RE: همکارم میداند متاهل هستم اما....
دانشگاه، کار، و هر جای دیگه صرفا برای ورود آرامش به زندگی ما داخل زندگیمون میشن.
اگر میبینید توانایی ایستادگی ندارید، نرو سر کار، نرو دانشگاه.
نه تو زندگی متاهلیت رو آسون بدست آوردی و نه همسرت وجودش و عشقش و زندگیش رو از سر راه آورده!
وقتی خیلی محکم با خودت صحبت کردی که یا این آقا رو نمیبینی و بهش اهمیت نمیدی (حتی اگه جلو چشمم رگ دستش رو بزنه) و یا اینکه کار و دانشگاه و ... تعطیل، اون موقع میتونی یه تصمیم محکم بگیری.
من نمیدونم چطور یه آقا به خودش اجازه میده با زندگی یه تازه عروس اینطوری بازی کنه؟ این اتفاق برا همسر خودش در آینده بیافته خوشحال میشه؟
عجب!!!!
درضمن عزیزم، خواستگارانی که بعد از ازدواجت!! میان بهت چنین حرفهایی میزنن، خواستگار نیستن. پسرهای لوس ننری هستن که احساس میکنن یه اسباب بازی از بین اسباب بازی هاشون کم شده و برا همین یه دفعه دلشون هواش رو میکنه.
خیلی ها هم برای این میان جلو که میدونن تو دیگه دختر نیستی. دنبال اینن که نرمت کنن و باهات مراوده کنن و ..... خلاصه که کیف و حال خودشون رو بکنن....
تو این زندگی هر کسی اول باید مشکلات خودش رو حل کنه. شمایی که بلد نیستی بدون دخالت احساسات و یا حس ترحم یا .... بهش کمک کنی، پس کمک کردن تعطیل. بچست به زندگی خودت تا خرابش نکردی.
اون آقا هم باید عرضه داشته باشه و به خودش کمک کنه.
سلام
اگه امکانش هست گاهی به همسرت بگو بیاد دنبالت طوری که دیگران شما رو با هم ببینن .....دست تو دست وخندون:43::43:
اینجوری بهتر میتونی به طرف حالی کنی قلب وروح وجسمت متعلق به کس دیگه ایه.......
تا فکرای مزخرف نکنه.
دوست عزیزم roze zard
ممنونم تند شدن شما قدرت منو زیاد تر میکنه تا بتونم زندگیمو نجات بدم ممنونم
دوست عزیزم هیام جان
شوهر من با من هم رشته و هم دانشگاهیه و زمان درس و دانشگاه زمانی لست که کلا با هم. هستیم
اما یه سوال دارم هم از شما هم از بقیه دوستان
این اقا میداند من متاهل هستم
این اقا شوهر من را هم می شناسد
این اقا میداند من مال او نیستم و نخواهم شد
این اقا عشق من به شوهرم را میداند امااماماما به نظر شما چرا به من ابراز عشق و علاقه می کند؟؟؟؟چرا؟؟؟؟
عزیزم دنبال جواب گرفتن برای این چراها نباش. هرچه بیشتر ذهنت را درگیر این چراها کنی یک دله شدنت زمان بیشتری طول می کشدت و ضرر بیشتری نصیبت خواهد شد.
وقتی به این چراها فکر می کنی یعنی داری به این آفا فکر می کنی و به این آقا انرژی این توجه ات را می رسانی. باید بتوانی به مرجله ای برسی که اصلا برایت این چراها هیچ اهمیتی نداشته باشد. تو اکنون به یک انسان تعهد داری. و اولویت اول زندگیت باید این تعهدت باشد. به جای اینکه انرژیت را صرف پیدا کردن این چارها کنی به چراهای زیر فکر کن
چرا نارگیس ابراز علاقه یک مرد برایش مهم شده؟
چرا نارگیس طوری رفتار کرده و چه رفتاری کرده که یک شخص خارجی اجازه ورود به حریم خانه اش را به خود داده؟
چرا نارگیس الان به دنبال چراهایی است که نه تنها پایه های زندگی مشترکش را مستحکم نمی کند بلکه مانند زلزله ای ممکن است انرا ویران کند؟
و چرا های دیگر..........
دلجوی عزیز پاسخ کاملی دادن ومن با ایشون موافقم.
این سوالارو رها کن ودنبالش نباش .
سلام.
دوست عزیز در مورد این تیپ آقایون یه چیزی رو خدمتتون عرض کنم :
این مدل آدما وقتی که میبینن کسی ازدواج کرده یا نامزد شده تازه به فکرش میفتن. حتی اگر خودش هم ازدواج کرده باشه باز هم این اتفاق میفته
ایشون اگه مذهبی باشن میدونن که نباید این حرفا رو به یه زن متاهل گفت، پس این قضیه رو فراموش کنید.
ایشون چی میخواد؟ شما با نامزدت بهم بزنی و با ایشون ازدواج کنی؟
چه آدمی لوسی!
احتمالا فیلم هندی هم زیاد میبینن.
همین باعث میشه که شما خوبیای نامزد خودت رو نبینی و بیای تاپیک بزنی که همسرم زیبایی های منو نمیبینه.
اگه زیبایی هاتونو نمیدید که باهاتون ازدواج نمیکرد چون این یکی از ملاک های اصلیه
بعضی آقایون دوست ندارن که اینو بگن. درسته شما انتظار داری اما خوب هر آدمی یه جوریه. یاد نگرفته یا دوست نداره. شما از نوع نگاهش میتونید بفهمید تو ذهنش چی میگذره.
یه چیزی رو هم بگم، نود درصد ما آقایون از مواد آرایشی واقعا بدمون میاد!
البته بهتر در این مورد از آقاتون سوال کنید!
جواب هردوتا تاپیکو یک جا دادم ببخشید دیگه
دلجوی عزیز هیام عزیز و حامد عزیز
از همه شما ممنونم واقعا با حرفهای شما دارم به همه چی پی میبرم
خوشحالم دوستانی مثل شما دارم
واقعا ممنون ممنون
سلام دوست عزیز!
چند بار به تاپیکت سر زدم ولی چیزی ننوشتم، دیگه فکر کنم لازمه چیزی بگم
به این واژه فکر کن:
تعهد:324::324::324:
وقتی امضا کردی (عقد نامه ات رو میگم) رفتی زیر بار تعهد، یعنی خانوما آقایون تصمیم گرفتم بقیه راهم رو با این آقا (همسرت) طی کنم، یعنی رابطه (اعم از چشمی، گوشی:311:، قلبی،....)خارج از چارچوب که تعهد من رو به عنوان همسر تهدید میکنه، ممنوع:324:
چرا همه وقتی من ازدواج کردم به فکر این افتادن که می خوان با من ازدواج کنن؟
- منظور این اقا جیه؟
-پیش من درد و دل کرده، گریه کرده
-براش همسر پیدا کنم
و...
فقط به این افکار مسموم دامن میزنه و تمرکزت رو از زندگیت بر میداره
درست مثل این می مونه که یک پزشک بالا سر بیمار بدحالش یهو هوس کنه به قناری هاش تو خونه سر بزنه!!!
(که البته این آقا احساساتش، زندگیش و... حتی در حد همون قناری هم نباید در زندگی شما باشند)
خلاصه اش اینکه اولویت هاتو گم کردی، و بسسسیار نسنجیده فکر و عمل میکنی!
وقتشه همین الآن بیدار شی! که شاید حتی یه دقیقه دیگه دیر باشه:305: