بله...:302:
این قضیه برای 5 ساله پیش هست و حالا آفت افتاده توو روحم..
نمایش نسخه قابل چاپ
بله...:302:
این قضیه برای 5 ساله پیش هست و حالا آفت افتاده توو روحم..
اینطور که من متوجه شدم 5سال پیش رابطه داشتی حالا می ترسی بهشون ایدز داده باشی؟به قول کبود مادرزادی
ایدز داری؟
غلیرضا جان
اول مطمئن شو بعد غصه بخور
مطمئن شدی بیا در مورد بقیه چیز ها حرف بزنیم
ایشالله که جواب منفیه
درسته ولی نه ایدز ندارم
مثه خوره توو روحم طوری که خودم باورش کردم، خیال و وهم دارم که به اون 5 سال پیشا داده باشم، یا هر بیماری دیگه ای... من خودم مریضم... ولی خستم... روحم داره خورده میشه... به خاطر بچگی 5 ساله پیشم...:302:
آقا علیرضا خوبی برادر من؟
آخه این حرفای بی سر و ته چیه که می زنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_m
پدر و مادر بنده خدات حق دارن اینطوری فکر کننا
احتمال اینکه شما ایدز داشته باشی تقریبا صفره اگر ایدز داشتی بعد از 5 سال خوب یه علائمی چیزی در شما بروز می کرد
از کجا یهو حس کردی ایدز داری؟
حالا یه آزمایشم برو بده که خیالت راحت شه
اما حتما حضورا برو پیش مشاور
این سن تو یه سن حساسیه و اگر این حس گناه در تو بمونه می تونه منجر به وسواس و هزار جور مشکل دیگه بشه
کساییم که شما می گی خودشون خواستن و خودشون مسئولن
شما فکر خودت و مداوای خودت باش
من همیشه گوشه گیر و تنها بودم، دوستای زیادی ندارم، میدونم همه دنبال کسایی هستن که بهشون امید و انرژی بدن ولی من انبار غم و غصه ام، همه منو میشناسن که کلا غمگینم، سرم همیشه توو لاک خودمه، کسی رو اذیت نمیکنم، افسردگی دارم اینم میدونم، تلاش کردم که بیرون بیام ولی هر روز یه دردی پیدا میکنم، اینقدر حالم بد میشه که صبح ها معدم بهم میریزه، حالت تهوع پیدا میکنم...
امروز رفتم آزمایش دادم، کلی اصرار کردم، فردا جواب میدن... اگر منفی باشه باز من میترسم، میترسم یه جور بیماری دیگه بهشون منتقل کنم... کاش همه چی تموم میشد... من آدم ضعیفی نبودم، دیگه ضعیف شدم، همه بهم میگن آدم ضعیفی شدم، کاش میمردم...
من آزمایش دادم... خوشبختانه منفی بود ولی ترس از بیماری های دیگه داره روحمو میخوره...:302:
کمکم کنید چکار کنم؟ به خدا خستم...
من به شما دوست عزیز اکیدا تاکید میکنم که اگر خدا و اخر و عاقبتون در اخرت براتون مهمه هر چه زودتر به یک روانپزشک رجوع کنین..چون شما درگیر چیزی بیش از افسردگی هستین...وسواس فکری...منفی بافی...نوشخار شدید ذهنی...اگه وقعا میخواین شبیه ادمهای اطراتون بشین حتما به توصیه ام عمل کنین:72:
پیش روانپزشک رفتم و دارو مصرف میکنم... میخوام تغییر کنم... خیلی کلافم 1 ساله درگیر این موضوعم... به هیچکس نمیتونم بگم کمکم کنه، آبروم میره...:302:
سلام
دلیلی نداره به کسی بگی
ببین آزمایش که می دی هر نوع بیماری و تشخیص می ده این رو مطمئن باش که بیماری نداری و به کسی چیزی انتقال ندادی
حالا برس به خودت توبه کن
نمازت رو بخون با خدا صحبت کن . ازش بخواه از این حال در بایی
سنی ناری که بخوایی قرص و دارم مصرف کنی
باید خودت بخوایی
سعی کن با نزدیکی به خدا خودت رو ظاروم کنی به خدا چون خودم این تحربه رو دارم می گم هیچ کس به انداره اون به حرفات گوش نمی ده و آرومت نمی کنه ازش بخواه همراهیت کنه همیشه و همه جا