مادرم دیروز یه پدرم گفت نه هیچ کس برای پسرت پیدا میشه، نه دخترت.
خدایاااااااااا دیگه خسته شدم:302:
نمایش نسخه قابل چاپ
مادرم دیروز یه پدرم گفت نه هیچ کس برای پسرت پیدا میشه، نه دخترت.
خدایاااااااااا دیگه خسته شدم:302:
درود
من تصورنمیکنم مقصراین مشکل شما باشید .الان دوستان پسر من به سه دلیل ازدواج نمی کنند. 1- مهمترین و اصلی ترین مشکل که بسیار هم فراگیره، مشکلات اقتصادیه.اکثردوستای من تحصیل کرده هایی درحد دکترای مهندسی یا ارشد مهندسی هستند. ولی وضعیت اقتصادی به شکل نگران کننده ای خراب و توقع خانوادده دخترها به صورت عکس توانایی پسرها در حال افزایش است. درآینده اوضاع بدتر خواهد شد.
2- آزادی که بسیاری از پسرها نمیخواهند از دست بدهند
3- به زعم برخی از پسرها قابل اعتماد نبودن برخی از دخترها( من هیچ دلیلی برای رد یا پذیرش این حرفها نمیگم. از واقعیت موجود حرف میزنم)
پس مقصر شما نیستید. ثانیا پسرها معممولا در سنین 22 تا 26-7 سالگی دختر خانومها دنبال شخصی برای ازدواج هستند. یعنی شما تازه در ابتدای راه هستید. ممکن است در سن 29-30 سالگی این حرف مقداری توجیه داشته باشد(آن هم مقداری) ولی 22 سالگی واقعا استرس زاست؟
در ضمن اون خونواده هایی که می گن دخترمون امسال 4 تا خواستگار داشته یا 10 تا خواستگار داشته اگراین رونگن که دخترشون دق میکنه،میخوان شما رو اذیت کنند . :227:
منم موافقم شما سنی نداری...اگر با مامانت صحبت کنی ک شاید بخاطر شماس ک خواستگار نمیاد واسم شاید موثر باشه البته شاید هم واقعن رفتار مامان شما تاثیری نداشته باشه در اومدن یا نیومدن خواستگار
اگر احساس میکنی برای ازدواج دلیل داری و ازلحاظ روحی و ...نیاز داری بهش میتونی یسری اقدامات انجام بدی ک میگم اما اگه بخاطر فشار حرفهای مادر و..هست به روی خودت نیار گرچه میدونم سخته...
اما راه پیشنهادی من:دعا و استمداد از خدا...توسل ب ائمه از ته دل..واقعن جواب میده..ی نمازی رو آقای بهجت یاددان برای این مواقع شاید سرچ کنی پیداش کنی...از آدم موثق شنیدم ک میگفت توی حرم امام رضا(ع) نماز جعفر طیار خوندن کمک میکنه..حالا مشهدم نرفتین تو خونه بخونین ظهر جمعه وقت فضیلتشه
بعدم اینکه همه میگن ابرواتو بردار نمیفهمم بعنی چی؟خاستگاری ک برای چندتا دونه موی ابرو بخاد بیاد همون بهتر نیاد..تو فقط ببین خدا ازت چی میخاد و ببین تکلیفت تو این شرایط چیه؟درس خوندن؟ یا ناامید شدن و درس نخوندن و پشت پ زدن ب همه چی
خوشبخت باشی عزیزم
منم22 سالمه خيلي فعالم بيشتر خواستگارامم از اينجا اب ميخورن مدرك نقاشي خياطي زبان باشگاه فقط اين مدلي جامعه رو بچرخ سر زبون دار باش به همه محبت اونم از صميم قلب داشته باش بعد بيا بگو چند تا خواستگار داري:310:
خانم gisu لطفا به تاریخ آخرین پست نگاه کنید
تاپیک زیر خاکی رو بالا نیارید.