RE: رفتم به پسر مورد علاقم گفتم و...! لطفا راهنماییم کنید
نقل قول:
بگم یا اینکه با گفتنش بازم اشتباه میکنم ...؟؟؟؟
الان در موضع ضعف هستی هر حرفی هر پرخاشی و هر جمله ای نشون دهنده ی ضعفه .
و ایشون رو راضی تر خواهد کرد .
در حضور ایشون سعی کنید نه ضعیف باشید نه بی دلیل قوی .هر دو نشونه ی ضعف شماس .
مدتی بی تفاوت باشید .
سلام.
1- به طور کامل هرگونه ارتباط و رویا پردازیو با این شخص قطع می کنی.
2- ارتباطتتو مدتی با خانواده این شخص کم می کنی
3- بالاخره اشتباه از خود شما بوده و جلوی ضرر هر وقت بگیری منفعته.من فکر می کنم این پسر که شما به ایشون پیشنهاد دادین حتما کمالاتی داشته که شمارو به این امر وادار کرده!پس حتما حتما یه مروری بر روی باورهاتون و ملاک هاتون داشته باشین.
4- در ضمن هرگونه رابطه ای باید سرانجامی داشته باشه.رابطه = ازدواج.پس مواظب انتخاهامون باشیم.
5- هر پسری که تربیت خانوادگی خوبی داشته باشه و به خدا حداقل ایمان نسبی داشته باشه با رفتار و نگاهش دختر مردم فریب نمی ده.
6- در همه حال بر احساسته خودت مسلط باش و برداشت من اینه که شما فعلا آمادگی لازم برای ازدواج یا ... ندارین!زندگی در پسر خلاصه نشده که!
موفق باشی
کاش حداقل قبلا با شماها مشورت میکردم!:302:
حالا دیگه دیر شده و منم که پشیمونم!:316:
دوست عزیز
مهم اینه که این تجربه رو بدست اوردی که از خیلی چیزها با ارزشتره درسته که اب رفته به جوب بر نمی گرده اما این تجربه همیشه برات می مونه.
فقط هیچ وقت احساسی عمل نکن مثل همین تصمیمی که گرفتی با اس ام اس یکسری حرفهایی رو بهش بزنی این یعنی بچه بازی و ادامه ی اشتباهاته قبلی
این رو هم بدون که اگه پسری تمایلی به دختری داشته باشه و واقعا اون رو بخواد حتما میره و بهش میگه و نیازی به گفتن از طرف دختر نیست حتی اگه به طرف علاقه داشته باشه چون پسرها دوست دارن دختر مورد علاقشون رو خودشون بدست بیارن اگر دختر مورد علاقشون بره و بهشون ابراز علاقه کنه از چشمشون میفته!