RE: آیا این اسمش خیانت است؟
سلام
از همه دوستان متشکرم که نظر دادند وسعی کردند به سهم خود به من کمک کنند.واقعا متشکرم از وقت و انرژی ای که برای مشکلم گذاشتید اما من دچار اظطراب شدید شدم و کاملا سردرگم شدم اصلا نمیدانم باید چه کرد؟دست و پایم را کاملا گم کرده ام و ترس و بی اعتمادی یک لحظه دست از سرم برنمیدارد اصلا نمیتوانم به شوهرم اعتماد کنم.همش فکر میکنم نکند دروغ گفته باشد.ایمیل های شوهرم واقعا در حد 3 4 بار در سال بود و با توجه به اینکه اون خانم قصد داره از ایران بره آیا شوهرم واقعا قصد خیانت به من را داشته؟شوهر من آدمی با تحصیلات عالی و فرد فهمیده ای است و من کاملا شوکه شدم از این کار.شوهرم به همسر یکی از دوستانش که همراه او و همسرش به سفر هایی رفته اند و دو فرزند دارند اس اام اس میداد گاهی وجویای حال واحوالشان بود من هم این موضوع را میدانستم اما اصلا از این کار شوهرم خوشم نمی امد وبارها هم به او گفته بودم اما شوهرم به کار خودش ادامه میداد و مدام میگفت که تو ذهن منفی بافی داری واقعا هم حرف خاصی در اس ام اس نمی گفت اما من همان را هم دوست نداشتم اما با خودم کنار امده بودم و دخالتی نمیکردم تا اینکه این موضوع ایمیل ها که پیش امد و شوهرم گفت دیگه از این به بعد به فلانی هم اس ام اس نمیدم که تو ناراحت نشی هیچی ارزش ناراحتی تو رو نداره اما چند شب پیش دیدم که اس ام اس فرستاد و موقع رفتن به دستشویی گوشی را با خودش برد تا اگر احیانا جوابی امد من نبینم کی بوده من حدس هایی زدم و صبح گوشی را دیدم ودیدم بله به همان خانم اس ام اس داده اما چیز خاصی نبود باز.اما از اینکه به من دروغ گفته بود ناراحت شدم ومدام با خودم فکر میکنم نکنه این که گفته به اون خانم ایمیل نمیدم دیگه هم یه دروغ بوده.خیلی حالم بده.فکر کنم دارم دیوونه میشم.چه اشتباهی کردم که با این مرد ازدواج کردم
مهربان عزیزم واقعا درکت میکنم و آشفتگی ات رو میفهمم!!
من در مورد اقایون یک چیزی رو فهمیدم!! تا وقتی که خودشون پی نبرند که کار اشتباهی کردند به کارشون ادامه میدند و اصلا به حرف زناشون گوش نمیدند!! اگه هم بهت دروغ میگه برای اینه که حساسیتت رو بیش از حد میدونه و با خودش توجیه میکنه که برای اینکه همسرم ناراحت نشه بهش دروغ میگم!! فکر میکنند میتونند تمام روابطشون رو کنترل کنند!! نمیدونند که این روابط دو طرفه هست و طرف مقابل شاید برداشت های دیگه ای داشته باشه!!
یک سئوال هم داشتم! اگه میتونی محتوای اس ام اس هاشون رو که میگی معمولی هست برامون بگو! من نمیدونم چرا باید با همسز دوستش اس ام اس رد و بدل کنه!! دلیلش در این مورد چیه؟
البته من اینکارو خیانت نمیدونم! تا وقتی حد و حدود رو رعایت کنه مشکلی پیش نمیاد ولی مشکل اینه که شاید به این صورت نمونه و روابط پیشرفت بکنه.
راستش نمیدونم چه کاری برات بهتره! امیدوارم کارشناسا بیان و راهنمایی ات کنند. فقط اینو میدونم که صحبت کردن زیاد در این مورد با شوهرت فایده زیادی نداره و باعث میشه قبح این قضیه بریزه و براش عادی بشه چون اون میدئنه که تو از این کار خوشت نمیاد و اینکه در مورد هر ایمیل ویا اس ام اس ازش توضیح بخوای فقط باعث میشه که مرتب دروغای بیشتری بهت بکه و کارو بدتر کنه!!
امیدوارم موفق باشی و بتونی هر چه زودتر از پس مشکلت بربیایی عزیزم :72::72::72:
مهربان عزیزم ممنون
اره همینطوره اوایل من میدونستم که بهش اس ام اس میده اما وقتی حساسیت من رو دید هی بیشتر پنهونش کرد باورت میشه الان ذهنم قفل شده و هیچی از متن اون اس ام اس ها یادم نیست؟من دیگه شوهرمو دوست ندارم نمیدونم شاید از اولم دوست نداشتم.احساس میکنم تنهام و بینمون چیزی نیست نمیدونم شایدم مشکل از منه دلم میخواد برم یه دکتر خیلی خوب که منو ذهنمو درمان کنه.احساس میکنم خیلی مریضم .حالم خیلی بده.همش غصه دارم.البته من همیشه همینطور بودم همیشه تو زندگیم یه دلیلی برای غصه خوردن دارم واسه همینه که میگم شاید مشکل از منه.نمیدونم شاید دارم بهونه میگیرم مدام تو ذهنم یکی حرف میزنه.حرفای بد ومنفی میزنه.یه وقتا دیوونه میشم بهش میگم خفه شو نمی خوام بشنوم اما اون گوش نمیده مدام حرف میزنه.احساس شکست مطلق میکنم رفتار های شوهرم به دلم نمی شینه از اولم نمی نشست اما هی گفتم به خودم درست میشه.درستش میکنی.اما نشد غافل از این بودم که شخصیت یه ادم که عوض نمیشه.شوهرم آدم بدی نیست اما....نمیدونم شاید من دیوونه ام .شاید افسرده ام شاید .... به خدا نمیدونم.چند وقت پیش شوهرم بهم میگفت من همیشه سعی میکنم بهت از یه حدی بیشتر نزدیک نشم چون فکر میکنم الان میخوای یه عالمه داستان پر اندوه ودرد تعریف کنی.می گفت همیشه سعی میکنم یه حدی رو باهات حفظ کنم.زندگی من و شوهرم خیلی عادیه.نمیدونم همه اینجورین یا فقط زندگی من اینه.شوهرم آدم گرمی نیست.روابط جنسیمون هم کمه.از اولم همین جور بود اولا خیلی جنگیدم اما خسته شدم.اولا خیلی بهش محبت میکردم اما الان دیگه خسته شدم.خیلی خسته ام میخوام بمیرمممممممممم
تشکر اولش اشتباه شد منظورم زیبای عزیزم بود