیگردد که شما می توانی خواسته هایت در رابطه را با او در میان بگذاری ، مردان بسیار خوشایندشون هست که همسرشان انتظارات خود در رابطه جنسی را با آنها درمیان بگذارند و خواهان باشند ، چون احساس نیاز زن و فانتزیهای درخواستی به آنها احساس قدرت می دهد درست برعکس بی میلی و تظاهر به رضایت از طرف زنشون .
پس بدون واهمه و رودربایست و با زبانی برانگیزاننده در موقع رابطه آنچه دوست دارید را از وی بخواهید .
فعلاً مسئله شما خودتان و احساسات منفی بخاطر رفتاری که درونتان تأیید نکرده و نمی کند است . که لازمه برطرف کردن این احساسات منفی نیز دور کردن ذهن از آن و از بین بردن بسترهای توجه به آن رفتارهاست که راه کارش داده شد .
پاورقی
=====
از بعضی دوستان عزیز تقاضا می شود از انجراف ذهن مراجع به سوی زوم روی پیدا کردن مشکل در زندگی خودش و همسرش پرهیز کنید . ایشان از زندگی و همسرش راضی هست و این نقطه قوت زندگی وی هست که ما نیز در تقویت آن باید سهیم باشیم نه در تخریب آن .
.
سلام
به نظر بهتره که درباره رابطه زناشویی تون با شوهرتون صحبت کنین و توقعاتتون رو ازش بخواین.
همین حالا هم نرم افزارهای مخصوص به چت رو از تو سیستمتون حذف کنین.
شما یک زنید و مقامتون خیلی بیشتر از این حرفهاست که با مردهای کثیفی هم صحبت بشین، حالا که خدا به شما لطف کرده و همسر خوبی هم نصیبتون کرده و حالا هم به خاطر لطف اون و نظر امام حسین(ع) هست که اینجا هستین.
پس از همین امروز تصمیم بگیرین که دیگه هیچوقت هیچوقت هیچوقت سراغ همچین کاری نرین و هیچ وقت حتی به چت روم ها هم سر نزنین.
من خودم یه پسرم چند روز پیش همینطور الکی یه سر به چت روم ها زدم، واقعا حالم بد شد از این بحث هایی که اونجا میشد. سریع اومدم بیرون.
قرآن هم بخونید خیلی آرومتون میکنه.:305:
جز با یاد خدا دلها آرام نمیشود.
موفق باشید.
سلام آبجی :72::72:
از دیشب که این پست را باز کردی و دوستان راهنمایتون کردن
در این چند ساعته فکر اون افکار به ذهنتون رسیده که تکرار کنید . یا دوباره
هوس کنید که برید به اون سایتها .؟؟؟؟
چقدر روحیت تغییر کرده ؟؟
نظر من قطعا کارشناسانه نیست ولی من فکر میکنم بعد از اینکه از این ناراحتی که دچارش شدین در اومدین و به اون آرامش فکری و ذهنی تون رسیدن و خدوتون رو بخشیدین بهتر نیست که به فکر بچه دار شدن بیافتید اونجور هم فکرتون فقط میشه بچه و آینده بچه ....
باز هم میگم من نظرم رو گفتم اگه اشتباهه کارشناسا حتما میگن
سلام به دوستان و مشاوران عزیز
پدر بزرگ نه این افکار به سراغم نیومده
فرشته مهربان عزیز با شوهرم صحبت کردم و یکی از مشکلات روابط جنسی مان را حل کردم :227: و بقیه را هم قدم به قدم .
بسترهایی که باعث می شد وارد سایت و چت شم را از بین بردم و شرایط خیلی بهتری دارم انچه آزارم میده این هست که نسبت به همسرم احساس دین میکنم و منتظرم هر لحظه ابرویم برود و اضطراب فراگیر دارم.
شب همسرم بیدار شد در آشپرخانه به دنبال قرص سرما خوردگی بگرده منم انقدر اضطراب گرفتم فکر کردم بیدار شده و داره هیستوری کامپیوتر رو میگرده وهر لحظه تو ذهنم تداعی می شد که الان میاد تو اتاق و بهم میگه تو یک خیانت کار پستی تو مریض جنسی هستی و ناهنجاری جنسی داری
این افکار اصلا ولم نمی کنند و باعث میشود که سردرد بگیرم
در این مدت حتی میل به خود ارضایی هم نداشتم.فکر می کنید من هنوز دچار ناهنجاری جنسی هستم یا رفع شده؟
به مشاور حضوری هم نرفتم لازم هست یا خیر؟
سلام...امیدوارم همینطور که دارین تلاش میکنین قدم به قدم پیش برین تا اوضاعتون از قبل بهتر بشه ...من فقط قصدم از نوشتن این کامنت یک چیز بود اینکه اکیدا بهتون توصیه میکنم به یک مشاور مجرب رجوع کنین به نظر من شما علاوه بر اینکه نیازمند این هستین که به همسرتون اموزش داده بشه تا درست پیش نوازشتون کنه خودتون هم نیازمند دارو برای کاهش نیاز جنسی و هم چنین افزایش اعتماد به نفستون هستین...
من با عرض شرمندگی از دوستان دکتر قاعدی رو بهتون پیشنهاد میکنم،من خودم پیش ایشون درمان افسردگیم دنبال میکنم...ایشون در روزنامه " سلامت" در صفحه سلامت جنسی هم گاه گداری مقاله می نویسن و یکی از تخصص هاشون درمان دارویی مشکلات جنسی است...
بهتون توصیه میکنم یک جلسه خودتون تشریف ببرین پیششون و جلسه دیگه همسرتون ببرین تا نیاز نباشه مخفی کاری کنین...
ایشون روزهای شنبه و چهارشنبه ساعت 4 به بعد هستن..از منشیشون خواهش کنین که بین مریض قبولتون کنه که با کمی خواهش قبول میکنن..
شماره:66591725