RE: زندگی خوب بعد از بخشش خیانت همسر
ممنون بهار عزیزم
حتما کارایی رو که گفتین انجام میدن و به اینجا نمیام مگر اینکه کاملا آروم شده باشم و یا در موردی مشاوره بخوام.
همسرم میگه پشیمون شده وظاهرا هم طوری رفتار میکنه که انگار پشیمون شده و خیلی دوستم داره! میگه که اون جریانات باعث شد که تو رو بهتر بشناسم و واقعا عاشقت بشم در حالیکه قبلا اینطور نبود!! خیلی دلم میخواد بهش اعتماد کنم ولی توی مدت این 6 ماه چند بار اینکارو کردم و دیدم که از اعتمادم سواستفاده کرده!! البته الان بهتر شده! اکثرا موبایلشو خاموش میکنه و وقتی بیرونه مرتب برام پیام میفرسته که کجا هستش. روزی حداقل یک بار برام پیام عاشقانه میفرسته و توی خونه هم خیلی بهم میرسه!! من هم اصلا به روش نمیارم که توی ذهنم چی میگذره. بعصی موقعها که منو در حال گریه میبینه هیچی نمیگه فقط میاد نوازشم میکنه و من هم هیچی بهش نمیگم. حتما پیش مشاور میرم ولی شوهرم قبلا که میگفت نمیاد ولی حالا نمیدونم که میاد یا نه!! دفعه اول خودم تنهایی میرم اگه لازم بود بهش میگم که بیاد.
یک دنیا ممنون از همه راهنمایی هاتون:43::46:
بهار عزیز سلام
منم ماجرامو چند روز پیش نوشتم . دلم می خواد شما راهنمائیم کنی :
( قبلش از شب نیلوفری عزیز عذر می خوام ، من هنوز یاد نگرفتم یه تاپیک جدا برای خودم باز کنم لطفا راهنمائیم کنید)
چیزایی که از بقیه شنیدم و از بقیه همکارام می بینم باعث شده فک کنم که گناه شوهرم خیلی هم بزرگ نبوده و چون خیلی هم پشیمونه بخشیدمش ولی ته دلم باهاش صاف نمی شه . دیوار اعتمادم فرو ریخته ، داغون شده . همش بهم می گه من دیگه فرد دیگه ای شدم . همین دیروز یه مشتری اومد که خیلی تیپ زده بود بعدش که رفت بچه های شعبه راجع بهش صحبت می کردن شوهرم به اونا گفته من به خاطر تعهد و قولی که به خانمم دادم اصلا نگاش نکردم . این حرف زیاد خوشحالم نکرد . به خودم گفتم اینو به من گفتی ، اگه نگاش می کردی که نمی گفتی . نمی دونم چون فک می کردم اصلا به من دروغ نمی گه حالا فک می کنم همش بهم دروغ می گه . ذهنم پاک نمی شه . چه کار کنم ؟:302:
سلام عسل جان
توصیه های من رو به زیبا کردستانی خوندی؟ تا حدودی برای شما هم مفیده. اما برای راهنمایی بیشتر
لطفا برو به انجمن زیر :
درگیری و اختلاف زن و شوهر
بعد روی دکمه "موضوع جدید" کلیک کن و برای خودت یک تاپیک باز کن.
بعد یک عنوان مناسب برای تاپیکت بذر و شرح مشکلت رو که در پست قبلیت گفتی کپی کن توی تاپیک خودت.
اونجا برات صحبت میکنیم و کارشناسای خوب تالار هم میان برات نظر میذارن!
منتظرم گلم.
سوالی بود بپرس.
:72:
سلام به همه دوستان
من چند روزی نبودم و در واقع با شوهرم رفته بودیم سفر (استانبول)
احساس کردم این سفر برایم یه شروع جدید بوده، اعتماد به نفسم و به دست آورده بودم و همه مشکلاتم و فراموش کرده بودم.همه حساسیت هایم هم از بین رفته بود.فهمیدم که این طوری چقدر آرامش بیشتری دارم. رابطه ام با همسرم هم خیلی بهتر شده بود.
تصمیم گرفته ام زندگی ام رو از نو شروع کنم(از همین سفرمون).امیدوارم بتونم به همسرم دوباره اعتماد کنم و امیدوارم که او هم هرگز به اعتماد من خیانت نکند.برای من دعا کنید دوستای خوبم. من هم از صمیم قلب برای کسایی که مشکلی مثل مشکل من داشته اند آرزو می کنم مشکلشون حل شه
فکر می کنم وقتشه که این تاپیک بسته شه(البته اگه دوستان صلاح می بینند)
شب نیلوقری عزیز برات آرزوی خوشبختی و شادی روزافزون میکنم. سعی کن تمام افکار منفی رو از مغزت بیرون کنی و به چیزهای مثبت و امید بخش فکر کنی. من هم دارم اینکارو انجام میدم! از اینکه اینجا باهات آشنا شدم خیلی خوشحالم و به خدای بزرگ میسپارمت عزیزم.
نقل قول:
این هم شماره های چند دکتر خوب در تهران اگر تهرانی هستی برای روان درمانی مسئله خیانت :
دکتر اخوان :
آدرس مطب(1) : خیابات ظفر شرقی- بین نفت و مدرس- پلاک 214 تلفن 22227170 صبح روزهای زوج
آدرس مطب (2) : نارمک- خیابات آیت- نبش جویبار غربی- پلاک 2 تلفن 77926913 چهارشنبه عصر
بهار شادی عزیزم
من امروز پیش دکتر اخوان بودم و ایشون حرفای عجیبی زد که من کاملا گیج شدم و دو تا داروی هومیوپاتی به من داد! گقت اصلا لازم نیست با شوهرم صحبت کنه! گفت باید دوباره رابطه تونو از اول شروع کنی و لازم نیست که ببخشیش و اون دوباره باید خواستگاریت و بعد از اینکه اون تعهدش رو شکست تو هم هیچ تعهدی به اون نداری و میتونی هر کاری میخوای بکنی! حداقل من از حرفاش این چیزا دستگیرم شد. من گفتم میخوام بهش اعتماد کنم. ولی گفت اون باید تلاش کنه که اعتماد من رو به دست بیاره! دو هفته دیگه بهم وقت داد. شایدم از این حرفاش منظوری داره!! که بعدا متوجه میشم. شما میگید بازم پیشش برم؟ یک جورایی گیج شدم. نمیدونم پکار کنم. توی خونه دارم سعی میکنم رابطه مونو اصلاح کنم ولی دکتر مشاور چیز دیگه ای میگع خواهشا راهنماییم کنید.
این مورد رو با مدیر همدردی مطرح کن.
حقیقتش من ایشون رو زیاد نمی شناسم و شیوه درمانش رو. اگر تفکر مذهبی ندارن و با عقاید شما نزدیک نیستن
بهتره مشاورت رو عوض کنی و به دکتر دیگه ای که گفتم هم سر بزنی.
البته این پست رو به مدیر اعلام می کنم تا ایشون نظرشون رو بگن!
چون همسر شما اگر هم تعهدش رو بشکنه باز شما مجاز به انجام هر کاری نیستی عزیزم.
دین ما به ما همچین اجازه ای نمیده و متاسفانه برخی روانشناس ها تعهد مذهبی ندارن.
اگر دچار تردیدی و خوشت نیامده دیگه نرو پیشش و دکتر دارابی رو هم تست کن.
اما اگر میشه پیش مشاور خودم آقای دکتر لواسانی هم برو
اینم شماره دفترشه :
22546088
ایشون چون آدم مذهبی و قابل اعتمادی هستن مسلما بهتر میتونن به یک فرد معتقد مشاوره بدن.
به ایشون هم سر بزنی بد نیست. به من که خیلی کمک کردن.
مشکلت رو به مدیر هم میگم
سلام دوستان
من همون عسل (assal_fm) هستم که نام کاربری ام رو عوض کردم
برای خودم یه تاپیک جدا باز کردم
راستی چطور می شه به مدیر همدردی پیام بدم و از ایشون نظر بخوام ؟
مهتاب جان
فکر میکنم ما که عضو عادی هستیم نمیتونیم به صورت مستقیم بهشون پیام بدیم! حداقل من که نتونستم. به نظر توی تاپیکت مورد خطابشون قرار بده حتما جوابتو میدن.
عزیزم تاپیکتو خوندم امیدوارم زودتر مشکلت حل بشه.:72::72::72:
سلام مجدد زیبا جان
عینا پاسخ جناب مدیر رو براتون نقل می کنم :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
همانطور که گفتید توصیه اشتباه هست.
اگر واقعا دقیقا همین توصیه را کرده است می تواند ضمن ترک کردن او به نظام روانشناسی شکایت کند.
به هیچ وجه جواب خیانت خیانت نیست حتی در فرهنگ غرب
اگر زوجی خیانت کرد باید رابطه به کمک مشاوره اصلاح شود و فرد ابراز پیشمانی کند و اصلاح شود. یا اگر ممکن نبود جدا شوند.
اما خیانت با خیانت جواب داده نمی شود
با تشکر
زیبا جان
بهتره روانشناست رو عوض کنی. در مسئله خیانت تا جایی که من میدونم هر دو طرف فراخوان میشن!
میتونی با دکتر لواسانی مرکز مشاوره پویا که از مراکز معتبره و شمارش رو دادم وقت بگیری و راهنمایی بخوای.
ایشون دکتر بسیار خوبی هستن و بسیار معتقد گلم.
ضمنا شما هم سعی کن رابطت رو با همسرت بهبود بدی و روند خوبت رو ادامه بدی!
دیگه هم به این دکتر قبلی مراجعه نکن لطفا!
بازم سوالی بود بپرس عزیزم.