RE: خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنین.میترسم مقتصد باشه!
راستش من خودمم خیلی بدم میومد اینکه چیزی بخوام ازش.اصلا باهاش راحت نبودم.یا نمی خواستم فکر کنه لابد من تا حالا تو عمرم تفریح نرفتم یا ادم مادی هستم.اما خیلی غیر مستقیم بهش میفهموندم.البته عقیده کلیم این بود که من بگم چه فایده.خوبه خودش اتومات این کارو کنه.اما وقتی میدیدم خونوادم خیلی حساس شدن میگفتم حداقل رضایت اونا جلب میشه و خیالم از اون طرف راحته.
منم دوست نداشتم شوهرمو که همه چیش خوب بود اونجوری ببینن از اول.
واسه همین تو حرفام غیر مستقیم میگفتم همه چیو.مثلا میگفتم نگا این هدیه رو شوهر خواهرم واسه خواهرم خریده واسه سالگرد خوشگله؟ بعد که میدید میفهمید سطح توقع خونواده و کلا فرهنگیمون په جوره.
یا مثلا دفعه اول که شوهر خواهرم ما رو رستوران دعوت کرد گفتم خوبه طفلکا لارجن با اینکه حقوق پایین داره ما رو این قدر مهمون کرد.البته شاید این حرفم زیاد خوب نبود ولی حساس نشد.
یامیرفتیم خرید میگفتم این چه خوشگله میگفت بخرم میگفتم نه تو زحمت میفتی اونم میخرید.یا تو خونه بودیم میگفتم دوست دارم فلان لباسو داشته باشم که فلان وقت بپوشم.البته همه اینا خیلی با دقت باشه.خواسته هاتو بگو بزار گذشتتم ببینه که هم فکر نکنه مادی هستی هم بفهمه اگه نمیخری ملاحظه میکنی.بعدم این مشکلت فقط علتش اینه هنو اولشه رو در وایسی دارین.بعد وقتی نیاز بشه مجبوره تامین کنه.تازه اینجور که من فهمیدم همش دوس داره بفهمن لارجه.تو هم تشویقش کن بگو خوشحالم که شوهری دارم که نمیزاره اب تو دلم تکون بخوره.همه نیازامو تامین میکنه مث بعضی مردا نیس که زورش بیاذ فلان کارو کنه.ولی کلا رو این موضوع حساس نشو.چون به نظرم در کل ادم خسیسی نیس.شاید هنو چون اول ازدواجه زیاد تواینجور خرجا نبوده براش سخته.یه کم بیفته تو زندگی و خرج کنه عادی میشه.
من پست اخرتو الان خوندم.
پس طفلک اونم ادم خسیسی نیس شما اینقدر خودتونو بی نیاز وپولدار نشون دادین که اون یادش نمیفته.
البته حق میدم بهت چون منم یوست نداشتم بفهمه مثلا من نیاز مالی دارم.البته منم نداشتم دوس داشتم اون حواسش باشه ولی بلد نبود کم کم یاد گرفت.واین به من بستگی داشت که تعارفو کم کم گذاشتم کنار.
حالا به قول دوستمون حتی من نخوام هم خودش پول میده یا میگه چیزی لازم نداری؟ا
گه دیدی چند بار مهمون کردن و اون پس نداد بگو این دفعه ما مهمون کنیم زشته دوست ندارم یه وقت پیش خودشون فکر بد کنن.چون تو که اصلا اینجور ادمی نیستی.یا هم پول داد فوقش نخواستی بگیری بگو مرسی که حواست به منم هست که دستم خالی نباشه.اگه در مورد خونوادتم شاید زرنگی کرده یا اون موقع دستش خالی بوده یا هنو وارد نیس به رویه شما.شما باید بهش خط بدی.البته همه با محبت وخواهش و بعد تشکر