RE: به خاطر کار شوهرم مدتی مجبوره تنهایی بره خارج از کشور. آیا موافقت کنم.
سحر جان واقعا متاسف شدم. ولی از یک طرف هم خدا رو شکر کن که قبل از ازدواج دست اون آقا برات رو شد! اگه بعد از ازدواج و یا خدای نکرده با وجو بچه میفهمیدی بسیار برات دردناک تر بود. به این واقعه به این صورت نگاه کن که خیری درش بوده!! و ازش درس بگیر. من مطمئنم که مردی که شایستگی خانمی مثل شما رو داره در زندگیت قرار میگیره و میتونی دوستش داشته باشی و بهش اعتماد کنی! شک نکن عزیزم :43: موفق باشی :72::72:
ستاره روشن عزیزم :72::72: ممنون از پیغامت
شماره دکتر لواسانی رو برات اینجا میگذارم. چون مثل اینکه خودت تاپیک نداری و من هم نمیتونم پیغام برات بکذارم!!
راستی چرا یک تاپیک باز نمیکنی و مشکلت رو مطرح نمیکنی تا دوستان بتونند راهنمایی کنند!؟
مشاور آقای دکتر لواسانی
اینم شماره دفترشه :
22546088
سلام مرسي زيبا جان شما چه تصميمي گرفتي؟
فعلا که قضیه خارج رفتنمون کنسل شده! راستش یک جورایی خوشحالم ولی شوهرم اصلا!! به نظر میرسه که زیاد از وضع کار و مدل زندگیش توی اینجا و کلا از وضعیت اجتماعیش زیاد راضی نیست و دنبال یک تغییر در زندگی بود که فعلا با توجه به شرایط امکان پذیر نیست!! ولی از زندگی خانوادگیمون راضیه و شکر خدا با هم خیلی خوبیم و مشکلی نداریم. فکر میکنم بعد از اون اتفاق شکل رابطه زناشوییمون عوض شد و همدیگه رو بیشتر دوست داریم و قدر همدیگه رو بیشتر میدونیم!! خدا رو صد هزاز مرتبه شکر میکنم که اون اتفاقات ختم به خیر شد! فقط اینرو بگم که گاهی اوقات که به خاطرات اون چند ماه برمیگردم، غمی ناخودآگاه تمام وجودم رو فرامیگیره!! ولی سعی میکنم زود برطرفش کنم.
از توجهت خیلی ممنونم :72::72::72: