RE: * * * چوب خدا صدا نداره !!! * * *
جناب 118 عدم داشتن درک و شعور کافی در لابلای کلمات و جملات شما مشهوده. مثل اینکه اومدی اینجا با همه سر هیچ و پوچ دعوا راه بندازی. وقتی میبینی همه دارند از طرز حرف زدنت انتقاد می کنند مسلم بدون که یه اشکالی تو کارت هست.و این رو هم بدون که هر جواب بی منطقی به انتقاد من بدی پاسخی نخواهم داد چون خاموشی گاهی اوقات بهترین پاسخه. حالا پاسخ کی! خودت بهتر میدونی.
دوستای خوب و نازنینم تروخدا اینطور با هم حرف نزنید ....
به هر طریقی شده با هم مهربون باشید
از اشتباه یا عمل تند هم سریع جبهه نگیرید
جواب همدیگرو با کلمات تند ندید
ماها همه جایز الخطا هستیم توی فکرمون ممکنه هزار فکر ناب و خوب داشته باشیم اما گاهی بعضیهاشون ......وقتی به زبونمون میرسه 180 درجه تغییر میکنه
خودتون هم میدونید که دلهامون پاکه پس از بدی پرهیز کنیم
تا محکوم به این جمله نشیم که خوبی بدرد نمیخوره ....
:72:
آرزو درس میگه توی یه جمع همه جور آدمی باتفکرات متفاوت وجود داره 118هم شاید اشتباه کنه مثل تو مثل من مثل همه اینجا جمع فرشته ها نیس این حرفو قبل از همه به خودم میگم:82:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
جناب 118 عدم داشتن درک و شعور کافی در لابلای کلمات و جملات شما مشهوده. مثل اینکه اومدی اینجا با همه سر هیچ و پوچ دعوا راه بندازی. وقتی میبینی همه دارند از طرز حرف زدنت انتقاد می کنند مسلم بدون که یه اشکالی تو کارت هست.و این رو هم بدون که هر جواب بی منطقی به انتقاد من بدی پاسخی نخواهم داد چون خاموشی گاهی اوقات بهترین پاسخه. حالا پاسخ کی! خودت بهتر میدونی.
سلام ؛
ببخشید برای من این سوال به وجود اومد که شما با 3 ارسال از کجا به این نتیجه رسیدید !!! و اصلا از کجا منو شناختی !!!
یه جبهه گیری سازمان یافته ای که میدونم از کجا آب می خوره شکل گرفته اما بیشتر خنده داره تا اینکه بتونه حتی تلنگری به من بزنه !!! بزرگوار برو این نقشه ها رو برای تازه کارها بریز !!!
اینکه میگی همه میشه بگی کیا !!!؟ خیلی از همین اعضا حتی خارج از سایت با من در ارتباط هستند !!!
البته بهت تبریک میگم با این روش حضورت توی سایت پیشرفت خوبی در انتظارته !!!
همانطور که گفتم به جز ابوالفضل با هیچ کاربری مشکلی ندارم و بهتره الکی خودتون رو وارد قضیه نکنید چون فقط شما ضرر خواهید کرد ولی اگر منطق دارید و قدرت دفاع از داشته هایتان را دارید من حاضرم مناظره کنم البته نه با شما که هنوز تاریخ مصرفی در سایت ندارید بلکه با کسی که لاافل 8 ماه در سایت حضور داشته باشد !