RE: از همه اعضا برای گرفتن یک تصمیم عاقلانه تقاضای راهنمایی دارم
ببخشیدا ولی من نفهمیدم مشکل اصلی شما چیه؟
1.نداشتن شرایط ازدواج؟
2.مادی بودن دختر خانوم؟
3.تحقیر پیش خانواده؟
فکر کنم هر کس داره حرف دل خودش رو میزنه.اونوقت این بنده خدا این وسط تصمیم بگیره.
مورد اول با دوم یکی نیست شما کلا منبع درآمد ندارید در حال حاضر؟ بعد ایشون خودش گفته عروسی مثل فلانی؟
و وقتی میرید خواستگاری توقع جواب رد رو هم داشته باشید اینکه تحقیر نیست.
اگرم بی دلیل خودتون امیدوار بودین که بازم خودتون باید تکلیفتون رو مشخص کنید.
آیا مستقیما و بدون تعارف شرایطتتون رو گفتین؟
اگه درست متوجه نشدم شما درستشو توضیح بدین لطفا
ما طرح (اجباری) داریم باید 2 سال طرح بگذرونیم.700 تومن هم می دن.ولی از هیچی که بهتره و تا آخر عمرم اینجوری نمی مونم.حتی می تونم تو یه سازمان خصوصی هم همزمان کار کنم.ولی جوابشون نه شد!
کاش همون اول که شرایطمو بهش گفتم منو پیش خونوادش نمی کشوند و منم با خونوادم مطرح نمی کردم. به این می گن تحقیر شدن.
شاید از نظر من مادیه و مادی هم نباشه!آخه تو رو بخدا من خونه تو الهیه از کجا بیارم!مگه با این مقدار درآمد میشه اونجا خونه رهن کرد؟پیش کشیدن عروسیه آنچنانیه دختر دایش و ... پیش من و با آب و تاب تعریف کردن یعنی مادی بودن!باورهاش اشتباهه!البته خود دختر خانم سطح خونوادگیش معمولیه!ولی چون یکم کمالات داره نمی تونه به من راضی بشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H.M
فقط می خواستم بدونم من اینجوری هستم یا بیشتر جوونا؟؟!!!
داداش سلام
تو اینجوری نیستی
مثل خودت زیادن
من . امید . خودت و .....
داداش دیگه معیار ها عوض شده . الان خوب بودن و پاک بودن دیگه معیار خانواده ها نیست
دیدم به چشمم که می گم .. الان به یه پسر ناپاک و عوضی خیلی راحت تر زن می دن تا به یه پسر پاک
خدا لعنت کنه خانواده هایی رو که چوب لای چرخ ما پسر های پاک می ذاره و نمی ذارن ازدواج کنیم
دو تا موضوع مختلفو با هم یکی کردین که چی؟
یعنی اگر وضع مالیتون خوب بود با این تفکر مادی مشکلی نداشتید؟؟:324:
من با تفکر مادی کاملا مخالفم.اگر تفکرات مادی خوب بود هیچ موقع انبیا و امامان ما ساده زیستیو در پیش نمی گرفتن.
در ضمن 90% جامعه ما متوسط یا زیر خط فقر!آخه من موندم این دخترا چه جوری می خوان از بین اون 10% پسری که خودشون نه بلکه پدرشون صاحب ثروته، عشقه آیندشونو که خوشگل خوش تیپ دکتر با ایمان و... پیدا کنن!
هر کی تو فامیل دیدم که پول داشته یا بعدا پول دار شده زندگیش به قهقرا کشیده!
پول به اندازه نیاز و معقول خوبه!
قرآن میگه : و ماالحیوة الدنیا الا متاع دنیا جز کالایی بی ارزش نیست.
البته نمونه های عینی و مصداق اونو هم می بینیم.
روزی می رسه که دیگه ازدواج میشه یک رویا و زنا و خودارضایی و چشم چرانی و ... که هم اکنون هست با شدت بیشتری ادامه پیدا می کنه.و انسانیت می شود = 0
خانم یلدا به حرفم می رسین.
اندکی صبر...
دوست من
شما الان فقط همین دختر رو گذاشتی جلوت و داری کل جامعه رو با رفتارهای خانواده ایشون عمومیت می بخشی.
خب دوست من این درست نیست .
منم همون اول بهت گفتم منم مثه خودت طرز تفکرمه .
اما موضوع اینه که تو گیر دادی به یه دختر خاص ولی من اصلا دختر خاصی رو مد نظر ندارم .
من تازه یه بار هم خواستگاری نرفتم .
اما می خوام بگم که من فکر نمی کنم تمام خانواده های ایرانی ، دنبال دامادی در اون 10 درصدی که تو ادعاشو داری باشن.
بالاخره خانواده هایی هستن که با بعضی از شرایط ها کنار میان .
.
اما منم یه روزایی مثه تو داغ بودم ، برو تاپیک های منو بخون.
منم میدونم خدا درست میکنه ، فراهم میشه ، و هزار تا داستان از معجزه های دیگه .
ولی شما باید بری با خانواده ایی وصلت کنی که شرایط مادی شون و طرز تفکرشون با تو شبیه باشه .
نه اینکه دختری رو انتخاب کنی که اینقدر شعور نداشته باشه که عروسی آنچنانی فلان فامیل رو پرچمی کنه برای نپذیرفتن تو .
خب قبول کن شعور ندارن دیگه .
یا اصلاً نمی خوانت .
.
بگرد دنبال دختری که باهات بسازه نه دختری که اول زندگی دنبال عروسی آنچنانیه.
عروسی خوبی براش گرفتی ، ماشین هم می خواد ، طرحتو چبکار می کنی ؟
خونه خوب می خواد . اینا مادی ان . به خدا خوب کاری دارن می کنن که همین اول دارند این حرفها رو بهت می زنن.
بشین خودت قضاوت کن .
.
تو اعتقادات درسته ، خوبه . اما اینا رو که نمیتونی بشونیشون پای منبر خودت که !
بشینی از قران و احادیث براشون بگی !
.
پس اگه عوض نمی شن ،یه تجدید نظر اساسی بکن .
.
در مورد در نمک خوابوندنت ، اول فکر کردم بد خواستگاری کردی . یعنی سبکت خراب بوده . حالا که دیدم با خانواده رفتی . دقیقا برای منم معلوم نیست . شاید احساس تنهایی می کنه دختره !
.
.
.
در ضمن وقتی بهت گفتم عنوان جدید انتخاب کن ، یعنی همین جایی که داری می نویسی ، دقیقا همین جا که می خوای جواب منو بدی ، یه عنوان خب ذکر کن تا مدیرا بیان و عنوانت رو عوض کنن.
دوست من یک تاپیک باز کردی که درد دل کنی یانتیجه بگیری؟ چرا باورت نمی شه اون خانوم شما رو داره سرکار می ذاره و تحقیر و نابودی شخصیت شما 1 درصد هم برای ایشون ارزش نداره؟ شما تصور کردی راجع به نعوذبالله دختر فاطمه زهرا صحبت می کنی که اینقدر برایت عجیبه که تو آب نمک بخوابونه؟ عزیز دلم ازدواج الان کاسبیه! اصلا من هیچی یک دختر خانوم که اتفاقا به نظر من جز دخترهای ساده این روزگاره که اومده اعتراف کرده گفته که من تو آب نمک خوابوندم و مسخره هم می کردم!
اولین کار اینه که یا بی خیال ارشد می شی فعلا و یک سال کار می کنی و بعد میری دست یک خانوم که مطمئن میشی مادی نیست و صداقت داره رومی گیری می بری داخل زندگیت.اما همون خانوم هم نمیتونه توی یکزندگی سخت بیاد.
اگر دختر قبلی تحقیرت کرددده دلت رو شکسته تو نگران این نباش که چه اتفاقی سر اونها میفته خدا بزرگه عزیز. از مسیری که حتی تصورش رو نمیکنی زندگیشون رو به نابودی ولجن می کشونه. دختری که با من اون کارو کرد الان 30 سالشه میلیاردره ولی یک خواستگار نداره! از دوست صمیمیش فهمیدم. دچار مشکلات حاد خونوادگی شده. پسرها یا دخترهای که دید ابزارگونه به کسی در زندگیشون داشتند چوبشو می خورند واین قضیه حق الناسیه که خداوند هم نمی تونه ببخشه. وعده خداوند حقه گلم!
همکلاسیم به من نه گفت و من هم پذیرفتم.
عنوان تاپیک : همکلاسیم به من نه گفت و من هم پذیرفتم.
ممنونم.
اشتباه کردم.من فکر می کردم هممون مسلونیم.اون خانواده هایی که مد نظر شماست معدوده البته اونا هم بد شدند.
من انسان زیاد مذهبی هم نیستم.از هرکی که (تظاهر) به مذهب می کنه هم بدم میاد.
ولی اشتباه کردم.اشتباه کردم.دیگه خیلی حواسمو جمع می کنم.
ولی حرفام تو جامعه واقعیت داره.90%
از شما و همه که به حرفهای دلم گوش دادید ممنونم خیلی سبک شدم.
اشتباه کردم.دیگه ادامه نمی دم.نه به SMS هاش جواب می دم و نه وسوسه می شم خودم S بزنم.شایدم خطمو عوض کنم.بالاخره دل هر چقدر هم تابع عقل باشه بازم خطا پیش میاد.
قسمت نبوده.
ممنونم آقای امید و مهران عزیز و همه دوستان.
حالا مادی بودن هم بد نیست. ولی بهترین حالت نیست.
بدترین چیز عدم صداقته یک دختره. بدترین چیز! این دختر یک حیوون بوده عزیز. بذار بره گم شه. نظر منو بپرسی بعد از یک مدت اگر جوابشو ندی از فرط حسادت دیوانه می شه.
برادران محترم!!
این دختر خانم را یکراست راهی جهنم کردید. انواع و اقسام صفات خوب و بد را بهش نسبت دادید.:163:
دوست عزیز، شما از کسی به طور رسمی و از طریق خانواده خواستگاری کردی و جواب "نه" مشخص و صریح به شما دادند. ادامه رابطه با این خانم صلاح نیست.
در مورد شرایط شما، فکر می کنم وقتی شرایط شغلی تون مشخص شد به ازدواج فکر کنید. بهتر هست که یک مقدار روی کار و درآمد تمرکز کنید و سریعتر خودتون را برای ازدواج آماده کنید. هستند دخترهایی که با شرایط مادی پایین تر هم ازدواج کنند. فعلا به جای ادامه تحصیل روی کار و بهبود اوضاع اقتصادیتون وقت بگذارید.
اگر امکانش هست پس اندازتون را سرمایه گذاری کنید.
متاسفانه به خاطر شرایط بد بسیاری از ازدواجها خانواده ها مجبورند روی جنبه های مادی و قابل سنجش بیشتر مانور بدهند تا اگر به مشکلی برخوردند، حداقل از این طریق بتونن دخترشون را کمک کنند یا بهتره بگم نجات بدن.
با این شرایط اعتیاد به مواد عجیب و غریب، درخواستها و سلایق غیرطبیعی آقایون در روابط جنسی که با اینترنت و ماهواره و ... گسترش و شدتش بیشتر شده، انواع بیمارهای عصبی و روحی روانی که متاسفانه در ابتدای امر مخفی کاری می شه و بیان نمی شه و بعد از اون هم خدا بده الی ماشالله خیانت به شکلهای مختلف!! از مجازی تا حقیقی ...