خب بگو بیاد خواستگاری ، اگه خیلی مشتاقه .
نمایش نسخه قابل چاپ
خب بگو بیاد خواستگاری ، اگه خیلی مشتاقه .
سلام راما جان
به نظر من که ...نه کار عاقلانه ای به نظر نمی یاد!
1-این آقا که کاملا مشخصه تورو فقط به خاطر زیبایی ظاهرت می خواد و این اصلا خوب نیست چون قطعا در آینده حتی اگه کار به ازدواج هم بکشه یکی بهتر از شما پیدا میشه و حتی اگه این آقا هم از رفتارای گذشته اش واقعا توبه کرده باشه بازم تو توی نا خود آگاهت همیشه باید نگران باشی(با توجه به اینکه در مورد گذشته اش هم می دونی)
2-عزیزم احساس میکنم تو هم فقط اونو به خاطر ظاهرش می خوای! فقط یه لحظه تصور کن همه فاکتورهای این اقا باقی بمونه (پول،اخلاق و برخوردش، روابط گذشته اش و....) اما فقط ظاهرش تغییر کنه...نه که بد باشه ...متوسط(جوری که دوستات با دیدنش نگن woooow! چه کیسی!) آیا بازم توی این دو راهی قرار میگرفتی؟!
3-این که میگی اگه من بگم نه قطعا رو زمین نمیمونه و یکی دیگه!!! اوج فاجعه است!! نمی دونم شاید اخلاق منه ...اما ترجیح میدم شوهرم همچین عـــــــالیم نباشه اما مطمئن باشم که قلبش فقط مال خودمه...به قول دوستی شوهر خوش تیپ شوهر بقیه است...ایشونم که ماشالا زمینه اشو داره!
تو بگو فقط دنبال اقدام رسمی و در جهت ازدواج هستی و اگه مخالفت کرد که به احتمال زیاد میکنه تو هم به نظر من بی خیال این رابطه بشو! حتی به نظر من این رفتارت نشوون میده که واقعا چقدر خاصی و دنبال یه آدم خاص هم هستی...با توجه به اینکه میگی الان به هر دختری بره بگه با کله می دوئه! اگه واقعا و صادقانه بخوادت خاص بودنشو بهت ثابت میکنه
سلام:72:
چیزی رو که ایشون تو اولین گفتگو مطرح کردند ربطی به مذهب و ایمان و فرهنگ ایرانی نداره تو هیچ فرهنگی در هیچ جای دنیا آقایی که قصد دوستی سالم یا ازدواج داره در اولین گفتگو درباره جزئیات اندام یه خانم و جذابیتش صحبت نمیکنه مگر تو یه جاهایی شبیه س ک س پارتی :163:
راما جان یه سری اولویت واسه معیارهای ازدواجت بگذار . یه سری چیزا هستند که بقیه چیزا رو وتوو می کنند . مثلا اگه آقایی تمام ویژگی های مورد نظر شما رو داشته باشند ولی مثلا به شیشه هم اعتیاد داشته باشند شما اینقدر در موردش فکر میکنی؟؟
هر چند از نظر من رفتار توهین آمیز ایشون و هدفی که پشتش بوده از اعتیاد به شیشه هم سنگین تر هست.
پیشنهاد من اینه که در اولین فرصت جواب منفی واسه آشنایی بیشتر اعلام کن و بگذار این آقا رو دخترایی امثال خودش رو هوا ببرن.
موفق باشی:72:
[size=medium]راما جان شاید حرفی که من میزنم تو شرایط فعلی جامعه سخت گیرانه به نظر بیاد اما بسیار مهمه که از همون اول رک وراست از طرف بپرسی هدفت چیه؟ چرا میخوای با من آشنا شی؟ من آدم بی هدف و بیکاری نیستم که وقت و انرژی و فکر و احساسمو بی هدف تقدیم کسی کنم. پس باید هدف شما رو بدونم تا اگر همسو هست ادامه بدیم. دخترا میترسن اینجوری بگن طرف بگه دنبال شوهری!!! آره آقا اصلا من قصدم ازدواجه. بهتر از اینه که احساساتم اینقدر کم ارزش باشن که هرکی از راه رسید به اسم دوستی خرجش کنم! به نظر من قبل از هرکاری ازش بپرس هدفش چیه. این سوالو به بعدا موکول نکن. با خودت نگو من نظرشو به ازدواج جلب میکنم. بخدا طرف میاد خواستگاری بعدا میزنه زیرش. اونوقت کسی که از اول این حرفو نزده میتونه بعدا خیلی راحت بگه من که قولی نداده بودم بهت. بای!!!
پس اول تکلیف اینو روشن کن. گول شرایطشو نخور که اگه شرف و مردونگی نداشته باشه پشیزی نمی ارزه[/size]
راما جان تاپیک قبلی خودت را بخون، شاید تجربه ات را فراموش کردی.
اون آقا که از اول صحبت از ازدواج می کرد و شما را به خانواده اش معرفی کرد و ... بعد از یکسال و خورده ای گفت قدت کوتاه است!! ( چیزی که روز اول دیده بود، خصوصیت اخلاقی نبود که بعدا متوجه شده باشه) و راحت گذاشت و رفت.
این یکی که از اول هم تکلیف شما و خودش را مشخص کرده.
دوستاي عزيزم بابت نظراتتون ممنونم:72::72::72:
ميدونم همه حرف هاتون درست و متينه... خودمم بهشون ايمان دارم و ميدونم خطر در كمينمه...
اما اين فكر مدام آزارم ميده كه: هميشه مردهايي كه موقعيت اجتماعيه بالاتري دارن زود دم به تله نميدن واسه ازدواج... يعني اين جمله تو زندگيه من خيلي خودشو بيشتر نشون ميده...
هميشه بودن آقاييوني كه تو اولين مرحله با قصد ازدواج صحبت هاشونو با من شروع كردن... اما هميشه هم طي تحقيقاتي كه ازشون كردم چندين پله از من پايين تر بودن (حالا چه فرهنگي، چه اجتماعي، چه معاشرتي و ...) .... ((فقط يه بار يه استثنا به پستم خورد كه پيداي عزيز اشاره كردن))
و متاسفانه هر آقايي كه موقعيت دندون گير تري داشته قصد ازدواج رو مطرح نكرده و گفته فعلا آشنا بشيم...
نميدونم اين از شانس گند من نشات ميگيره يا اكثر جاها اين يه قانون محسوب ميشه...
خيلي روحيه ام كسله... خسته شدم... هميشه تو اوج لذت يه دفعه يه اتفاقي ميوفته و همه چي ميخوره تو ذوقم...
مثلا حدودا 20 روز پيش يه اقايي ازم خواستگاري كرد، اما واقعا كوچكترين كششي بهش نداشتم... واقعا اين اتفاق هميشه داره تو زندگيه من تكرار ميشه... يه سيكل عذاب آوره...
كم كم داره اعتماد به نفسم مياد پايين...
رامای عزیز،
این آقا موقعیت ظاهری خوبی دارند ( شغل و قیاقه و وضعیت اقتصادی و ... ).
اما وضعیت اخلاقی چی؟
کسانی که به ظاهر پاک و نجیب هستند بعدها متوجه می شی که چه مشکلات نگفته و روابط متعدد و پنهانی که نداشتند.
برات مهم نیست که با مردی ازدواج کنی که دوست دخترهای متعدد داشته و خونه اش می رفتند و راحت هم در موردش صحبت می کنه؟
توی یکی از تاپیکهات می گفتی که خواستگارم توی عروسی با دخترها می رفصه و من شک دارم در انتخابش. اینجا به راحتی از این مساله گذشتی؟
فکر می کنم دلت می خواد همه معیارهات را نادیده بگیری و تصمیم نادرست بگیری.
اگر این آقا مسایل گذشته اش را کنار گذاشته بود و توبه کرده بود و قصد خواستگاری داشت، می شد بهش فکر کرد.
اما خیلی راحت اونها را مطرح می کنه، بعد از شما هم درخواست می کنه و ... یعنی این که هنوز دنبال برنامه های قبلیش است.
معمولا (غالبا،اكثرا،ذاتا) اينطوره كه بعد از اينكه هيجان جنسي زن و مرد بعد از داشتن رابطه فروكش كرد و نيازشون رفع شد چيزي كه اتفاق ميفته اينه:
(مثلا اينجور در نظر بگير كه اين نياز يه بخشي از مغز آدم رو اشغال ميكنه و بعد از برطرف شدن اون نياز خالي ميشه)
در خانوم ها اون جاي خالي با احساس و عشق پر ميشه،و به مرد وابسته تر ميشه
در آقايون اون جاي خالي با عقل پر ميشه،به خاطر همين بعد از اينكه نيازشون رفع شد ميان از لحاظ عقلي به خانوم نگاه ميكنن كه حالا اين خانوم چه خوبي داشت كه من انتخابش كردم؟!
اينجاست كه مخصوصا ما خانوما بايد دقت كنيم كه براي ازدواج كسي رو بپذيريم كه ذات و شخصيت ما رو در وهله اول پسنديده باشه و با معيارهاي عقليش سنجيده باشه.
شايد خيلي مستقيم به مورد شما ربط نداشت اما به نظرم اگه از اين ديد نگاه كني جوابتو ميگيري
الان من اين سوال تو ذهنم نقش بسته كه: اگه اين آقا با همين خصوصيات و همچنين همين گذشته از اول ميومد و قصد ازدواج رو مطرح ميكرد و اجازه ميخواست كه بياد خواستگاري نظر شما در موردش چي بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميخوام بدونم ايشون از نظر شما به درد ازدواجم نميخوره يا به درد آشنايي نميخوره؟؟؟؟؟؟
متاسفانه از نظر من 90 درصد آقاييون تو اين زمونه اين چنين مشكلاتي رو تو گذشته شون دارن... حالا چه به صورت معاشقه چه سكس كامل چه داشتن دوست دختر(بالاي 2 مورد) ... اما اين 90 درصد بعد از اين قضيه به 2 دسته تقسيم ميشن: يا گذشته شون رو پنهان ميكنن، يا با وقاحت در موردش صحبت ميكنن
**اون هايي كه گذشته رو پنهان ميكنن و اول تلاش ميكنن دختر رو از طريق احساسات وابسته كنن و بعد خواسته هاي پليدشون رو مطرح كنن خيلي خطرناك ترن.... و البته تو اين دسته يه سري ها هم گذشته شون رو پنهان ميكنن تا بتونن دختر رو واسه ازدواج آماده كنن.
**دسته دوم هم همون اول گذشته اش رو ميريزه رو دايره و كار رو واسه دختر راحت تر ميكنه... حالا دختر راحت تر ميتونه تصميم بگيره كه ميخواد باهاش باشه يا نه...
پس به نظر من ندونستن يه سري چيزها در مورد يه نفر به معني نبودنش نيست.... اگر چه ندونستن گذشته يه نفر گاهي به نفع خودمونه و كنكاش كردن در باره اش بيشتر آزار دهنده اس...
به هر حال من براي اين آقا بيشتر از اون اقاييي كه قبلا يك سال و نيم من رو وابسته خودش كرد و ادعاي پاكيشم ميشد و به قول خودش از اولم قصدش ازدواج بود و منو واسه اخلاقم ميخواست،ارزش قائلم...
شما چطور؟؟؟؟
اگرچه كار خودش رو سخت تر كرده اما كار منو راحت تر كرد
اینطور که فکر می کنی نیست.شاید 90% پسرها دلشون بخواد اونطور که تو می گی باشن ولی درصد بسیاری پایینی
موفق به تجربه اون نوع روابط می شن.چون یک پسر اگر بخواد،باید شرایطی مثل خونه ماشین پول زبون جرات رو با هم
داشته باشه تا بتونه دخترو مخ بزنه.مثل شرایط همین پسر.
اون دو دسته هم هیچ فرقی باهم ندارن.اینجا هر چقدر بهت می گن این گاو نره،شما می خوای بدوشی.
کسی که شرایط ازدواج داره ولی از دختر می خواد که بیاد خونش به هیچ عنوان قصد ازدواج نداره می خواد از امکاناتش
سواستفاده کنه.