RE: راه حل مشکل دعوا و کتک کاری ما چیست؟
پیامتون رو خوندم ممنونم .اما من نمیتونم جواب پیامتون رو بدهم شاید چون حق عضویت پرداخت نکردم .
من تاپیک شما رو همیشه دنبال میکردم و کارگاه مرد مقتدر و زن لطیف رو هم میخونم .زندگیم برام خیلی ارزشمند هست و همیشه دنبال بهترین راه حل ها هستم .
ناراحتی من از اینه که همسرم غرورش از زندگی با من براش مهمتره .
امشب دعوتش میکنم به شام حتما
دوباره ممنونم
هیچوقت بی احترامی نکن عزیزم
هییییییییییچوقت:163::163:
بهتر بود قبل از این بحث ها نظر همسرت نسبت به کارتو عوض میکردی(البته این ایده آلشه)
وگرنه باید به هم احترام بذارید
یعنی هیچ وقت نباید اون حریم و احترام بینتون از بین بره:305:
این رو شما با سیاست و ظرافت زنونه تو خونه جا بنداز
سعی کن مشکلات رو زنونه حل کنی(زنها اوج قدرت ظریف و دوست داشتنی اند)[/size][size=medium]
hamdardi 2 : مرسی عزیزم ، بله شما کاملا درست میفرمایید ، متاسفانه از دستم در رفت ، نباید این کار رو میکردم .نباید در برابر حرف های زشت و بی احترامی ها و لجبازی های اون من هم مقابله به مثل میکردم
دیشب شام رو آماده کردم و بهش گفتم که شام حاضره که میخوای بیا شام ....گفت که من خودم غذا پختم و در ضمن گرسنم هم نیست ...
منم دیگه اصرار نکردم و چیزی نگفتم و تنهایی شمام خوردم و اونم بعدش شامش رو خورد و بعد رفت توی اتاق و در رو بست
.
امروز نوبت دکتر داشتم با من اومد و توی راه و مطب هم با هم صحبت میکردیم راجع به نوبت و اینکه دکتر چی گفت ... و بعدش رفتیم ناهار خوردیم بیرون
وقتی اومدیم خونه دوباره رفت تو اتاق و در رو بست .
خیلی کاراش بچه گانه هست ..حالا منظور این کاراش چیه ؟ ما که باهم بیرون رفتیم ، با هم حرف هم زدیم ، با هم رفتیم ناهار خوردیم ...حالا دیگه چرا میری تو اتاق در رو میبندی؟
فکر میکنم مثل دخترها و زن ها احتیاج داره یکی نازش رو بخره و بگه تورو خدا بیا پیش من و نرو تو اتاق ...:316: آدم نمیدونه به این کاراش بخنده یا گریه کنه
چون چند روزه مرتب میره تو اتاق نمیخواد یک دفعه بیاد بیرون و بگه که همه چی از نظرش تموم شده ...میخواد بگه که من هنوز قهرم
البته تقصیر من هم هست ، همیشه رفتم نازش رو خریدم حالا عادت کرده .
خیلی این کاراش چندش آور هست ...واقعا نیست؟ ....این ها کارای یک مرد هست؟
من الان در این مرحله باید چی کار کنم ؟
از این کاراش عصبی میشم ، از این غرور کاذبش ، از این کارای زنونش و ناز کردنش، باعث میشه بیشتر به همه بدی هاش فکر کنه و اتفاقتا تلخی که در گذشته بینمون افتاده و بیشتر تنفر انگیزه برام .:302:
[quote=tamanaye man]
hamdardi 2 : مرسی عزیزم ، بله شما کاملا درست میفرمایید ، متاسفانه از دستم در رفت ، نباید این کار رو میکردم .نباید در برابر حرف های زشت و بی احترامی ها و لجبازی های اون من هم مقابله به مثل میکردم
راستش من كارشناس نيستم اما چيزي كه به فكرم ميرسه اينه كه شما هم خيلي حساسي.
موقعيت هاي ديگه رو نميدونم،اما تو اين مورد قضيه در حد حرف زشت و بي احترامي و لجبازي نبود.يه گير دادن كه معمولا همه آقايون(متاسفانه) كم و بيش دارن.
مهم اينه كه برخورد ما با اين رفتارها چيه.
من خودم آدمي نبدم كه
به همه چي جدي نگاه ميكردم و بيشتر از همه خودم ناراحت ميشدم.البته رابطه كه خاص باشه و طرف شوهر آدم باشه حساسيت آدم هم خاص ميشه!
به خاطر همين من تو ارتباطام يه جو بي خيالي تجويز كردم!
به اين معني كه خيلي سخت و جدي برخورد نميكنم و روي قضاياي ساده گير نميدم.
تمنای من عمده مشکل شما اینکه به نظرم با همسرت جدل می کنی یعنی وارد جدل میشی
کارگاه خانواده موفق رو خوندی!بخون
جدل نکن چون حس قدرت رو ازش می گیری و اون با این تهدیدات می خواد قدرتشو نشون بده .
:302:
عزیزم به چه نتیجه ای رسیدی؟
:316:
خیلی سر زدم خبری ازت نشد...؟:54:
:54:
با سلام اگه اون نمیتونه مدیریت کنه شما مدیریت کنید.مدیریت این نیست که حرف اول و آخر رو کی میزنه مهم اینه که با هم بودن رو داشته باشین و شما میدونید که طرف مقابلتون همچین رفتاری داره و زود از کوره در میره شما میتونید یه نوع سیاست رو تو رفتارتون بکار ببرید مثلا اون چیزی که مد نظرتون هست رو تو قالب سوال بهش بگین مثلا اگه اون بگه این تلویزیون خوبه ،شما نگین نه، نمیخوام ،این چیه، بلکه میتونین بگین که این مدل تلویزیون به نظر شما چطوره ؟خوبه؟فقط اگه طرز و روش بیان تغییر کنه، نرم و مهربون باشه میتونید حتی همسرتون رو شیفته و یه جورایی فرمانبردار خود کنید
http://ahlekhaneh.ir
hamdardi2 عزیزم .ببخشید که نتونستم این چند روز بیام نت
ما کم کم با هم آشتی کردیم ، و من با همسرم صحبت کردم و مشکلمون رو حل کردیم .و از بین صحبتاش یک نتیجه گرفتم .
دقیقا چیزی که دوستان گفتن درسته ، همسر من اگر احساس کنه که قدرتش داره زیر سوال میره، بد و بدتر لج میکنه و می خواد قدرتش رو بهم نشون بده و ثابت کنه که من هر کار کنم اون از من با قدرت تره .
رفتار من باید طوری باشه که اون حس کنه که اقتدارش سر جاش هست .
خیلی خوشحال شدم دوست عزیز
اگه قسمتهای مفیدی از صحبتهای رد و بدل شده
"من با همسرم صحبت کردم و مشکلمون رو حل کردیم"
که منجر به حل مساله تون شد رو بذاری ، قطعا در حق دوستان دیگه همدردی لطف کرده ای.
baby عزیز
بعد از آشتی من دلیل عصبانیت همسرم رو خواستم و ابراز ناراحتی کردم
و گفتم" عزیزم شما که انقدر در مواقع صلح و آرامش ادعای این رو دارید که همسرت رو دوست داری ، چطور دلت میاد این رفتارا رو با من کنی و این طور من رو کتک بزنی ؟
موضوع دعوای ما انقدر جدی نبود که به خاطرش بخوای تا این حد عصبانی بشی ! "
همسرم هم گفتش که به خاطر طرز حرف زدن من و موضع گرفتنم در برابر حرفاش بوده و اینکه با هر حرف اون من هم ادامه دادم و نخواستم سکوت کنم
و از من خواست در برابر یک حرفش که شاید اصلا خوب نباشه ، زود موضع نگیرم و احتمال این رو بدم که شاید همسرم از جایی ناراحت باشه و یا خبر بدی بهش رسیده و یا کاری داره که فکرش رو مشغول کرده ....
اگر من موضوع رو جدی نمیگرفتم اون هم از کنارش رد میشد و اصلا بحثی نمیشد .
ولی در کل نتیجه ای که گرفتم که به نظرم باید بیشتر حواسم رو جمع کنم این هستش که هر موقع که همسرم میخواد طوری صحبت کنه که قدرتش رو به من نشون بده ، من هم قدرتش رو تایید کنم و باهاش وارد بحث و جدل نشم .فکر میکنم این طوری حتی خودم بیشتر احساس قدرت و اعتماد به نفس کنم که تونستم موضوع رو کنترل و مدیریت کنم