مرسی و خیلی خیلی ممنون بابت دلگریمی و تبریکتون امیدوارم همیشه شاد و خندون باشید
الان خیلی بهترم
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی و خیلی خیلی ممنون بابت دلگریمی و تبریکتون امیدوارم همیشه شاد و خندون باشید
الان خیلی بهترم
اقلیمای عزیزم هزاران بار تبریک :46:
خیلی خوشحال شدم
امیدوارم این نی نی اونقدر مشغولت کنه که وقت نکنی به شوهرت گیر بدی:311:.
اقلیما جان
تبریک ویژه منم پذیرا باش عزیزم :46:
امیدوارم در کنار همسر و نی نی کوچولو همیشه بخندی....:310:
به به
یه مامان و بابای خوب دیگه و یک هدیه ی کوچولو از برکت هستی . :310::227:
اقیلما جان بهت تبریک می گم .:46:
از الان آماده باش که به غیر از خودت و مادر شوهر این آقای شوهر( که من به شخصه کبابشم ):311: باید به این نی نی هم محبت کنه و عشق بده .................نکنه یه وقت به نی نی حسودی کنی :43::311:
اقلیما جان! نمی دونی چقدر خوشحال شدم وقتی شنیدم که یه هدیه ی بزرگ و یه برکت الهی را خداوند داره به زندگیت میده!
امیدوارم که به برکت قدوم مبارک این فرزند؛ شما هم حساسیت ها رو کاهش بدی و فقط به این فکر کنی که آرامش بزرگترین نعمت خداونده که شما باید اون رو اول به خودتون و بعد هم به همسر و فرزندتون تقدیم کنید.
مامان اقلیماااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا !
واسه منم دعا کن که هرچه زودتر مامان بشم و عشق خالصم رو به پاش بریزم.:43::46:
سلام
وای اینجا چه قدر خوبه
مرسی رایحه عزیز و ویدا جان و خانم ani
از شما دوست خوبم هم ممنونم و امیدوارم زودتر شما هم مامان بشی :72:
راستش من اصلا خوب نیستم و نمی دونم هم چی کار کنم و چرا اینجوری شدم
همسرم می خواد نشون بده که باهام خوبه ولی باهام خوب نیست و دلامون یه دنیا از هم دور
دیشب کلی گریه کردم تا خوابم برد اون حتی برای این قضیه یه تبریک درست و حسابی هم بهم نگفت و فقط گفت به سلامتی
انگار تمام غم دنیا و بار دنیا رو سر من ریخته
وقی دیروز داشتم براش از موقعیت اون می گفتم نگاه تمسخر امیزشو حس می کردم
وقتی به خودم بیشتر از قبل می رسم اون بهم با نگاه مسخره نگاه می کنه
قبلا شبها بغلم می کرد و بوسم می کرد ولی دو الی سه شب که ............
زیاد خوب نیستم
بهش ایمیا زدم و گفتم اون برای من الان وجود داره حتی اگه اندازه یه هسته سیب باشه
اقليما جونم يبار يه جمله از يكي از بچه هاي همدردي خوندم دقيق يادم نمياد كي بود ولي جملش توذهنم مونده كه:
مادرها ازهمون زمان بارداري عشق مادري را احساس ميكنند وپدرها وقتي بچه را براي اولين بار بغل ميكنند .
زندگياي ما مثل فيلمها نيست كه توش خانم به اقا خبر بارداريشو ميده وآقاهه صدمتر ميپره بالا اونا فيلمه.
شوهر شما طبق گفته هاي شما آدم درونگراييه احساساتشو بروز نميده شما هم كه تو دوران حساس شدي ،
احتمالا وقتي اقوام دائم به شوهرت تبريك بگند مثل پدرش ومادرش و اقوام اون تازه حس پدربودن دريافت ميكنه هنوز براش قابل لمس نيست .
من تورا خيلي دوست دارم چون خيلي پخته و خانم وار رفتار ميكني . مراقب خودت باش .
تو يه فيلم كره اي ديدم واسه بچشون كه هنوز بدنيا نيومده بود يه اسم انتخاب كرده بودن اسم واقعي نه يجور اسم بامزه به اسم "جرقه" .
تو براي زندگيت كلي خلاقيت بخرج دادي الانم وقتشه بجاي غصه خوردن خلاقيت هاي دوران بارداري را ياد بگيري و بكار ببندي ، يادته يكي از دوستاي همدرديمون يبار واسه سورپرايز كردن همسرش يه كيك سفارش داده بود كه يه پسونك روش در آورده بود؟ تو هم ازاين كارا بكن و اين خبر خوب و لحظات به ياد موندني را شيرين كن .
يچيز ديگه بگم :ببخشيدا اگر فرضم كنيم شوهر شما اخر ادم بي ذوقيه ، توچرا بايد عين اون بي ذوق باشي خودت خودتو خوشحال كن خودت لذت اين دوران ببر با اون نيني كوچولو اندازه هسته سيبت حرف بزن.
صبحها از زبون نيني هسته سيبت، به بابايي صبح بخير بگو وشبا هم شب بخير.
اين كارا بكن هم خودت انرژي مثبت ميگيري هم باباي هسته سيب را از بي ذوقي درمياري .
ديگه هم غصه نخوريا.
راستي ميگن "سيب ميوه بهشته هركي نخوره زشته "واسه نيني خوشگلمون سيب بخور كه خوشگل بشه خب؟:43::227:
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی
مبارکه اقلیما جان
خیلی خیلی خیلی خوشحال شدم :46: :310:
همه اینجا دارن مامان میشن فکر کنم هوای اینجا ویروسیه :311:
ارامشت رو حفظ کن مطمین باش چشم بهم بزنی این روزها تموم میشه و نینیه نازت میاد کنارتون
اقلیمای عزیز
تمام مسائل شما از احساسات شما ناشی میشه و از انحصار طلبی شما .
شما عشق به همسرت نداری ، بلکه عاشق عشق همسرت به خودت هستی . همه حواست و تمرکزت به عشق همسرت به خودته .
عیب این مسئله کجاست ؟ مگر عاشق عشق همسر بودن بد هست ؟
این وضعیت یک استرس و نگرانی همیشگی را همراه میسازد و از طرفی یکنواختی را پدید می آورد . وقتی برای شما دوست داشته شدن به وسیله همسرت سرطانی شد که شده . مرتب ترس داری که دوست داشتنش کم بشه ، احساس می کنی دیگه دوستت نداره . دچار یکنواختی می شوی و نوآوری در ابراز علاقه اش می طلبی تا مطمئن شوی . اما بعد زاهربار دریافت پیام علاقه او لحظه ای خوشحال می شوی ولی وقتی زندگی عادی در جریان باشد فکر می کنی دیگه اونجوری دوستت نداره . ازارتباطش با هرکسی می ترسی می ترسی که او را بر تو ترجیح دهد ، نکنه بیشتر از تو دوستش داشته باشد و ..... حسود میشی ، حساس میشی ، ..... ادامه پیدا کنه بدبین میشی .
این عوارض عاشق عشق همسر بودنه ، عوارض زوم روی علاقه همسر به خود .
چاره چیست ؟
عاشق همسرت باش به واقع نه به ظاهر . عقلانی ، نه احسای و هیجانی ، اگر او را واقعاً دوست داشته باشی هیچ انتظاری از او نخواهی داشت . تمام لذت تو می شود رضایت او . کوچکترین محبتی از سوی او دنیایی پیش چشمت بزرگ هست و هرکاری تو برای او بکنی پیش چشمت کوچک هست و در پی کاری و خدمتی و محبتی دیگرهستی تا جایی که باید خود را کنترل کنی که زیاده روی نشه و به ساپورتهای بیجا نکشه . اصلاً توجهی به اینکه او ترا دوست دارد یا نه نداری ، چون غرق در عشق خودت به او هستی . در بند علاقه او نیستی بلکه رها در فضای علاقه خودت به او هستی .و .....
این وضعیت موجب رهایی از وابستگی ، وسعت دید ، طمأنینه ، خوش بینی و اعتماد ، شعف و نشاط و احساسهای خوب و امید بخش میشه ..... و حاصلش میشه آرامش عمیق خودت ،و برخورداری همسرت از این دریای ژرف آرامش که موظب خواهد بود از دست نرود .
تو در این حالت همسرت را از هرکس به خودت نزدیک تر می بینی چون او در قلب توست . اما در آن حالت تو قلبت را در دل او قرار داده ای و چشم ازش برنمیداری اینه که اندک حرکتی را فاصله احساس می کنی که ای وای دلت رفت ..... حتی دلتنگی های کاهنده نیز از همین نشأت میگیره و انحصار طلبی ، و کنترلگری و .....
عاشق عشق همسرت به خودت نباش تا تنگ نظر و حسود نشوی . عشق خالص به همسرت پیدا کن تا وسعت نظر بیابی و از انحصار طلبی در امان بمانی . شوهرت هم در کنارت احساس آزادی خواهد کرد و نشاط و شادمانی نصیب خواهد برد و این بهره تا آنجاست که چشم از تو نر نمیدارد و جز تو رنگ و بویی دیگر برای او می یابی و شاید دچار چنان عشقی شود که دردسر برایت شود چون اینبار او جای ترا می گیرد و می ترسد که از دستش بروی ......
.