RE: تو رو خدا کمک کنید نامزدم خیلی سرد و بی تفاوته دیگه نمیدونم چکار کنم
عزیزم
به نظر منم نامزدتون یه مشکلی داره که به شما مربوط میشه و حس میکنم درون گراست و مشکلشو بروز نمیده
یه کم صبور باشی آخرش خودش میگه
یا اگه بلدی و رگ خوابشو میدونی جوابتو ازش بگیر
به نظر من یه مدت صبوری و اینکه زیادبه پر و پاش نپیچی خیلی خوبه. فقط از کلمات محبت امیز و امیدوارکننده استفاده کن اگر زنگ هم بهت زد یا شما زنگ زدی و دیدی حالشخوبه و عصبی نیست و موقع حرف زدنه
بهش بگو تو همسرمی شریک زندگیمی. دوس دارم اگه چیزی تو دلت تلمبار شده بهم بگی اگر واکنش نشان داد
از کوره در نرو وآرام باش.
ممنون دوستان
fm.mohajer نه با برادرش چت نمیکنم من فقط با خودش چت میکنم داداشش از هر دوی ما بزرگتره ما با هم نسبت فامیلی داریم قبل از اینکه نامزد بشیم من رابطه ی خوبی با خودش و خانوادش داشتم داداشش هر وقت براش مشکلی پیش بیاد از من کمک میخواد منم هر وقت نامزدم مثل الان میشه از داداشش سراغشو میگیرم و ازش مطمئنم که به گوش نامزدم یا خانوادش نمیرسه کلا از همون اول خیلی هوای منو داشت طوری که از وقتی خیلی کوچیک بودم داداش صداش میکردم و اون هم منو آجی صدا می زنه
پریا جان متاسفانه چیزی که منو خیلی نگران کرده همینه ! اینکه وقتی اوضاع خوب شد بخوام ازش بپرسم که علت رفتارشو برام توضیح بده خیلی نگرانم میکنه چون سال قبل بعد از دو هفته که برام زنگ زد و من بعدش ازش علت رفتارشو پرسیدم بهم گفت من نمیدونم تو چرا از یه محبتی که خدا بهت داده استفاده نمیکنی و وقتی من ازش پرسیدم منظورت چیه گفت فراموشی ! گفت من زنگ زدم با هم صحبت کردیم مشکلی هم نبود چرا مسئله ی قل رو فراموش نمیکنی؟
پریا جان این منو میترسونه . این مشکل باید اساسی حل بشه و من نمیدونم چطور حلش کنم. من نگران آینده هستم زمانی که بخوایم زیر یه سقف زندگی کنیم من چطور میتونم تحمل کنم وقتی الان این حال و روزمه ؟
ببخشیدکه دیر جوابتو دادم
مشکلت حل شد؟
خب اگر امتحان کردی و جواب منفی گرفتی پس دوباره امتحانش نکن!
متاسفانه این مشکل فقط با تحمل حل میشه و بهترین راه حل براش صبوریه تا وقتی خودش بگه خصوصا از سوال پرسیدنم بدش میاد
ولی تا مشکلاتت حل نشده عروسی نکن تا وقتی قلبت مطمئن نشده
خبرم کن عزیزم