يعني شوهرت هموني شده كه ميخاستي ؟ديگه توهين نميكني ازت حمايت ميكنه ؟ميشه بگي چقدر طول كشيد وچكار كردي /
نمایش نسخه قابل چاپ
يعني شوهرت هموني شده كه ميخاستي ؟ديگه توهين نميكني ازت حمايت ميكنه ؟ميشه بگي چقدر طول كشيد وچكار كردي /
آنی جان حرفهاتونو کاملا قبول دارم اما الان نگرانیم بیشتر از این موضوعه که
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آفتاب همدرد
لازم نیست نگران باشی . او سالم و تندرست است .
فقط بهش افتخار کن و با افتخار به جمع معرفیش کن .دوستش داشته باش . فندق تو سالم سالم است .
سلام
یکم اروم باشید.بیشتر از هر چیز ارامش میتونه بهتون کمک کنه.
در مورد وزن جنینتون نگران نباشید مهم اینه که سالمه.
زمانی که من باردار بودم خیلی رو این موضوع حساس بودم وکلی تحقیق کردم واسه وزن بچه وراههای بالا بردنش .
اون موقع تو یه مجله در این مورد نوشته بود :وزن گیری بچه از نیمه های ماه هفتم وبعد از اون سرعت میگیره ومخصوصا شروع ماه هشتم.وبرای بالا بردن وزن جنین بهترین چیز مصرف بستنی هستش .
من خودم عاشق بستنی هستم واینم که خوندم دیگه حسابی خودمو بستم به بستنی .من بستنی سنتی مصرف میکردم البته من وزن زیادی اضافه نکرده بودم موقع ورودم به اتاق عمل 12کیلو اضافه داشتم .ومشکل قندهم نداشتم.
پسرم هم حدود 4 کیلو بود.
راستی یه مخلوطی هم هست که درست میکنم والان گاهی به پسرم میدم واون موقع مصرف میکردم:
کنجد -پسته-فندق-بادام- پودر نارگیل=>یه مقدار ازینا رو اسیاب میکنی میریزی تو شیشه در بسته وهر روز 2قاشق غذاخوری میریزی تو عسل یا شیر ویا رو بستنی میخوری.البته باید اجیلت خام باشه.
سلامت باشید.:72::72::72:
سلام خواهرم
مشکل خاصی نمی بینم که شما نگران باشید! به هیچ وجه نگران نباشید! اینکه ضعیفه مشکل خاصی نیست به توصیه های متخصص زنان گوش گنید قوی می شه... من به شما اطمینان می دم که فرزند شما سالم خواهد بود! این رو برای دلگرمی شما نمی گم و یا اینکه بخوام به شما روحیه بدم... این رو با قطعیت می گم که مبارکه! اما یه چیزی رو هرگز فراموش نکن! خودت رو! خودت رو هرگز فراموش نکن! من در پستهای شما حضور خودت رو کمرنگ می بینم و البته با توجه به اینکه در تریمستر سوم هستی طبیعیه! اما خودت رو در اولویت بگذار
فعلا شوهرتون در رفت و آمد شما، به شما کمک می کنه و بگذارید این روند بدون هیچ گونه عذاب وجدانی ادامه داشته باشه وخواهش می کنم کار ایشون رو توجیه نکنید... مثلا نگید چون هزینه اژانس زیاده خودش میاد و می ره! و هرگز راهکار به ایشون ندهید و بیش از اندازه لازم تشکر نکنید! با احترام و قدردانی برخورد کنید... بگذارید این روند با احترام و قدردانی ( نه بی خیالی و نادیده گرفتن) ادامه پیدا کنه تا بتوانید از مرخصی لازم استفاده کنید
برای روحیه شما مناسب نیست با سرویس آمد و شد کنید.
سوالی بود بپرسید
آقای sciنمیدونید چقدر خوشحال شدم از اینکه دیدم شما به تاپیک من اومدین.ممنونم.
یه سوال دیگه میخوام ازتون بپرسم ممنون میشم راهنماییم کنید.
دکترم هم به من پریناتال داده (هرروز)و هم ایزن پلاس(هرروز) و هم کلسیم(روز در میان)،در صورتیکه همون پریناتال 150 درصد نیاز روزانه اهن داره و کلسیم هم فکر میکنم19 درصد داره و با توجه به اینکه من خودم هم روزی سه یا چهار لیوان شیر میخورم و اینکه کلسیم برای سه ماهه اخر در گروهc قرار داره به نظرتون لازمه من از هرسه قرص بخورم؟زیادی اهن و کلسیم و ویتامینd3مضر نیست؟
من خیلی دوست داشتم واسه اینکه از روند رشدش مطلع باشم ماهی یک بار برم سونو به خصوص به خاطر اینکه بهم گفته بودن ضعیفه اما دکترم گفت تا ماه نه نری سونوگرافی.واقعا نباید برم؟سونو رفتن مضره؟هیچ دستورخاصی هم برای وزن گرفتنش بهم نداد!!!!
سلام آفتاب همدرد عزيز،
شما به من محبت داريد
اميدوارم نگران نباشيد...
ببينيد در مورد آهن،كلسيم و ويتامين D3، مصرف لازمش هيچ مشكلي نداره و براي خانمي مثل شما روزانه 4000 يونيت ويتامين D3 به سوخت و ساز جنين شما كمك مي كنه... يا در مورد كلسيم 1000 ميلي گرم لازمه هر مادر باردار بالاي 18 ساله. در مورد آهن هم توصيه خوبي بر مصرف آهن شده و بسياري از مادران بارادار از فقر آهن رنج مي برند كه عواقب خودش رو داره... اينها دارو نيستند و مكملهاي غذايي هستند. يك ليوان شير حدودا 352 ميلي گرم كلسيم داره كه اگر صد در صد جذب بشه.. شكل كربنات كلسيم به راحتي جذب مي شه كه در مكمل ها موجوده، توجه داشته باشيد كه قرص كلسيم كه مصرف مي كنيد حاوي مقادير سرب نباشد. (روي برچسب قرصها نوشته شده است)
توصيه پزشك متخصص شما صحيح است و به نظر لزومي نداره هر ماه برويد سونوگرافي و ماه نهم برويد بهتره. توصيه مي شه چهار بار سونو انجام بشه، اولين بار ابتداي بارداري، دومين بار هفته 12، سومين بار هفته 22 و بار چهارم هفته 32 بارداري.
آنچه در مورد رشد جنين به شما گفته خواهد شد عملا در سونو چهارم است در هفته 32 يا سونو آخر، پس دقت داشته باشيد كه عقب نيستيد و همه چيز طبيعي است... در سونو هفته 22 تا 24، كه فكر كنم شما رفتيد، بيشتر تامل روي رشد قلب، سر، تبادلات مادر و جنين و مايع آمونيوني و همچينين رشد جنين است... كه اگر موردي باشه براي بهبودش به مادر كمك مي شه كه مشكل در سونو بعدي برطرف بشه
دوست داشتي يه دوربين بذارن هر روز ببينيش؟ اينقدر نگران نباش... خيلي زودتر از اونيكه فكر كني رشد مي كنه در هفته هاي آخر و تو رو خدا يه كاري كن كه مادر هم به اندازه جنينش سالم باشه! ايشون كه سالم هستند!
چون سونوگرافي به كمك امواج انجام مي شه موجب خواهد شد جنين گرم بشه و انجام بيش از اندازه اون مي تونه براي جنين مضر باشه. در مواردي كه مادر در شرايط خاصي باشه يا چند قلو باشه، سونوگرافي هاي دو بعدي بيشتر توصيه مي شه اما سونوگرافي سه بعدي و چهار بعدي توصيه نمي شه...
موفق باشيد!
نگران نباشيد!
شوهر رو فراموش نكنيد! ايشون اولويت اول زندگي شماست!
مرسی واقعا از لطفتون ممنونم.
من در هفته بیست و هفت رفتم سونو.نوشته در پرزانتاسیون بریچ و وزن 870 گرم.
کاملا حرفاتون بجاست ازتون ممنونم که وقت گذاشتین.:72:
قرص پریناتال تمام موارد لازم روزانه و حتی بشترش رو داره.
مثلا در مورد اهن نوشته 150 درصد نیاز روزانه،با این وجود قرص اهن اضافی اشکالی بوجود نمیاره؟eisen plus
قرص کلسیمی که دادن calci care هست که اندازه 400iuویتامین d3 داره دقیقا به اندازه ای که پریناتال داره.
d3 چطور؟اشکالی نداره دوبرابر نیاز استفاده شه؟
ازتون ممنونم.:316:
استفاده از آهن به ميزاني كه پزشك متخصص براي شما تجويز كرده، به رشد جنين شما كمك مي كنه و عملا كار آهن اينه!
توصيه اكيد من اينه كه فقط هموني رو بخوريد كه پزشك توصيه كرده نه بيشتر و نه كمتر
كلسيم در روده كوچك جذب مي شه و تمام انچه كه خورده ايد جذب نمي شه
محيط اسيدي معده، ويتامين D، مقدار استروژن خون و نوع مكمل شما در جذب كلسيم موثر خواهند بود. شايد مقدار زياد اون موجب يبوست بشه كه با فيبر و ... برطرف مي شه
ويتامين d3 كه بهمراه كلسيم مي باشد موجبات تسهيل جذب كلسيم ر و فراهم مي كنه
سوالي بود بپرسيد