RE: دیدن جستجوهای اینترنتی شوهرم داغونم کرد
با سلام
بنده خدا بار اولش بوده تازه چیزی هم ندیده حالا بزاریم حتی دیده باشه مگه چی میشه تو اینترنت نبینه بره بیرون ببینه خوبه ؟
اتفاقا همین اتفاق واسه منم افتاد ما دو تامون هم مهندس کامپیوتریم وقتی دیدم یه همچین صفحه ای رو باز کرده منم که اتفاقی دیدم گفت یهو این صفحه اومد من دنبال یه چیز دیگه بودم نزاشتم ادامه بده می خواست ببنده که گفتم نبند اتفاقا شروع کردم باهاش به نگاه کردن با اینکه اصلا دوست نداشتم و بدم میومد اما این کارو کردم با یه ذوق خاصی نگاه میکردم وقتی ذوق منو دید بلند شد گفت ببین چه ذوقی هم کرده اه حالم بهم خورد ببندش من نبستم و باز نگاه کردم دیدم ناراحت شده بستم رفتم پیشش دیگه هیچ وقت همسرم این کارو نکرد.به جای اینکه جبهه بگیری باهاش باش کنارش باش و وانمود کن که خیلی از دیدن همچین تصویرایی خوشت میاد غیرتش نمیزاره که تو همچین چیزایی ببینی س خودشم نگاه نمی کنه.
سلام
ضمن تشکر از همه اونهایی که تا اینجا کمکم کردند
همونطور که خودم احساس خجالت داشتم یه لحطه حس کردم اون هم همین حال و داره و بخاطر همین نمیتونه گرم برخورد کنه
واسه همین خودم واسه خوش اخلاق شدنش قدم پیش گذاشتم و همون روز 4شنبه ای خیلی گرم و مهربون و عشقولانه باهاش برخورد کردم که خدارو شکر همون لحظه جواب داد و اخلاقش برگشت به قبل!
و دیگه هیچ حرفی درباره اون موضوع نزدیم و مودم قرضی رو هم پس دادم چون کار اینترنتیم تموم شد.
اما وقتی میای اینجا واسه حل مشکلت دیگه به اندازه کافی آشفته هستی دوباره بعضی از دوستان میان هی نمک میپاشن رو زخم آدم مخصوصا بعد اینکه متوجه اشتباهت شدی دیگه سرزنش فایده نداره بیشتر آدم رو عصبی میکنه
لطفا رعایت کنید
کسی که میاد اینجا دنبال اینه که به اشتباه خودش پی ببره و راه حلی واسه مشکلش بگیره نه اینکه مدام سرزنش بشنوه و بیشتر بهم بریزه
در ضمن کسانی که میگن خوب اشکال نداره تو اینتر نت ببینه مگه چیکار کرده تو اینترنت ببینه بهتره تا بیرون ببینه!!!!!!
واقعا این درسته؟؟ یعنی به همچین چیزی اعتقاد دارین؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
واقعا عجیبه ببینین کارمون به کجا رسیده. . . . . !
یا میگید حتما توی تو ندیده که اونجا میخواد ببینه!
آدم چیزی که در توانش هست رو انجام میده هر کسی که نمیتونه مثل این عکس ها باشه!
پس یه خانم هم وقتی اون طوری که میخواد محبت کلامی دریافت نمیکنه باید بره ( خدا نکرده زبونم لال ) از تو اینترنت پیداش کنه؟؟؟!!
چرا فکر آدمها اینطوری شده!! راحت خودشون رو تبرئه میکنن! تازه میان سرزنش هم میکنن!
می دونید چه صدمه ای به خودتون، جامعه، و حتی من میزنید...
niloo91 جان من هم با شما موافقم ، حریم خانواده باید حفظ بشه
اتفاقا همین چندوقت پیش بود یه آقایی تاپیک زده بود که بدلیل تماشای مداوم این زنها و هیکلهای دست کاری شدشون دیگه هیکل و چهره زنهای واقعی رو نمی پسنده ، البته ایشون مجرد بودن اما اگه زن داشتن بیچاره زنش!
کار خوبی میکنی جلوشو میگیری ، اما با سیاست
من همون اول پست تون عرض کردم مشکلتون چیزی نیست
که نتونید خودتون حلش کنید .
الان با 22 پست با 22 تا نظرهای مختلف افکارتون بهم ریخته
خواهر من شما وارد یه زندگی شدید باید از پس مشکلاتشون بر بیای راهنمایی وکمک هم فکری خوبه ا
اما نه انقدر که در همه پستها شمارو سر زنش میکردن این نوع راهنماییها اسیب میزنه .
...........
ما برای بچه هامون طبل میخریم بچه ذوق میکنه اما هر موقه میخواد ازش استفاده کنه
میگیم صداشو در نیار عصاب نداریم. بابا خوابه بچه بیدار میشه . پس بهتره براش طبل نخریم
تا اینهمه اذیت نشیم .
سلام
اون طبل و با من بودین؟
راستش اومدم واسه مطرح کردن دوتا مشکل و گرفتن راه حل
اولی اینکه من کارای اینترنتیم زیاد شده و احتمالا تو آینده نزدیک نیازه تو خونه اینترنت داشته باشیم
خودشم دانشجو اینترنت نیازه البته کارای اینترنتیشو میده من انجام بدم
میخواستم بهم بگید چه کار کنم دیگه نره سراغ اون سایتا
و اگه خدا نکرده دوباره اون اتفاق افتاد چه کار کنم این دفه بار اول بود بار دوم یا... چه عکس العملی باید داشته باشم
بدبینی نمیکنم اما میخوام پیشگیری کنم که دوباره اشتباه نکنم
دوم اینکه چرا همیشه من باید پیش قدم شم تا رفتارش مثل قبل شه یه مدتیه اگه بحثی پیش میاد می زنم به بی خیالی و عادی برخورد می کنم تا اوضاع رو به راه شه
اما منم دل دارم دلم میخواد یه بارم شده اون بیاد منو خوش اخلاق کنه تو این مدت چند موردو که اینطوری برخورد می کردم حلم خوب بود خوشحال بودم که دعوا نمیشه اما بعد چند مورد دوباره عادی برخورد می کردم اما ته دلم ناراضی و ناراحت بودم که چرا اون هیچوقت ناراحت نمیشه ازینکه بینمون ناراحتیه تا بیاد اوضاع و آروم کنه اما همرو میریختم تو خودم و به خودم آرامش میدادم تا روزای خوبی داشته باشیم
می ترسم یه روز کم بیارم
واسه این مشکل آیا راه حلی هست؟؟
سلام
راستش اومدم واسه مطرح کردن دوتا مشکل و گرفتن راه حل
اولی اینکه من کارای اینترنتیم زیاد شده و احتمالا تو آینده نزدیک نیازه تو خونه اینترنت داشته باشیم
خودشم دانشجو اینترنت نیازه البته کارای اینترنتیشو میده من انجام بدم
میخواستم بهم بگید چه کار کنم دیگه نره سراغ اون سایتا
و اگه خدا نکرده دوباره اون اتفاق افتاد چه کار کنم این دفه بار اول بود بار دوم یا... چه عکس العملی باید داشته باشم
بدبینی نمیکنم اما میخوام پیشگیری کنم که دوباره اشتباه نکنم
دوم اینکه چرا همیشه من باید پیش قدم شم تا رفتارش مثل قبل شه یه مدتیه اگه بحثی پیش میاد می زنم به بی خیالی و عادی برخورد می کنم تا اوضاع رو به راه شه
اما منم دل دارم دلم میخواد یه بارم شده اون بیاد منو خوش اخلاق کنه تو این مدت چند موردو که اینطوری برخورد می کردم حلم خوب بود خوشحال بودم که دعوا نمیشه اما بعد چند مورد دوباره عادی برخورد می کردم اما ته دلم ناراضی و ناراحت بودم که چرا اون هیچوقت ناراحت نمیشه ازینکه بینمون ناراحتیه تا بیاد اوضاع و آروم کنه اما همرو میریختم تو خودم و به خودم آرامش میدادم تا روزای خوبی داشته باشیم
می ترسم یه روز کم بیارم
واسه این مشکل آیا راه حلی هست؟؟
میشه جواب بدین خواهش میکنم :325::325::325:
سلام دوست عزیز
ببینید امروز دنیای پیشرفتهای علمی و تکنولوژی هست. و من و شما نمیتونیم جلوش رو بگیریم. همه این ابزارها هم سود داره هم ضرر.
انسان هم که معلومه از هر چیزی منع بشه بیشتر در موردش کنجکاو میشه. این همه میگن ماهواره بده . میریزن. میبرن. باز مردم میرن دوباره میخرن.
بهتره ما از هرچیزی درست استفاده کنیم تا اینکه کلا منعش کنیم
خدا رو شکر همسر شما انسان بالغی هست. بنشینید تو شرایط نرمال ، و با کلام اروم و عاشقانه اما قاطعانه صحبت کنید نه اینکه شما مثل معلم باشید که مدام دستور میده و امر میکنه و تهدید
مثلا این طور:
عزیزم با توجه به نیاز هر دو ما به اینترنت فکر کنم وقتشه که دیگه تهیه کنیم اما باید قبلش هر دومون بدونیم که اینترنت هم به خاطر عدم محدودیت و جذابیتهاش شاید باعث بشه هر دومون بهش معتاد بشیم پس بهتره یکسری قوانین برای خودمون از الان بگذاریم مثلا روزهای جمعه و تعطیل بیشتر ار ...... ساعت باهاش کار نکنیم و اینکه اگر هر کدوم وسوسه شدیم که چیزهای غیر اخلاقی سرچ کنیم از اون یکی کمک بگیریم تا سراغش نریم.و...........
دوست عزیز کلام شما باید کاملا دوطرفه باشه و اصلا یادداوری گذشته رو نکنید.
بهتره یک مدت هم صبر کنید بعد اقدام برای خرید کنید تا این اتفاق کمی کمرنگ تر بشه
موفق باشی
ای وای عزیزم...چرا واسه این کارا ناراحت میشی؟؟؟؟من با اینکه زنم ولی با نظر دوستان موافقم اکثر مردها همینجوورررن...من داداش خودم خیلی آدم مذهبی هست و تا حالا با هیچ دختری هم ارتباط نداشته اما وقتی کامپیوترشو نگاه میکنی هم فیلترشکن داره هم فیلمای بد میبینه هم شو نگاه میکنه اما نمازشو سر وقت میخونه و توی دنیای واقعی خیلی خوبه...ولی خداروشکر همسر من از همه چیز اینترنت سردرمیاره...اما اصلا ندیدم دنبال این چیزا باشه یا بعضی وقت ها یه اسمی که میزنه گوگل لیستی از اسمارو براش میاره که منم به شوخی میگم دنبال چیــــــــــی میگردی...ولی بهش اطمینان دارم...شوهرمم منو توی اینترنت کاملا آزاد گذاشته و اینترنت 24 ساعته داریم ولی به هم کاملا اطمینان داریم...مشکل تو اصلا چیز مهمی نیس...خودتو ناراحت نکن...همسرت گناهی نکرده که سرش دعوا راه انداختی عزیزم...اون فقط کنجکاوی کرده...
سلام
ممنون ازجوابتون اما به این سوال جواب ندادید :
اگه خدا نکرده دوباره اون اتفاق افتاد چه کار کنم این دفه بار اول بود بار دوم یا... چه عکس العملی باید داشته باشم
بدبینی نمیکنم اما میخوام پیشگیری کنم که دوباره اشتباه نکنم؟
خیلی برام مهمه
:323::325:
شما چرا مثله مادر همسرت باهاش رفتار میکنی؟چرا انقدر موضوع رو پیچیده و بزرگ کردی؟
از رو کنجکاوی چند تا عکس سرچ کرده.حالا خوبه چیزی هم ندیده!!
اتفاقی نیفتاده انقدر بزرگش میکنی که اگه این شد چی کار کنم و چی کار کنم که دیگه نشه!!
وقتی مدام چکش میکنی و حواست هست بدتر میشه و بیشتر وسوسه میشه بره سمتش
زندگی رو برای خودت سخت تر میکنی.شوهرتون مسلما خودش یه مرد عاقل و بالغه و نیازی نیست مثله یه بچه باهاش رفتار کنید
هر کی جای ایشون بود با رفتارای شما بیشتر وسوسه میشد بره ببینه چه خبره که شما رو انقدر ناراحت کرده یا ممکنه باهاتون لج کنه!!
عادی رفتار کن.به نظر من با پیش کشیدن مداوم این قضیه و تلاش برای پیشگیری اون هم به صورت کاملا تابلو قبح این ماجرا میریزه و این برات خطرناک تره.یه جوری رفتار کن که انگار اصلا چیزی ندیدی.
وقتی با نت هم کار میکنه مثلا چای بردار ببر بگو چای آوردم باهات بخورم !رفتاراتو تابلو نکن
یکی از دوستای من هم این مشکلوداشت تو اتاقی که کامپیوتربود تلویزیون هم داشتن چند دقیقه بعد از اینکه شوهرش میرفت پای کامیوتر ایشون میرفت تو اتاق تلویزیون تماشا میکرد حتی وقتی شوهرش میگفت چرا میای اینجا میگفت واسه اینکه برق کمتر مصرف شه!!!
مسلما اگه شوهرتون بخواد دنبال این چیزا باشه بیرون خونه هم میتونه دسترسی به نت پیدا کنه و اینکه ایشون اولین بارتو خونه این موضوع رو سرچ کرده نشون میده کاملا از کنجکاوی بوده و اهل این چیزا نیست راههایی که من گفتم فقط برای آروم کردن خودتونه. اینکارها و طرز فکرها فقط خودتو عذاب میده