RE: تنهایی - 24 سالمه، نمی خواهم با کسی دوست بشم، تنهایی اذیتم می کنه
خانمی همین که فکر می کنی چون همه ی دوستان دخترت ازدواج کردن تو هم باید یکی را داشته باشی کاملاٌ اشتباهه.هیچ دلیلی نداره که چون شما مجردی تنهاییتو با حضور یه پسر پر کنی.
از هر عملی یا فکری که باعث تشدید این موضوع میشه بذار کنار.اول سعی کن فکر و احساسات منفیتو بذاری کنار و مثبت فکر کنی.بالاخره به وقتش شما هم تشکیل خانواده می دی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shabe barooni
سلام دوست خوبم.
بیاین راجع به خود تنهایی فکر کنیم!
تنهایی در معنای واقعی یک خلاء احساسیه. اما ما اون رو بی کسی تعبیر میکنیم و به دلیل این تعبیر نادرستی که ازش داریم، گمان میکنیم اگر شخصی حضور داشته باشه که هیجانات مارو تحریک کنه دیگه احساس تنهایی نمیکنیم. این کارو میکنیم و تازه در می یابیم فقط به ما یک سرگرمی، یک وابستگی جدید و یک مسئولیت ناگریز اضافه شده. لیکن.... تنهایی به قوت خودش باقیست! باقیه چون در ذات خودت تنهایی.
مشکل شما عدم حضور 4 تا آدم دور و برت نیست! مشکل شما تنهایی درونه. یعنی عدم ارتباط با واقعیت خودت. یعنی عدم تعهد با خود. یعنی بی هدفی، بی انگیزگی، بی نظمی درون.
شما تا ارزش ها و معیارهایی برای زندگی خودتون تعیین نکنید، تا ندونید از زندگی چی میخواین، باید با این وضعیت سرو کله بزنید. ولی وقتی به ماهیت تنهایی تون پی ببرید و بهش جوابگو باشید، اونوقت احساس تنهایی هم نخواهید کرد.
یه مثالش اینه که خیلی از متاهلین هنوز هم احساس تنهایی می کنند. بنابراین هشیار باشید، اگرچه همدم خوبه، اما پاسخگوی تنهایی نیست.
----------------
دقیقا درست می گید با حرفتون موافقم من دچار سردرگمی شدم هدفم رو گم نکردم اما به جورایی حس می کنم کم اوردم ... می شه بهم بگین چه جوری می تونم به ماهیت درونیم پی ببرم؟ راستش یکم خستم....
از همه دوستانی که خوندن و برام جواب گذاشتن خیلی ممنونم . جواباتون واقعا بهم انرژی داد .
اینکه تنهایی درون خودمونه و ربطی به حضر یا عدم حضور جنس مخالف نداره رو اکیدا نمیپذیرم. ب نظر من این فقط یه توجیهه. چون هم از نظر جنسی و هم از نظر روانی این نیاز طبیعیه. کسی که رشد روانی طبیعی داشته باشه در محدوده ی 20 تا30 سالگی نیاز به تشکیل خانواده علاقه به داشتن فرزند دوست داشتن و مورد دوست داشتن قرار گرفتن بوجود میاد. وقتی کسی نتونه خانواده تشکیل بده و همسر مناسبشو پیدا کنه خوب مسلما احساس تنهایی میکنه.
درمورد متاهلینی که احساس تنهایی میکنن خوب طبیعتا یه مشکلی توی زندگی و روابطشون دارن مثلا مرد ساعات زیادی خونه نیست و خانمش احساس تنهایی میکنه یا خانم خیلی با دوستاش میگرده و وقت کافی برای همسرش نمیذاره.
پس بهتره بجای اینکه توجیه کنیم کاری کنیم که همه بتونن راحت ازدواج کنن.
سلام منم مثل همه دوستان ازت خواهش ميكنم دوروبر دوستي با پسرا نري چون خودم تجربشو داشتم و ميدونم چه آسيبهايي بهت ميزنه بدترين آسيبش هم وابستگيه ممكنه اون به دردت نخوره ولي وابستگي نميذاره درست تصميم بگيري و ممكنه انتخاب اشتباهي بكني.منم مثل تو خيلي احساس تنهايي ميكنم مخصوصا كه ميدونم خودم باعث اين همه تنهايي هستم وقتي بايد انتخاب ميكردم نكردم و چشممو به خاطر يه وابستگي روهمه چي بستم. به خودت افتخار كن كه تو اين زمونه پاك موندي به حرف هيچ كس هه گوش نده اگه به آمار طلاق نگاه كني يا يه سر بري دادگاه خانواده اكثر دخترا با دوستي ازدواج كردن و پشيمونن.البته اگه اين رابطه ها به ازدواج ختم بشه وگرنه مشكلات روحي زيادي ايجاد ميكنه منه مدت عذاب وجدان دارم كه بايد به همسرآيندم بگم سابقه دوستي داشتم يا نگم. [size=medium]يادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق زهزبي سروپايي نكينم
دختر خوب به نظرم همه بهت گفتن نکن ولی نگفتن چیکار کن؟!!
آخه این روزام خواستگار خوب خیلی کمه یعنی کسی که ندیده بیاد خواستگاری.
ببین منم با دوستی های بی هدف و مضر اینترنتی و خیابانی و.... مخالفم ولی به نظرم برای داشتن یه خواستگار خوب باید در اجتماع قرار بگیری مثلا بری سر کار .خیلی ها با همکاراشون ازدواج می کنند و یا تو دانشگاه با همکلاسیاشون ازدواج میکنن چه اشکالی داره:)
سلام عزيزم
مطمئن باش هيچ پسري واسه رضاي خدا با يه دختر دوست نميشه همشون دنبال يه چيزي هستن يا سكس يا پول يا هر چيزي كه يه سودي براشون داشته باشه
مطمئن باش فقط كسايي كه رسما ازت خواستگاري ميكنن دوستت دارن و تو رو به خاطر خودت ميخوان
بقيه وقتي به هدفشون رسدن راحت رهات ميكنن و ميرن دنبال يكي ديگه و انوقت بازم مياي اينجا و ميگي پشيمونم كه چرا اينكار رو كردم
احساس ميكنم ازم سوءاستفاده شده.
راستي منم 24 سالمه خب بيا با خودم دوست شو عزيزم
دوست پسر كيلو چنده
منم مثل خانم هاجس با كمال افتخار دستي دوستيت و ميفشارم.دوست پسر اولش خيلي خوب و لذت بخشه ولي بعد يه مدت سوهان روح ميشه. اگه ما دخترا باهم باشيم هيچ نيازي به دوست پسر نيست تا وقتش كه يه مرد خوشبخت پيدات كنه و قدرتو بدونه.
سلام
خواهرعزیزم مامیتونیم دوستای خوبی برای هم باشیم درضمن خدمتتون عرض کنم که هم سن هستیم
عزیزم من ازتجربه خودم وپشیمونیم بهتون میگم تااین سن باهیچ پسری حرف نزده بودم کلااعتقادی به دوستی یارابطه دختروپسرنداشتم تااینکه ازروی کنجکاوی وسوالات زیاددرباره سایت همسریابی دریکی ازسایتهاثبت نام کردم زیاد بهم پیام میدادندتااینکه پسری همشهری بهم چندبارپیام دادتاجواب دادم ای دی من روپیداکرده بودبعدچهارماه ایشون رودیدم درسته بلافاصله خانواده هارادرجریان رابطه قراردادیم ولی چه شدمنی که تاحال باهیچ پسری حرف نزده بودم منی که معتقدبودم فقط بایدبافردی حرف بزنم که همسرایندم باشه حالاپشیمونی واسم مونده گریه های روزانه وشبانه که چرابایدباایشون حرف میزدم درسته نمیدیدمشون ولی اس ام اسی باهم درارتباط بودیم عزیزم این فکرکه به همسرایندم خیانت کردم ؟چرابایدباایشون حرف میزدم داغونم کرده حس میکنم بااحساساتم بازی شده پس عزیزم اشتباه من روتکرارنکن قرارنیست هرچیزی راخودمون تجربه کنیم
عزیزم درسته شایدباپسری اشنابشی که بهت محبت کنه وبگه فقط برای ازدواج میخوامت عاشقتم ولی باورکن راست نمیگن چون میبینن به هیچ وجه راضی نیستی بهشون اعتمادکنی این حرفارومیزنن حتی ممکنه یکی ازاعضای خانوادش زنگ بزنه باخانوادت حرف بزنه برای اینکه بتونه اعتمادت روجلب کنه ولی وقتی پای عمل میرسه بهانه تراشی میکنن امروزفردامیکنن
بیابادخترادوست باشیم من هم مثل شماتنهام دوستام ازدواج کردند
چقدر خوبه که ما دخترا همیشه به هم کمک کنیم و نزاریم هیچ ادم بی سر و پایی بیخود و بی جهت از اینکه فقط میخواد وقتی رو باهامون بگذرونه وارد زندگیمون بشه
منم دست دوستی باهات میدم:43::46::46:
همه ما مثل همیم
منم تجربه اي مثل roseflower عزيز دارم اين سايتها همش دروغه كم كسي پيدا ميشه كه جدي به فكر ازدواج باشن اكثردنبال دوستي هستن ما دخترا خيلي خوب ميتونيم باهم دوست باشيم و نيازهاي عاطفي همو برطرف كنيم roseflowerعزيز من باكمال ميل دست شماروهم باافتخار براي دوستي ميفشارم.