شارلوت خانمي ، با توجه به تاپيك هاي متعددي كه در اين تالار ها گذاشتي . احساس خاصي نسبت به زندگي شما پيدا كردم . حالا جدا از اين موضوع كه در اينجا مطرح كردي و مساله اعتياد همسرت در ميون هست(هر چند يه شكه و مطمئن هم نيستي)ولي من يه خواهشي از شما دارم. معمولا چند ماه اول زندگي اكثر زن و شوهر ها با تنش همراهه. معمولا دو نفر تا بخواهند با هم همراه و به اصطلاح جفت بشوند زماني را صرف همين اصطحكاك ها م يكنند كه تا حدي طبيعيه و همين ها هست كه باعث شناخت بيشتر مي شود ولي من فكر مي كنم خود شما در بر خورد با همسرتون چندان مديريت نداريد! يا خيلي احساساتي و پر از عشق و شور با ايشون بر خورد مي كنيدو تماما با تكيه بر ظرافت هاي زنانه سعي در جذب ايشون داريد و يا از طرف ديگه رفتار پرخاشگرانه مثل همين سيلي زدن رو انجام مي دهيد. كمي در رفتارها با همسرتون متعادل تر و منطقي تر برخورد كنيد. به جايش رفتار قاطعانه اما با رعايت احترام رو در پيش بگيريد. خيلي وقتها لازم نيست علنا در چشمان همسرتون نگاه كنيد و بهش بگيد تو معتادي؟!! بايد در اين جور مواقع به صورت نامحسوس رفتارها و رفت و آمدهايش را زير نظر بگيريد.... در كل نظرم اين است كه رفتاري بالغانه در پيش بگيريد و سعي كنيد هيجاني برخورد نكنيد. به شما كاملا حق مي دهم كه در مورد مسايلي اين چنيني حسابي در هم بريزيد ولي عزيز دل حواستون به رعايت حرمت ها باشه كه اگر الان حرمت ها شكست ديگه تا آخرش درست كردني نيست.