RE: دوست داشتن هم دانشگاهی
از همه دوستان تشکر می کنم:72: از فرشته مهربان هم تشکر می کنم می دونم هدفشون خیره ولی من خودم عقل دارم و بهتر بود نظر خودتون رو در پست جدا تایپ می کردین تا خط خطی کردن پست بچه های سایت.
خیلی گیج شدم عقل می گه کارم اشتباست اما دل بی قراره.
یکی از بچه ها گفت عشق نیست گذراست منم پنج ترمه دارم همینو به خودم می گم (اصلا به ازواج دختر فکر نمی کردم) اما اگه عشق نیست پس چرا این علاقه رو به کس دیگه ایی پیدا نمی کنم اگر گذراست چرا همچنان همرامه 2 سال یا به عبارتی 24 ماه 730 روز کم نیست.
از همه ممنونم فعلا تصمیم گرفتم کنار بکشم و فعلا هیچ حرکتی نکنم اگر قسمت من باشه اتفاق می افته (امید وارم حرفتون درست باشه و بعد ها حسرت گذشته و از دست دادن ایشون رو نخورم.)
الان که دارم اینو تایپ می کنم بغض و ترس :302:وجودمو گرفته نمی دونم کلافم اما صبر می کنم تا در شرایط بهتر تصمیم بگیرم ...
باز هم از maryam1772 و ...let it go دوستان عزیزم تشکر می کنم احساس می کنم حرف دلمو فهمیدن و از ته دل حرفاشونو میگن.
از این سایت هم ممنونم که فرصت هم فکری رو به من داده تا بهترین راه رو پیش بگیرم. :72::72::72:
اگر اتفاقی افتاد اینجا می نویسم.
جایی خوندم که کشش به سمت شخص خاصی میتونه دلایلی داشته باشه مثلا شما از نظر روحی فکری مشابه باشید جایی دیگه هم شنیدم که اگر چشمای شمارو ببندن و با چند نفر صحبت کنید از بین اونها کسی که با شما تفاهم بیشتری داره انتخاب کنید با صحبت،اونوقت اگه چشماتونو باز کنند ممکنه کسی رو انتخاب کرده باشید که اگر میدیدینش هرگز به سمتش جذب نمیشدین که باهاش صحبت کنید
در نهایت این خود شمایید که تصمیم میگیرید
میخوام که یک مثال بزنم براتون که شاید زیاد ربطی به ازدواج نداشته باشه
اگه شما رانندگی بلد نباشید حاضرید با فرزند و همسرتون برید جاده بین شهری رانندگی کنید
منظورم اینه که بدون آگاهی و آمادگی اگه برید جلو ممکنه صدمات جبران ناپذیری بخورید
پس سعی کنید آگاهیاتون رو بالا ببرید لینک سمینار ازدواج دکتر فرهنگو میزارم مطالعه کنید برای من که مفید بود
http://drfarhang.mihanblog.com/post/2
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaaldaa
جایی خوندم که کشش به سمت شخص خاصی میتونه دلایلی داشته باشه مثلا شما از نظر روحی فکری مشابه باشید جایی دیگه هم شنیدم که اگر چشمای شمارو ببندن و با چند نفر صحبت کنید از بین اونها کسی که با شما تفاهم بیشتری داره انتخاب کنید با صحبت،اونوقت اگه چشماتونو باز کنند ممکنه کسی رو انتخاب کرده باشید که اگر میدیدینش هرگز به سمتش جذب نمیشدین که باهاش صحبت کنید
در نهایت این خود شمایید که تصمیم میگیرید
میخوام که یک مثال بزنم براتون که شاید زیاد ربطی به ازدواج نداشته باشه
اگه شما رانندگی بلد نباشید حاضرید با فرزند و همسرتون برید جاده بین شهری رانندگی کنید
منظورم اینه که بدون آگاهی و آمادگی اگه برید جلو ممکنه صدمات جبران ناپذیری بخورید
پس سعی کنید آگاهیاتون رو بالا ببرید لینک سمینار ازدواج دکتر فرهنگو میزارم مطالعه کنید برای من که مفید بود
http://drfarhang.mihanblog.com/post/2
تشکر ویژه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
اگه عشق نیست پس چرا این علاقه رو به کس دیگه ایی پیدا نمی کنم اگر گذراست چرا همچنان همرامه 2 سال یا به عبارتی 24 ماه 730 روز کم نیست.
برادر خوبم ، به این دلیل :
تمام تمرکز احساسی و ذهنی شما روی ایشون بوده و رویاپردازیهای رمانتیک و آینده گرایانه و انحصار بینی ...... اینها باعث میشه که از یاد نره و از تداومش تصور علاقه عاقلانه کنیم .
شما از همین حالا از توقف فکر و احساس استفاده کنید و تمرکز زدایی را در پیش بگیرید و به جد بر فعالیتهای مهم و اساسی زندگیتون متمرکز بشید ، خواهید دید که چقدر حال و احوالتان تغییر خواهد کرد .
پاورقی
=====
اختیار ویرایش به گونه مقتضی که اعضاء را هدایت کند به سمت آگاهی از محتوای آسیب زا و .... از اختیارات مدیران و تأکیدات مدیر همدردی هست .
.
به نظر من شما که پسر هستین و میتونین اقدام کنبن نباید دست روی دست بذارین.
البته بازم هرجوری که خودتون صلاح میدونین. ایشالا هرچیزی که صلاحه اتفاق بیفته...
نقل قول:
به نظر من شما که پسر هستین و میتونین اقدام کنبن نباید دست روی دست بذارین.
البته بازم هرجوری که خودتون صلاح میدونین. ایشالا هرچیزی که صلاحه اتفاق بیفته...
خواهر من!
شما انگار این چند صد تاپیک شکست های عشقی و ... رو نخوندید که به ایشون میگید بره جلو؟
عزیز من دختره رو برای ازدواج میخوای؟
خب برو به مادرت بگو! رک و راست.
اگر موافقت کرد, خودش کار ها رو راست ریست میکنه.
اگر دختره و خوانوادش موافقت کردن, تمومه! ( البته 50 درصدش )
اون موقع برو تو کار احساسات و خوش باش, چون دیگر حداقل مشکل خارجی برای به هم نرسیدن نداری و ترس گشت امنیت اخلاقی هم تو خیابون نداری! :311:
نه ترس ازدست دادنش, خیانتش و ...
به هم تعهد دارید که مال همید :72:
حالا اگر خودت بری جلو:
گام یک: باید مخ دختره رو بزنی :325:
دو: راضی شد؟ خب میری تو فاز احساسات :43:
سه: تو دانشگاه و ... کلی حرف پشت سر اون دختر و خودت میاد :302:
چهار: خانواده یکی یا هر دو میفهمن و آن وقت ... خانواده دختر عمرا دیگه موافقت کنن که ازدواج کنید
پنج: شکست عشقی شدید میخورید و همینجا تاپیک میزنی که کمکم کنید! دارم به خودکشی فکر میکنم
شش: بعده دوسال یاد این تاپیک و تاپیک شکست عشقیت میخوری و میگی دیدی چه جوری 2 سال علاف بودم؟ و...
حالا خود دانی, من خودم این مدت 2 سالم 6 ماه بود ( خدا رو شکر ) هنوز هم که هنوزه فکرش رو که میکنم لجم میگیره که آخه پسر حسابی چیت کم بود که 6 ماه طلایی که میتونستم زندگیم رو عوض کنه از دستم رفت.
روی سخنم با "فرشته مهربان" مسئول این انجمن است:
اولا ای کاش شما نام مستعار نداشتید و من میتونستم شما رو بعنوان فرد حقیقی با تخصص و سطح تحصیلات مشخص و دفتر مشاوره (در صورت وجود) بشناسم تا برای مشاوره حضوری خدمت میرسیدم.
دوما تعجب میکنم که یک کارشناس در مقابل اظهار نظر فردی که بر خلاف اعتقاداتش هست، بجای راهنمایی و اصلاح فرد سریع میاد خط بطلان میکشه و برچسبایی مثل "سفسطه" رو خیلی راحت به اون اظهار نظر نسبت میده. من استدلال کردم خب شما باش مخالفید و متخصص هم هستید بیاید با نظر کارشناسانه و مستدل خودتون (در صورت وجود) نظر من رو رد کنید تا من و کسایی که با من هم عقیدن از گمراهی بیایم بیرون.
سوما شما با این حرکاتتون به حیثیت سایت لطمه وارد میکنید و این رو القا میکنید که تحمل این وب سایت برا حرفای دیگران که با شما هم نظر نیستن بسیار پایینه و این ضعف بزرگیه.
چهارما من چند وقته با این وب سایت آشنا شدم بنظرم رویه کلی این سایت برای ازدواج عمرش رو به پایانه و دنیای مدرن مناسبات جدیدی رو میخواد که شما دارید نهایت تلاشتون رو میکنید که از این اتفاق پرهیز کنید ولی موج مدرنیته بسیار قویه سعی کنید در این دنیای مدرن روش های سنتی خودتون رو مقداری با مدرنتته آشتی بدید تا جوونای ایرانی نیان از ازداوج غربی ها الگو برداری کنن و مهر "out of date" رو رو نظراتتون بزنن.
موفق باشید خانم/آقای "فرشته مهربان"
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیر همدردی
سلام بر شما عزیزانم
این سئوال بعضی از اعضاء عزیز هست که چرا این مدیر همدردی اینقدر سخت گیرانه ، تنگ نظرانه قوانین تالار همدردی را وضع می کند، پست ها را ویرایش یا حذف می کند .(بخوانید سانسور )، و بدون اغماض نسبت به مسدود کردن حساب کاربران خاطی اقدام می کند؟
این تالار و قوانین سخت گیرانه آن (که به خاطر مقتضای خدمات تخصصی به مراجعین، در چنین تالاری هست)، واقعا تنگنایی برای افرادی هست که می خواهند روشنفکرانه و انتزاعی مباحث را به چالش بکشانند.
لذا می توانم درک کنم که جو بسته چنین تالاری چقدر کسالت آور و خفقان آور برای افرادی هست که تالار همدردی را نمونه جامعه به حساب می آورند و انتظار دمکراسی و مباحثه و ... دارند.
در حالیکه ما صریحا در قوانین تالار همدردی آورده ایم که اینجا ماکت یک جامعه دمکراتیک نیست. که افراد بحث کنند و نظرات آزاد اندیشانه و متفاوت ارائه دهند. بلکه اینجا مانند یک کلینک خصوصی در مورد مشکلات هست که صرفا افراد می توانند در راستای تخصصی به دیگران کمک کنند نه نظر شخصی.(و در این مورد مدیر همدردی مسئول هست.) و البته دیدهای واگرایانه تخصصی هم در انجمن های عمومی باید تحت نظر مدیر همدردی و همگرا ارائه شود و مراجعه کنندگان را آشفته و سردرگم نکند.
دوستان من
وقتی که کسی صرفا بر اساس تجربه شخصی، یا مطالعه محدود یا نظر انتزاعی خود بحثی را راه می اندازد، یا پاسخی ارائه می دهد که از نظر تخصصی و روانشناختی غلط هست (بدیهی هست که مدیرهمدردی در این مورد مسئول هست)، آنگاه ممکن است زندگی یک مراجعه کننده به خطر بیفتد.
چالش های نظری گاهی موجب آشفتگی مراجعان بین نظرات می شود. لذا ضرورت هماهنگی جوابها با مدیر همدردی اجتناب ناپذیر هست.
این که حرفهای قشنگ بزنیم و بگوئیم خود افراد شعور دارند و می توانند تشخیص دهند ، این یک سفسطه هست. در موارد تخصصی تشخیص و درمان با متخصص هست.
چون اگر موضوعی تخصصی هست. باید نظر متخصص صائب باشد. و رای گیری و دمکراسی صرفا یک شعار خنده دار در این مورد هست.
البته گاهی متخصصین در یک امر تفاوت دیدگاه دارند. که در اینجا هم نباید این چالشها را بر سر مراجع خراب کنند، بلکه در بین خودشان باید به نتیجه برسند و برون ده آن مشخص و دقیق باشد.
بنابراین انعطاف پذیری نسبت به محدودیت هایی که با آنها روبرو هستیم به ما فرصت بهره برداری متناسب با آن موقعیت را می دهد. و اگر چنین انعطافی را داشته باشیم آنگاه سیاه و سفید نمی کنیم. که یا باشیم یا نباشیم. بلکه می توانیم در چارچوب توانایی هایمان و محدودیت هایمان عمل کنیم.
به هر حال حرکت و رفتن نیز جزء پویایی های ماست اگر آگاهانه و از روی منطق به آن دست یافته باشیم.
زیرا گذشتن از هر کهنه ای اگر برای رسیدن به نویی باشد ارزشمند است، بلکه لازم.
=================
***** متاسفانه وقت محدودما و کثرت پستها و مراجعین نیز اجازه نمی دهد که ما تک تک پستها را آنالیز کنیم و اصلاح کنیم. یا با صاحب تاپیک ها و پستها مباحثه کنیم.
سلام
از yaaldaa عزیز تشکر ویژه می کنم اگر بگویم بیشترین کمک را شما به من کردین ، بی ربط نگفتم برای شما آرزوی بهترین ها را دارم.:72:
HMD دوست من شما پست های من رو نخوندین؟ اگه خوندین که دیگه چرا اینجوری پست می زاری؟
گفتم قصد ازدواج اگر شرایط (فکری و اخلاق) به هم خورد بلا فاصله با دو خانواده صحبت می کنم.
امروز از صبح تو دانشگاه چشم چشم می کردم که شاید ببینمش اما ندیدم تا اینکه به فکر افتادم که سخنرانی استاد فرهنگ را گوش کنم (به توصیه yaaldaa عزیز) تو کلاسی نشته بودم ( تا شروع کلاس یک ساعت وقت بود) تازه داشت در باره قانون جاذبه صحبت می کرد (باور دارم این قانون را) پیش خودم گفتم ای کاش حالا که اینجا نشستم از راه رو رد می شد .
باورتون نمی شه 5 دقیقه نشد از جلوی کلاس رد شد و همون لحظه داشت داخل کلاس رو نگاه می کرد که برای چند ثانیه نگاهامون در هم قفل شد با دوستانش بود.
دیگه نمی دونم چی بگم (شاید باور نکنید اما خدای بالا سرم شاهد و ناظره)
من به استخاره اعتقاد دارم همونجور که استاد فرهنگ هم تایید می کنه
امروز یه راست از دانشگاه رفتم مسجد بعد نماز از روحانی خواستم استخاره کنه.
باورتون نمیشه چی امد.
روحانی برای لحظه ایی چهره اش از این رو به آن رو شده بود.
چیزی که روحانی با خنده و مهربانی به من گفت.
هم خیر است هم فضل است هم رحمت است و هم نعمت.
گفت بسیاربسیار خوب است .
فردا با خانواده در میون می زارم. تا مراحل قانونیش پیش بره.
به مسعولین و مشاورین این سایت پیشنهاد می دم برای یه بارم که شده صحبت های استاد فرهنگ رو گوش کنن .
ریشه خیلی از گناه ها و فساد ها ممکنه راهنمایی اشتباه باشه.
من یه جونم دقیقن بستر برای گناه و آلوده شدن من آمادست شما که مسعولیتی به عهده گرفتین باید به دقت به گفته های خود فکر کنید.
امید است از این حقیر رنجیده خاطر نشده باشید حرف های دلم بود باید می گفتم.:72::72::72:
به همه دوستان توصیه می کنم لینکی که yaaldaa برای من گذاشت رو ببینن و اون فایل های صوتی را گوش کنن .
saber-g1 عزیز
ممنونم به برادرم هم اگر در شرایط شما میبود همین حرفها را میگفتم
خوبه که با خانواده در میون بزارید اول بگم که مطمئن باشید کسانی که راهنماییتون میکنند و بهتون هشدار میدن تجربیات زیادی دارن،خوبه که بهشون اهمیت بدین همونطور که انتظار دارین با حرفای شما با تعصب روی عقیده خاصی برخورد نشه شما هم بدون هیچ تعصبی به این راهنماییها گوش بدین
چند تا توصیه خواهرانه:
این قانون جذب که گفتین پس باید بدونید که تشخیص خوب و بد رو نمیده چیزی که شما بهش فکر میکنید براتون میاره
اون که باید تشخیص بده خود شمائید
اون سمینار رو تا اخرش گوش بدین
استخاره فقط کسب اجازه ست برای بررسی معیارهاتون و شروع فرایند
امیدوارم موفق باشید