سلام مریم جان. من یه دوست صمیمی دارم همسن شماست. وکیله فوق لیسانس حقوقه. تو یه شرکت خوب کار میکنه. خونه و ماشین خوب داره(با خانوادش زندگی میکنه ها) قیافشم نمیگم زیبای خفته اس اما خوبه. در حد همه دخترای امروزی. اونم مشکل شما رو داره. من فکر میکردم خودش قصد ازدواج نداره.اما مدتی پیش درددل کرد فهمیدم ازین شرایط که کسی ازش خواستگاری نکرده ناراحته. من دقیق شدم تو زندگیش اینا به نظرم اومد به خودشم گفتم اما تا حالا کاری برای تغییر رفتارش ندیدم بکنه. میگم شرایط و رفتارشو شاید بدرد شما هم بخوره.
1- ایشون در جواب هر کسی که ازشون میپرسن چرا ازدواج نمیکنی میگفت قصد ندارم فعلا کارم در اولویته. اینو تو جمعهایی که ممکن بود مرد مناسبی برای ازدواج باهاش باشه هم تکرار میکرد درعین حالی که قلبا دوست داره ازدواج کنه. (به نظرم این خیلی بده چون ادما حرفی که میشنون رو باور میکنن ممکنه یکی ازین سوال پرسنده ها کیسی داشته باشه یا از طرف کسی این سوالو ازشما بپرسه که با جواب شما سرد میشه)
2-ایشون خیلی خشک و رسمی تو اجتماعی که هست رفتار میکنه(بخاطر کارش همش تو جو رسمیه) و اصلا متوجه توجه خاصی که ممکنه تو همین جمعها کسی بهش داشته باشه نمیشه. نمونش پسر کمرو و گوشه گیری بود که من خودم شاهد علاقش به این دوستم بودم اما دوستم هیچوقت نفهمیده بود تا وقتی که پسره رفت ازونجا البته نمیگم کیس مناسبی بود اما خب اگه دوستم متوجه ایشون و علاقش شده بود شاید....
3-به خاطر شرایط خوب و اعتماد به نفس ناشی ازون متاسفانه خیلی آمرانه با همه رفتار میکنه و این تو محیط کار البته براش ابهت میاره اما نباید انتظار داشته باشه که مردی پیدا شه که عاشق کسی بشه که همش در حال دستور دادن و قدرت نشون دادنه. این طبیعت مرداس دیگه:311:
4-هیچ تلاشی حاضر نیست برای جلب نظر طرف مقابلش کنه و متاسفانه فکر میکنه اگه مردی خوشش بیاد باید یه راست بیاد ندیده و نشناخته پیشنهاد ازدواج بده.
(ما خانومیم و بهتر میدونیم که ممکنه یه مرد تو لحظه اول از یه خانوم خوشش بیاد و رفتاری نشون بده اما اینکه بیشتر جلو بیادو جدیش کنه بستگی به خودمون داره چون بهر حال اینجور روابط یه طرفه پیش نمیره باید به طرف مقابل قابلیتها و لطافتها و جذابیتهامونم نشون بدیم در واقع باید بهش فرصت شناخت بدیم.
امیدوارم بدرد بخوره دوستمم