RE: به شوهرم تهمت زدم! چه جوری میتونم بدگمانی ام رو کنار بگذارم؟
بهار شادی عزیز من نمیدونم چرا اینطوریه؟ وقتی یک مردی خیانت میکنه همه دنبال این هستن که بگن مشکلی در همسرش بوده که خیانت کرده!! و تمام انگشت اتهام به سمت خانم میره که تو حتما یک اشکالی داشتی که شوهرت به این سمت رفته. وگرنه شوهرت اصلا به خاطر شهوترانی یا شیطتنت و یا اینکه دوست داشته در کنار تو یکی دیگه رو هم داشته باشه اینکارو نکرده!!
ولی اگر یک خانم از این کارا بکنه تمام انگشت اتهام به سمت خودشه که زن رزه و شهوت رانی بوده و یک گناه غیرقابل بخشش انجام داده و همسرش اگه هم مشکلی داشته نباید به اینصورت عمل میکرده...!!! واقعا چرا اینجوریه؟؟
در مورد موضوع خودم تقریبا مطمئنم که شوهرم میخواسته شیطونی کنه نه اینکه از زندگیش یا از من ناراضی بوده!! البته نمیگم که هیچ عیب و نقصی در روابطمون نبوده و با من هیچ عیبی نداشتم ولی به صورتی نبود که به خاطر زندگیمون اینکارو نکرده فقط میخواسته این رابطه رو هم امتحان کنه. راستش من اولین زن توی زندگی شوهرم بودم. چون شوهرم اون موقع خیلی معتقد بود و هیچ ارتباطی با هیچ زنی قبل از ازدواجش نداشته!! ولی الان که به سن 50 سالگی رسیده فکر میکنم خیلی افراد توی این سن دچار بحران میشند (middle age crisis) و کارهایی انجام میدهند که یکی از رایج ترینشون خیانته!! اینها رو توی یک مقاله خوندم و نمیدونم تا چه حد درسته؟؟ خوشحال میشم که نظرتون رو در این مورد بدونم.:72::72::72: