RE: میل جنسی و گناه خودارضایی
با سلام و احترام
این تاپیک متاسفانه به وسیله بعضی اعضاء با آفت های مشاوره ای همراه شده است. و این دسته از اعضاء در پاسخ به مراجع، دچار انتقال متقابل شده اند و این مراجع را بیشتر به تعارض کشانده است.
در کمک به مراجع باید اول خوب حرفهایش را شنید. و قویترین تشخیص باید داده شود. و بعد نوبت کمک کردن هست. اما اگر قبل از تشخیص واقعی مشکل ، احساسات و نظرات خودمان را بدون توجه به ادارک مراجع وارد کنیم، به مراجع کمکی نمیشود بلکه بیشتر در مشکل فرو می رود.
لطفا اعضاء محترم به عنوان تاپیک توجه ویژه کنند:
میل جنسی و گناه خودارضایی
یعنی مراجع درگیر یک تعارض هست. که یک طرفش نیازهایش هست. یک طرفش اعتقاداتش.
پس تشخیص : تعارض های شناختی هست. (مقاله مفصل در این مورد در تالار هست)
درمان هم: حل تعارض ها و ناسازگاری های شناختی هست (مقاله درمان تعارض های شناختی هم در تالار هست)
در ذیل به مراجع دقت می کنیم:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامان آزاده
سلام
..... هر دومون مذهبی هستیم البته من بیشتر. تا نمیدونم چی شد که من خود ارضایی کردم. الان خیلی داغونم،
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مامان آزاده
امیدوارم که امروز بعد از نماز ظهر دوباره پاکی و عفت رو پیشه کنم.
....خب این دوری استرس و فشار عصبی داره، .......
این پاسخ مبتنی بر شناخت ناصحیح مشکل مراجع است
پاسخ ذیل اگرچه لحظه ای مراجع را آرام می کند اما به تعارض مزمن مراجع می انجامد. چون در مقام راهنمایی ما حکمی داده ایم که مراجع نیاز به آن نداشته است. در واقع مراجع حرام و حلال کارش را از مبادی ذیربط خودش می گیرد و از مشاور انتظار حکم شرعی ندارد(آن هم حکمی اشتباه چون متخصص مسائل شرعی نیستیم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
گناه است یعنی چه ؟
]شما با همسر شرعی و قانونی خودت و بنا بر شرایط زندگی نیازهایتان را مرتفع می کنیدابدا هم اشکال ندارد .
پاسخ این سئوال مشاور را مراجع در پست اول گفته و آن اینکه چون فردی مذهبی هست، مدل خود ارضایی را گناه می داند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
روش و مدل زناشویی و رابطه ی جنسی را چرا گناه تعبیر می کنید ؟
بوسیله این پاسخ باز هم بر تعارض مراجع افزوده ایم . چون مراجع نگاه گناه را دارد و و در رابطه با همسرش و خواسته اش و نقش پزشکی اش هم تعارض دارد. ما سعی کردیم این تعارض را خودمان حل کنیم آن هم با پررنگ کردن نقش پزشکی همسر و حذف اعتقاد مراجع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
به جای اینکه ذهنتان را به سمت بد و زشت ببرید و اسم گناه روی آن بگذارید به پزشکتان که همان همسرتان است اعتماد کنید . کار بدی اتفاق نیفتاده و نمی افتد .
در این قسمت پاسخ علاوه بر اینکه تعارض مراجع را درک نکردیم، با تهدیدی جدید بر نگرانی مراجع افزوده ایم. و به او گفته ایم نگران مشکل بزرگتری باش!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
اگر در نتیجه ی سرکوب و دوری وبخارات از جای دیگر بالا زد و جوابهای دیگری به نیاز داده شد اسمش چیست ؟!
مثلا اگر همسر شما با این روش ارضا نشد و رفت دنبال زن دیگر ؟!
مثلا شما در اثر ترشح نشدن هورمونها دچار پرخاشگری و ....شدید و بدخلقی با همسر را آغاز کردید و او از دست شما فراری شد و ....
خلاصه:
تشخیص دقیق مشکل مراجع اولین گام مهم در مشاوره هست که باید بر اساس مستندات و رفتار و احساس مراجع به دست آید.
این مراجع دچار تعارض های شناختی و ناسازگاری شناختی هست که ماخوشبختانه قبلا مقاله آن را گذاشته ایم و درمان این مشکل را نیز قبل مطرح کرده ایم.
بنده از اعضاء همدردی به خصوص پیشکسوتان تالار همدردی انتظار بیشتری دارم که در مقام مشاور و راهنما دقت ویژه ای داشته باشند. مخصوصا مواردی که تالار همدردی رویکرد تخصصی اش را در حل مشکلات قبلا صریحا بیان کرده است.
دقت کنید وقتی احساس گناهی هست. قبل از اینکه به مراجع بگوییم با گناهت کنار بیا، باید یکی از این دو را مورد توجه قرار دهد
1 - کنار گذاشتن گناه
2 - اگر در گناه بودن مسئله ای شک هست، او را متخصص مربوطه ارجاع دهیم
چون اگر مراجع مسئله ای را گناه بداند و از طرفی ترک هم نکرده باشد ، پس احساس گناه هم اجتناب ناپذیر بوده و تعارض هایش باقی خواهند ماند.