نوشته اصلی توسط کبـود
ظاهرا ایشون نمیخواد که با شما قطع رابطه کنه ، البته منطقی هم هست. آدم که سر یه حرف ول نمیکنه بره که
اما مشخصه که هنوز خیلی ناراحته و شما اونجوری که باید و شاید جبران و دلجویی نکردید ، البته مساله فقط ناراحتی نیست
اگه یه نگاهی به معنی حرفتون بکنید متوجه میشید که حق داره نسبت به ادامه رابطه با شما سرد بشه ، تا دیروز فکر میکرده همه چی خوبه و حالا شک کرده که تمام این مدت ممکنه فقط بازیچه شما بوده باشه درواقع قهر کرده نه اینکه بلاتکلیف نگه داره
اینم که شما هی میگی تکلیفو روشن کن زیاد جالب نیست! درواقع یجورایی داری همون حرف قبلیتو ادامه میدی و میگی بریم پی کارمون
به نظر من شما تکلیفتو با خودت مشخص کن. ببین اگه واقعا این دختر رو نمی خوای پس بذار تموم شه
اما اگه قصد ازدواج داری برگرد و جبران کن، یکاری کن بفهمه هرگز بازیچه نبوده و واسه ازدواج در نظرش گرفتی
بگو اون حرفم نسنجیده بود فقط میخواستم خودمو لوس کنم اما بعدا که بهش فکر کردم فهمیدم چقدر حرفم زشت بوده، بگو خیلی پشیمونی ، بهش حق میدی ناراحت باشه اما واقعا منظوری نداشتی
بعدشم بهش حالی کن که قصدت جدیه و میخوای باهاش ازدواج کنی. بگو برام خیلی مهمی و می خوام باهات ازدواج کنم ، میخوام بیام خواستگاری و ..
البته درستشم همینه. رابطه شما به روابط فیزیکی رسیده و درست نیست دیگه اینجوری ادامه بدید. باید دیگه ازدواج کنید اگه میخواید کنار هم باشید.