RE: سن خواستگار و نگرانی از سردی جنسی
عزیزم منظور من این بود که احساس کردم از نوع دغدغه و پیش فرضی که داری به اندازه کافی شناخت در مورد مسائل جنسی نداری.
راستش من فکر می کنم اگر اطلاعاتت رو در زمینه جنسی و مسائل فیزیکی مرد و زن بالا ببری وقتی در مورد این مسائل با آقای خواستگار صحبت کنی خیلی بهتر نتیجه می گیری. در صورتیکه اگر اطلاعاتت کم باشه ممکنه دچار حتی سوء تفاهم بشی و یا به اندازه کافی اطلاعات لازم رو از پاسخهای آقای خواستگار بدست نیاری.
.... آقای مهرداد محترم. کدوم قسمت از حرف یا سوالات من حالت خیالپردازی جنسی یا انتظار حرفه ای بودن از طرف مقابل داشت؟:81:
صمیمانه بهتون توصیه میکنم کمتر افکار و احساسات خودتون رو روی دیگران پروجکت کنید و دست از فرافکنی بردارید. خصوصا در محیط انجمن که همه داریم سعی میکنیم به هم کمک کنیم.
در هر صورت ممنون از توجهتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رازقی
.... آقای مهرداد محترم. کدوم قسمت از حرف یا سوالات من حالت خیالپردازی جنسی یا انتظار حرفه ای بودن از طرف مقابل داشت؟:81:
صمیمانه بهتون توصیه میکنم کمتر افکار و احساسات خودتون رو روی دیگران پروجکت کنید و دست از فرافکنی بردارید. خصوصا در محیط انجمن که همه داریم سعی میکنیم به هم کمک کنیم.
عنوان تاپیک و پست اول شما و پیگیری های شدیدتون روی پست های خانم آنی این ذهنیت رو تا حدی در خواننده ایجاد میکنه...
بنده قصد جسارت نداشتم .
از ادامه صحبت با شما به احترام قوانین تالار و برای جلوگیری از انحراف تاپیکتون پرهیز میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رازقی
عنوان تاپیک و پست اول شما و پیگیری های شدیدتون روی پست های خانم آنی این ذهنیت رو تا حدی در خواننده ایجاد میکنه...
بنده قصد جسارت نداشتم .
از ادامه صحبت با شما به احترام قوانین تالار و برای جلوگیری از انحراف تاپیکتون پرهیز میکنم.
من هم نمیخوام ناراحتتون کنم.
سلامت باشید.
از ادب شما تشکر میکنم و اگر جسارت کردم هم عذر میخوام.