RE: چه جورى خانوادم رو براى طلاق راضى كنم؟
اى كاش به همين راحتى بود! بابام اصلا نمى خواد طلاق بگيرم اما راهى كه شما مى گين واسه راضى كردن شوهرم راه خوبيه. آخه اون ميگه من دوست دارم مشللى هم باهات ندارم!!!! يه سوال آيا طلاق به معنى بدبخت شدنه؟ بعدش تو جامعه بهم بد نگاه مى شه؟ چند سال ديگه مى تونم ازدواج كنم ! مى ترسم
[b]
نقل قول:
يه سوال آيا طلاق به معنى بدبخت شدنه؟ بعدش تو جامعه بهم بد نگاه مى شه؟ چند سال ديگه مى تونم ازدواج كنم ! مى ترسم
من تاپیک شما رو دنبال نکردم و نمیدونم چرا میخواید جدا شید و آیا جدا شدن به نفع شماست یا نه
و هیچ توصیه ای هم برای زندگیتون ندارم چون در جریانش نیستم
فقط میخوام جواب این سوال بالارو بدم
در طلاق
همه چیز بستگی به خود آدم و شرایطش داره
طلاق میتونه برای یکی به معنی بدبخت شدن باشه و برای یکی دیگه به معنای خوشبخت شدن
دید افراد در جامعه به ما هم بستگی به خودمون داره که چجوری باشیم در جامعه و دید مردم ربطی به مطلقه بودن و یا متاهل بودن و یا مجرد بودن آدما نداره
کسی هم نمیدونه شما چند سال دیگه میتونید ازدواج کنید...بازم بستگی به خودتون و شرایطتون داره
یاحق
دوست عزیز هیچوقت بخاطر حرف مردم و نگاه جامعه و ... تصمیم نگیر ، من نمیگم طلاق بگیر یا نگیر
شما سنت کمه هنوز جوونی و فرصت داری
اما تصمیم درست رو بگیر ، خوب فکر کن مشاوره برو و همه جوانب رو بسنج
اگه ایمان پیدا کردی که کارت از همه لحاظ درسته اونوقت اجراش کن
کاری هم به نگاه جامعه ندشاته باش!
آیا جامعه در روزهای سختی میاد حال شما رو بپرسه؟
درست مى گين، واقعا از همتون ممنونم، اميدوارم تصميمم درست باشه و بتونم
donya68
عزیزم مشکل از جای دیگری هست .بگرد مشکل رو پیدا کن .
توی تاپیک دیگه ای هم که باز کرده بودی گفتی که با پسر های دیگه ای هم دوست بودی .چرا هیچ کدومشون به ازدواج ختم نشدن ؟
پسری که برای تلافی و لج بازی باهاش عقد کردی ، (همون دوست پسر سابق ) ، چرا شما رو ول کرد ؟ چرا از شما خواستگاری نکرد ؟و نخواست با شما بمونه ؟
میدونی میخوام چی بگم ؟ میخوام بگم که در زندگیت همیشه طوری رفتار کردی که پسر های دیگه هم راضی به ازدواج با شما نشدن .
بشین بهش فکر کن چرا؟؟؟؟ چرا دوست پسرت شما رو ول کرد ؟
این طوری که من از نوشته هات برداشت کردم ( هم این تاپیک و هم اون یکی تاپیکت ) ، که عزیزم شما خیلی بچه هستی و حتی از همسرت هم که میگی بچه هست به نظرم بچه تری .... ولی خودت اصلا متوجه اش نیستی .
چرا نمیتونی توی زندگیت تصمیم قاطع بگیری ؟ یک روز با این یک روز با اون ، یک روز عقد ، یک روز طلاق ...
چرا باید زندگیت این طوری باشه ؟
عزیزم مشکل از همسرت نیست ، مشکل از جای دیگه هست .باید روی اونا کار کنی
سعی کن اول اون مشکلات رو پیدا کنی و حلش کنی ، بعد به طلاق با همسرت فکر کنی .
چون معلوم نیست بعد از طلاق با هر کس دیگه ای هم نتونی یک رابطه دائم برقرار کنی .چه دوست پسر در آینده ، و چه اگر که ازدواج کنی ...
با این روندی که داری پیش میری هیچ کدومش ثبات نخواهد داشت .
بله درسته چشم به كمك مشاورم دارم خودمم درست مى كنم.
من هم گفتم فعلا ایشون باید رو خودشون کار کنند. یک مقدار محکمتر بشن و بقیه رو مقصر ندونند. به هر حال اینها سخته ولی در نهایت به نفع خودشون تموم می شه. چون ممکنه یک روزهمین هسمر فعلیشون رو دوست داشته باشند ولی همسرشون دیگه دوستشون نداشته باشه!
بهش گفتم مى ريم مشاور و اينا سعى مى كنيم اوضاع رو خوب كنيم اما اگه نشد بهتره جدا شيم مقصر اصلى هم منم زد زير گريه گفت نه بى تو نمى تونم اينا واقعا متاسفم كه اين آدم بى تقصيرو وارد زندگيم كردم كاش قوى بود واقعا سخته اين اوضاع رو جمع كردن
این ربطی به قوی بودن نداره! منصف باش! احساسات ربطی به قوی وضعیف بودن نداره! آدم دلبسته می شه تو همسرشی! حالا اگر دوستش داشتی و اون می ذاشت می رفت میگفتی قویه؟
سلام دنیای عزیزم
آخه اینم شد دلیل طلاق؟؟؟ چون شوهرم بچه است؟ چون اول زندگی وضعش مثه بابام نیست؟
می شه یه خواهش کنم؟
می خوام یه لیست بنویسی از دلایلی که برای طلاقت داری
یه لیست بنویس از کارای عاشقانه ای که برای جذب همسرت انجام دادی
لیستی از رفتارای همسرت که مورد پسندت بوده
و در نهایت یه لیست از رفتارایی که انتظار داشتی همسرت داشته باشه اما نداشته